Rinta-Joupin Autoliike - Ajankohtaiset - Ajankohtaista - Heikki Tanner ja Johanna Nukala – uudet vahvistukset Rinta-Joupin Autoliikkeen johtoon

Heikki Tanner ja Johanna Nukala – uudet vahvistukset Rinta-Joupin Autoliikkeen johtoon

|

Rinta-Joupin Autoliikkeessä aloitti maaliskuussa huollon johtajana KTM Heikki Tanner ja talousjohtajana KTM Johanna Nukala.

Heikin tavoitteena varmistaa palvelun laatu ja toimia sillanrakentajana

heikki tannerMaaliskuun alussa Rinta-Joupin Autoliikkeessä aloitti huollon johtajana Heikki Tanner. Espoossa asuva Tanner koki heti tehtävän omakseen työpaikkailmoituksen nähdessään.

”Olen seurannut autoalan kehittymistä ja vihreää murrosta jo aiemmin, ja tunsin Rinta-Joupin Autoliikkeen brändin sekä miten menestyksellisesti yritys on laajentunut. Tehtävän sisältö sytytti sitten kiinnostuksen liekin todella”, Tanner kuvailee hakuvaiheen tuntemuksiaan.

Mies siirtyi uuteen tehtäväänsä kuntosalilaitteita maahantuovalta Qicraftilta, jossa hän toimi 12 vuoden ajan johtotehtävissä muun muassa Suomen ja Viron maajohtajana sekä pohjoismaisen huolto-organisaation kehittäjänä. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri Vaasan yliopistosta ja erikoistunut kansainväliseen johtamiseen.

”Rinta-Joupin Autoliikkeellä on laaja huoltoverkosto, ja nyt pääsen käyttämään niitä työkaluja, joita olen itse kokemukseni kautta kartuttanut. Tehtäväni on varmistaa, että asiakaslähtöinen liiketoiminta ja palvelu on kaiken ytimessä, sillä palvelun laatu heijastuu suoraan asiakastyytyväisyyteen ja asiakaskokemukseen. Digitaalisten palveluiden tulee olla ehdottoman kunnossa, mutta ihmiskontakti ei saa pudota pois välistä”, hän sanoo.

”Heikki tuo meille vankkaa osaamista palveluiden johtamisesta ja palveluliiketoiminnan kehittämisestä. Autohuollon palvelut ovat oleellinen osa liiketoimintaamme, ja Heikin tietotaidon myötä pääsemme kehittämään toimintaamme uudelle tasolle”, sanoo Rinta-Joupin Autoliikkeen toimitusjohtaja Sami Kankaanpää.

Tanner on ehtinyt perehtyä työhönsä jo parin viikon ajan. ”Valtavan hienosti on otettu vastaan. Rinta-Joupin Autoliikkeessä on hyvin välitön työyhteisö ja ilmapiiri”, hän iloitsee.

Työmaa tulee olemaan laaja, sillä Rinta-Joupin Autoliikkeellä on 11 huoltopistettä ympäri Suomen. ”Odotan pääseväni kehittämään toimintaa. Olen toiminut sekä teknisissä että myynnillisissä tehtävissä, joten vahvuuteni on varmasti toimia sillanrakentajana eri toimintojen välillä. Varsinkin nyt, kun ollaan paljon etänä ja Teams-palavereissa, ihmisjohtamisen ja ihmisläheisyyden merkitys kasvaa”, Tanner painottaa.

Johanna tuo panoksensa yrityksen johtamiseen ja kehitystyöhön

johanna nukalaTalousjohtajan tehtävässä aloitti maaliskuussa Johanna Nukala. Vahvan johtamiskokemuksen omaava Nukala oli tätä ennen tullut urallaan vaiheeseen, jossa oli valmis uusiin haasteisiin ja uralla etenemiseen.

”Kun näin Rinta-Joupin Autoliikkeen talousjohtajan työnhakuilmoituksen, tiesin heti, että tässä on paikka, jota haen. Mielestäni hakukriteerit osuivat hyvin itseeni ja työkokemukseeni. Lisäksi Rinta-Joupin Autoliike on arvostettu ja merkittävä toimija, ja brändistä oli hyvin positiivinen mielikuva. Tämä mielikuva vain vahvistui hakuprosessin aikana, kun tapasin haastatteluissa Rinta-Joupin Autoliikkeen henkilöstöä”, Nukala hymyilee.

Nukala on toiminut viime vuodet erilaisissa johtotehtävissä Lillbacka Powercolla Alahärmässä. Viimeisimpänä hän työskenteli yrityksen talouspäällikkönä ja sitä ennen liiketoimintajohtajana sekä muutosjohtajana Lillbackan kuljetusliiketoiminnassa. Kuten Tanner, myös Nukala on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Vaasan yliopistosta.

Tästä lähtien työpöytä tulee olemaan Tervajoen pääkonttorilla. Uusi työtehtävä tuntui heti oikealta askeleelta uralla. ”Minua kiehtoo uudessa tehtävässäni talouden toimintojen prosessikehitys yhdessä tiimini kanssa sekä näiden prosessien yhdistyminen koko yritystason prosesseihin. Isossa kuvassa minua innostaa ennen kaikkea talouden kautta lisäarvon tuominen yrityksen johtamiseen ja kehitystyöhön”, Nukala pohtii.

Työn aloitus on vahvistanut positiivisen brändimielikuvan lopullisesti todeksi. ”Jo nämä ensimmäiset työpäiväni ovat osoittaneet, että tässä on työ, jota haluan tehdä, ja organisaatio, jonka osana haluan olla. Täällä suhtaudutaan kehitykseen ja tulevaan erittäin positiivisesti – innolla, kannustaen ja kasvuhaluisesti. Juuri niin haluan itsekin aina toimia, ajatusmallilla ”Don’t look back, you are not going that way”. Odotan innolla myös tulevaisuuden yhteistyötä koko organisaation henkilöstön kanssa. Haluan omalta osaltani olla mukana rakentamassa Rinta-Joupin Autoliikkeen menestyksekästä tulevaisuuden tarinaa!” Nukala sanoo.

”On ilo toivottaa Johanna tervetulleeksi joukkoomme. Johannan myötä saamme taloon vahvaa kokemusta talouden johtamisesta ja talouden prosessien kehittämisestä. Persoonina sekä Johanna että Heikki täydentävät joukkoamme todella hyvin ja sopivat meidän porukkaan”, Kankaanpää sanoo.

Yhteystiedot

Huollon johtaja Heikki Tanner, puh. 040 715 2822, etunimi.sukunimi@rinta-jouppi.com
Talousjohtaja Johanna Nukala, puh. 040 922 5947, etunimi.sukunimi@rinta-jouppi.com
Toimitusjohtaja Sami Kankaanpää, puh. 044 5994 247, etunimi.sukunimi@rinta-jouppi.com

Lue myös nämä

ŠKODA ENYAQ iV on Vuoden sähköauto 2021

Škoda ENYAQ iV 80:ssä on 530 km:n WLTP-toimintamatka ja...

Rinta-Joupin Autoliike on Vuoden matkailuajoneuvokauppias 2021

Rinta-Joupin Autoliike on valittu Vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi osoituksena ansiokkaasta matkailuautoilun...

Kia oli lokakuun myydyin automerkki Oulussa!

Kia on noussut nopeasti yhdeksi Suomen suosituimmista automerkeistä. Kia...

Uudet dieselautot yllättävät vähäpäästöisyydellään

Dieselautojen ympäristöystävällisyys on herättänyt viime vuosina paljon keskustelua. Erityisesti...

Rinta-Joupin Autoliikkeen Turun toimipiste on palvellut asiakkaita jo 20 vuotta

Rinta-Joupin Autoliike osti AutoCenter Stockmannin Turun toimipisteen 20 vuotta...

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike avaa uuden myymälän Kuopioon

Koko kansan autokauppa palvelee suomalaisia paikallisesti jatkossa myös Pohjois-Savossa....

Turun toimipisteeseen avattu Suomen tehokkain kaikenmerkkisten sähköautojen suurteholatausasema

Pääset nyt lataamaan sähköautosi Turussa helposti ja nopeasti uudella...

Rinta-Joupin Autoliike nousi suurimmaksi käytettyjen moottoripyörien myyjäksi tänä vuonna – myytyjen moottoripyörien keskihinta noin 10 000 euroa

Suosituimpia merkkejä ovat olleet Suzuki, Honda, Yamaha, Harley-Davidson, BMW...

BMW-uutuusmallit piipahtivat Punaisen Piipun Kievarilla

Kymmenet Punaisen Piipun Kievarille pysähtyneet matkailijat kiinnostuivat uusista BMW-malleista,...

Savonlinnan esteratsastuskilpailussa Kia Rio autosarjan voittajalle

OperaGames-esteratsastuskilpailut keräsivät viikonloppuna 9.–11.7. kisaväen Savonlinnaan, Vuohimäen Ratsastuskeskukseen. Tapahtumassa...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen