Rinta-Joupin Autoliike - Ajankohtaiset - Ajankohtaista - Heikki Tanner ja Johanna Nukala – uudet vahvistukset Rinta-Joupin Autoliikkeen johtoon

Heikki Tanner ja Johanna Nukala – uudet vahvistukset Rinta-Joupin Autoliikkeen johtoon

|

Rinta-Joupin Autoliikkeessä aloitti maaliskuussa huollon johtajana KTM Heikki Tanner ja talousjohtajana KTM Johanna Nukala.

Heikin tavoitteena varmistaa palvelun laatu ja toimia sillanrakentajana

heikki tannerMaaliskuun alussa Rinta-Joupin Autoliikkeessä aloitti huollon johtajana Heikki Tanner. Espoossa asuva Tanner koki heti tehtävän omakseen työpaikkailmoituksen nähdessään.

”Olen seurannut autoalan kehittymistä ja vihreää murrosta jo aiemmin, ja tunsin Rinta-Joupin Autoliikkeen brändin sekä miten menestyksellisesti yritys on laajentunut. Tehtävän sisältö sytytti sitten kiinnostuksen liekin todella”, Tanner kuvailee hakuvaiheen tuntemuksiaan.

Mies siirtyi uuteen tehtäväänsä kuntosalilaitteita maahantuovalta Qicraftilta, jossa hän toimi 12 vuoden ajan johtotehtävissä muun muassa Suomen ja Viron maajohtajana sekä pohjoismaisen huolto-organisaation kehittäjänä. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri Vaasan yliopistosta ja erikoistunut kansainväliseen johtamiseen.

”Rinta-Joupin Autoliikkeellä on laaja huoltoverkosto, ja nyt pääsen käyttämään niitä työkaluja, joita olen itse kokemukseni kautta kartuttanut. Tehtäväni on varmistaa, että asiakaslähtöinen liiketoiminta ja palvelu on kaiken ytimessä, sillä palvelun laatu heijastuu suoraan asiakastyytyväisyyteen ja asiakaskokemukseen. Digitaalisten palveluiden tulee olla ehdottoman kunnossa, mutta ihmiskontakti ei saa pudota pois välistä”, hän sanoo.

”Heikki tuo meille vankkaa osaamista palveluiden johtamisesta ja palveluliiketoiminnan kehittämisestä. Autohuollon palvelut ovat oleellinen osa liiketoimintaamme, ja Heikin tietotaidon myötä pääsemme kehittämään toimintaamme uudelle tasolle”, sanoo Rinta-Joupin Autoliikkeen toimitusjohtaja Sami Kankaanpää.

Tanner on ehtinyt perehtyä työhönsä jo parin viikon ajan. ”Valtavan hienosti on otettu vastaan. Rinta-Joupin Autoliikkeessä on hyvin välitön työyhteisö ja ilmapiiri”, hän iloitsee.

Työmaa tulee olemaan laaja, sillä Rinta-Joupin Autoliikkeellä on 11 huoltopistettä ympäri Suomen. ”Odotan pääseväni kehittämään toimintaa. Olen toiminut sekä teknisissä että myynnillisissä tehtävissä, joten vahvuuteni on varmasti toimia sillanrakentajana eri toimintojen välillä. Varsinkin nyt, kun ollaan paljon etänä ja Teams-palavereissa, ihmisjohtamisen ja ihmisläheisyyden merkitys kasvaa”, Tanner painottaa.

Johanna tuo panoksensa yrityksen johtamiseen ja kehitystyöhön

johanna nukalaTalousjohtajan tehtävässä aloitti maaliskuussa Johanna Nukala. Vahvan johtamiskokemuksen omaava Nukala oli tätä ennen tullut urallaan vaiheeseen, jossa oli valmis uusiin haasteisiin ja uralla etenemiseen.

”Kun näin Rinta-Joupin Autoliikkeen talousjohtajan työnhakuilmoituksen, tiesin heti, että tässä on paikka, jota haen. Mielestäni hakukriteerit osuivat hyvin itseeni ja työkokemukseeni. Lisäksi Rinta-Joupin Autoliike on arvostettu ja merkittävä toimija, ja brändistä oli hyvin positiivinen mielikuva. Tämä mielikuva vain vahvistui hakuprosessin aikana, kun tapasin haastatteluissa Rinta-Joupin Autoliikkeen henkilöstöä”, Nukala hymyilee.

Nukala on toiminut viime vuodet erilaisissa johtotehtävissä Lillbacka Powercolla Alahärmässä. Viimeisimpänä hän työskenteli yrityksen talouspäällikkönä ja sitä ennen liiketoimintajohtajana sekä muutosjohtajana Lillbackan kuljetusliiketoiminnassa. Kuten Tanner, myös Nukala on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Vaasan yliopistosta.

Tästä lähtien työpöytä tulee olemaan Tervajoen pääkonttorilla. Uusi työtehtävä tuntui heti oikealta askeleelta uralla. ”Minua kiehtoo uudessa tehtävässäni talouden toimintojen prosessikehitys yhdessä tiimini kanssa sekä näiden prosessien yhdistyminen koko yritystason prosesseihin. Isossa kuvassa minua innostaa ennen kaikkea talouden kautta lisäarvon tuominen yrityksen johtamiseen ja kehitystyöhön”, Nukala pohtii.

Työn aloitus on vahvistanut positiivisen brändimielikuvan lopullisesti todeksi. ”Jo nämä ensimmäiset työpäiväni ovat osoittaneet, että tässä on työ, jota haluan tehdä, ja organisaatio, jonka osana haluan olla. Täällä suhtaudutaan kehitykseen ja tulevaan erittäin positiivisesti – innolla, kannustaen ja kasvuhaluisesti. Juuri niin haluan itsekin aina toimia, ajatusmallilla ”Don’t look back, you are not going that way”. Odotan innolla myös tulevaisuuden yhteistyötä koko organisaation henkilöstön kanssa. Haluan omalta osaltani olla mukana rakentamassa Rinta-Joupin Autoliikkeen menestyksekästä tulevaisuuden tarinaa!” Nukala sanoo.

”On ilo toivottaa Johanna tervetulleeksi joukkoomme. Johannan myötä saamme taloon vahvaa kokemusta talouden johtamisesta ja talouden prosessien kehittämisestä. Persoonina sekä Johanna että Heikki täydentävät joukkoamme todella hyvin ja sopivat meidän porukkaan”, Kankaanpää sanoo.

Yhteystiedot

Huollon johtaja Heikki Tanner, puh. 040 715 2822, etunimi.sukunimi@rinta-jouppi.com
Talousjohtaja Johanna Nukala, puh. 040 922 5947, etunimi.sukunimi@rinta-jouppi.com
Toimitusjohtaja Sami Kankaanpää, puh. 044 5994 247, etunimi.sukunimi@rinta-jouppi.com

Lue myös nämä

ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV Road Tour 2022 meillä

Tervetuloa koeajamaan odotettu täyssähköinen ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV

Jarno Koivula on vuoden Skoda-myyjä

Rinta-Joupin Autoliikkeen automyyjä Jarno Koivula palkittiin valtakunnallisella Vuoden Škoda-myyjä...

Matkailuajoneuvojen huolto nyt myös Turussa

Ammattitaitoisen caravan-huoltomme löydät nyt Kempeleen lisäksi myös Turusta! Turun...

BMW JOY ON THE ROAD -kiertue Mikkelissä 10.5.

Tervetuloa koeajamaan sähköistetty BMW-mallisto. Kiertue meillä: Porissa 26.4. klo...

Olemme mukana Lapin Erämessuilla toukokuussa

Lapin Erämessuilla voi tutustua Rinta-Joupin Autoliikkeen monipuoliseen matkailuajoneuvojen valikoimaan....

Olemme mukana Turun Caravan Show 2022 -messuilla 22.-24.4.

Turun Caravan Show 2022 -messut järjestetään Turun Messukeskuksessa 22.-24.2022....

Sähköautojen hankintatuki jatkuu

Hallitus on myöntänyt lisärahoitusta sähkö- ja kaasuautojen hankintatuelle. Päätöksen...

Kuopion myymälän avajaisia juhlitaan lauantaina 9.4.

Rinta-Joupin Autoliikkeen Kuopion myymälän avajaisia juhlitaan tulevana lauantaina. Avajaistarjouksena...

KIA, BMW ja Mitsubishi myyntinäyttely Savonlinnassa 9.4.

Edellisen kerran tapahtuma toteutettiin joulukuussa 2021. Esittelyssä Kia, BMW...

Rinta-Joupin Autoliikkeen 28. myymälä avasi ovensa Kuopiossa

Rinta-Joupin Autoliike jatkaa kasvuaan. Yrityksen 28. myymälä on avannut...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu