Yritys

Rinta-Joupin Autoliike – 60 vuotta luotettavaa autokauppaa

Rinta-Joupin Autoliike myy ja ostaa autoja kaikkialla Suomessa. Rinta-Joupin Autoliike on toiminut autoilijan parhaaksi jo 60 vuotta. Autoliikkeen historiaksi se on pitkä. Tällainen historia saavutetaan vain hyvällä asiakaspalvelulla, konstailemattomalla autokaupalla ja tinkimättömällä työllä.

Rinta-Joupin Autoliike syntyi Pohjanmaan lakeuksilla Tervajoella, jossa vilkas autokauppa ja yrityksen hallinto toimii edelleen. Voimakas kasvu on laajentanut autokaupan maanlaajuiseksi. Rinta-Joupin Autoliike on yksi maan suurimmista ja monipuolisimmista autokaupoista.

Rinta-Joupin Autoliikkeen edustamia merkkejä ovat Toyota, Skoda, Honda, BMW, Opel, Ford, Peugeot, Seat, Renault, Dacia, LMC, Hobby, Hymer, Carado ja Pössl. Myyntipaikkakunnat näet Uudet autot -osiosta. Vaihtoautoja myymme jokaisella 14 paikkakunnalla. Ostotoimistomme sijaitsee Helsingissä ja käteisostoja teemme myös myyntiliikkeissämme. Kaikissa yksiköissä asiakkaan palveluksessa on asiantunteva henkilöstö.

Rinta-Joupilta löydät tuoreimmat tarjoukset, joustavimmat rahoitusvaihtoehdot ja takuut sekä toimivan huoltoverkoston. Ja tietenkin parhaat autot.

Tervetuloa yhä uudelleen myös näille Internet-sivuille, joilta löydät kaikki uudet mallistomme ja suuren vaihtoautojen valikoiman. Sivuilta näet päivittäisen tilanteen liikkeissämme.

Valitse oikea hetki ja edessäsi on juuri sinun autosi.


Historiikki


ISBN 978-952-92-9176-2

Hallinto

Takaisin sivun alkuun »