Rinta-Joupin Autoliike - Ajankohtaiset - Ajankohtaista - BMW-uutuusmallit piipahtivat Punaisen Piipun Kievarilla

BMW-uutuusmallit piipahtivat Punaisen Piipun Kievarilla

|
Komea BMW-uutuusmallien rivi.

Kymmenet Punaisen Piipun Kievarille pysähtyneet matkailijat kiinnostuivat uusista BMW-malleista, jotka tuotiin käymään Juvalla perjantaina 23.7.2021 suoraan Rinta-Joupin Autoliikkeestä Mikkelistä. Esittelimme iltapäivän tunteina seuraavia uutuuksia Kotileipomo Siiskosen myymälän ja kahvila-ravintolan piha-alueella:

BMW 330e xDrive Touring, BMW 530e xDrive Touring, BMW X5 45e xDrive ja BMW iX3. Näiden lisäksi paikalla oli myös BMW Premium Selection 530e xDrive Touring.

Asiakkaat saivat vastauksia kysymyksiinsä

Jonatan Hämäläinen näytti, mitä löytyy täyssähköisen BMW iX3:n moottoritilasta.

Heinäkuisena perjantaina oli liikkeellä paljon mökille meneviä lomalaisia. He halusivat ensimmäiseksi selvittää, kuinka isot esittelyautojen tavaratilat olivat. BMW-automyyjät Anne Behm ja Jonatan Hämäläinen sekä automyyjä Jonne Pulkkinen Mikkelistä olivat paikalla esittelemässä malleja ja vastaamassa kysymyksiin, jotka koskivat muun muassa sähköllä ajamisen kilometrejä ja latausaikoja. Lisäksi eri mallien kokoja vertailtiin keskenään. Etenkin täyssähköautot BMW iX3 sekä BMW:n 5-sarjalaiset herättivät kiinnostusta.

Sataprosenttisesti sähköllä siirtyvä BMW iX3

BMW iX3:n Parking Assistant Plus (sis. Surround View): Takakamera näyttää selkeästi auton takana olevan ympäristön. Ajaja voi ottaa käyttöön myös pysäköintiavustimen ja / tai peruutus- ja pysäköintiavustimen.

BMW iX3:lla pääsee yhdellä latauksella jopa 459 kilometrin päähän. Tehoja irtoaa peräti 286 hevosvoimaa (210 kilowattia), ja koska sähköllä mennään, vauhtia syntyy reippaasti heti poljinta painettaessa. Sen pääsin itsekin testaamaan tuodessani auton esittelypaikalle. Ajo sujui sähköllä lähes äänettömästi, mikä aina vain tuntuu yllättävän. Sisätilat ovat BMW iX3:ssa miellyttävän avarat, mitä panoraamalasikatto vain tehostaa. Sähköisesti säädettävällä urheiluistuimella oli hyvä istua, ja urheiluohjauspyörällä ohjaaminen sujui sutjakkaasti. Viihtyisyys vain parani avaamalla Harman Kardon Surround System -äänimaailman. Uutuusmalli BMW iX3 Charged Plus 2021 osoittautui todella laadukkaaksi ja monipuoliseksi.

Arvonnan voittajat löytyivät

Ilahdutimme BMW-uutuusmallien esittelyn asiakkaita myös Rinta-Joupin Autoliikkeen kahvilipuilla, joilla pääsi nauttimaan kahvia ja leivonnaisia Punaisen Piipun Kievarissa, sekä perheen pienimpiä pikkuautoilla.

Esittelyssä käyneet saivat osallistua myös arvontaan, jonka voittoina olivat nähtävillä ollut BMW Premium Selection 530e xDrive Touring -hybridiauto viikoksi käyttöön sekä 30 euron arvoinen Kotileipomo Siiskosen lahjakortti. Voitot on nyt arvottu, ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelut!

Anna-Maija, Rinta-Joupin Autoliike, Mikkeli

Katso koko BMW-valikoimamme tästä

Lue myös nämä

Rinta-Joupin Autoliike nousi suurimmaksi käytettyjen moottoripyörien myyjäksi tänä vuonna – myytyjen moottoripyörien keskihinta noin 10 000 euroa

Suosituimpia merkkejä ovat olleet Suzuki, Honda, Yamaha, Harley-Davidson, BMW...

Savonlinnan esteratsastuskilpailussa Kia Rio autosarjan voittajalle

OperaGames-esteratsastuskilpailut keräsivät viikonloppuna 9.–11.7. kisaväen Savonlinnaan, Vuohimäen Ratsastuskeskukseen. Tapahtumassa...

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliikkeen vahva kasvu jatkuu – Espooseen uusi toimipiste

Koko kansan autokaupan palvelut ovat pian yhä useamman saatavilla...

Huollon päivitetyt aukioloajat

Huoltojen aukioloajat yhtenäistyvät kesäkuun aikana. Chat-huoltomyyjät palvelevat edelleen tuttuihin...

Aurinkosähköä autoliikkeelle – Rinta-Joupin Autoliikkeen ensimmäinen aurinkopaneeliprojekti valmistumassa Turun toimipisteessä

Aurinkopaneelien tuottamalla sähkömäärällä voidaan ladata esimerkiksi Škoda Enyaq yli...

Tiedote: Vuodesta 2021 on tulossa voimakkaan kasvun vuosi – Rinta-Joupin Autoliike kasvattaa myymäläverkostoa ja rekrytoi huomattavasti lisää henkilökuntaa

Rinta-Joupin Autoliikkeessä panostetaan nyt vahvasti kasvuun. Yritys avaa myymälät...

Oulun Rinta-Joupin Autoliike palkittiin jälleen kerran vuoden parhaana Subaru-jälleenmyyjänä

Subaru Suomi palkitsi Oulun Rinta-Joupin Autoliikkeen vuoden 2020 parhaana...

Škoda palkitsi Rinta-Joupin Autoliikkeen huoltomyyjiä asiakaspalautteen perusteella

Mona Haakanen Salosta ja Kai Lahti Turusta pääsivät Kristalliklubiin,...

Heikki Tanner ja Johanna Nukala – uudet vahvistukset Rinta-Joupin Autoliikkeen johtoon

Rinta-Joupin Autoliikkeessä aloitti maaliskuussa huollon johtajana KTM Heikki Tanner...

Lehdistötiedote: Esimakua BMW:n täysin uudesta i4-sähköautosta

BMW antaa esimakua vuosi sitten julkaistusta BMW i4 -konseptiautosta....

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen