Jäätelötarjoilu koko kesän ajan! Jäätelötarjoilu koko kesän!
Rinta-Joupin Autoliike - Ajankohtaiset - Ajankohtaista - Kokkola ja Ylivieska saavat uutta pontta autokauppaan

Kokkola ja Ylivieska saavat uutta pontta autokauppaan

|

 

Rinta-Joupin Autoliike päivittää ja kehittää toimintaansa Pohjalaismaakunnissa sekä Kokkolassa, että Ylivieskassa. Molemmat toimipisteet uudistavat ilmettään kohti Rinta-Joupin Autoliikkeen yhtenäistä konseptia ja kasvattavat vaihtoautotarjontaansa entistäkin laajemmaksi ja laadukkaammaksi.

Moni on varmaan jo huomannut Kokkolan ja Ylivieskan myymälöissä tapahtuvat purkutyöt. Nämä johtuvat Fordin edustuksesta luopumisesta sekä sitä seuraavasta painopisteen siirtymisestä vielä aiempaakin vahvemmin käytettyihin autoihin ja tietenkin muihin edustettuihin merkkeihin. Kyseessä on kuitenkin vain väliaikainen vaihe ennen kuin myymälät nousevat uuteen Rinta-Joupin Autoliikkeen brändin mukaiseen ilmeeseen vielä tämän syksyn aikana.

Vaihtoautoista varaa valita

Asiakkaalle tulee ennen kaikkea näkymään vaihtoautotarjonnan kasvaminen molempien myymälöiden osalta. Kokkolassa sisälle saadaan mahtumaan runsaasti lisää autoja hyvälle paikalle ja Ylivieskassa kasvatetaan myös pihan parkkialuetta todella tuntuvasti. Näiden myötä asiointikokemus paranee entisestään.

– Sisäilmettä muuttamalla saadaan vaihtoautot näyttävämmin esille myös sisälle, jolloin niitä on miellyttävämpi tutkailla, katsella ja kierrellä, kertoo Kokkolan Rinta-Joupin Autoliikkeen myyntipäällikkö Kari Viiperi tulevista muutoksista.

Kokkolaan tullaankin ostamaan lisää paikallisia käytettyjä autoja uutta tilaa täyttämään, joten nyt on hyvä hetki tarjota omaa ylimääräiseksi jäänyttä autoaan. Eikä kannata unohtaa myöskään moottoripyöriä ja muita harrastevälineitä.

– Ostoa tullaan lisäämään ja tämä tehdään mahdollisimman helpoksi asiakkaalle. Hinta-arvion saa nopeasti ja rahat tulevat tilille, lupaa Viiperi.

Ylivieskassa säilyy jo asiakkaille tuttu vaihtoautohalli ja runsas vaihtoautotarjonta ulkona, mutta sen lisäksi saadaan nyt yli 10 auton verran lisätilaa vaihtoautoille. Vaihtoautojen myynti tulee varmasti kasvamaan uudistusten myötä.

– Rakennuksen toisesta päästä on nyt purettu vanhaa hallialuetta pois. Pihan parkkialue kasvaa yli 400 neliömetriä ja alue asvaltoidaan, vahvistaa Ylivieskan Rinta-Joupin Autoliikkeen myyntipäällikkö Matti Rättyä.

Painotus yhä parempaan vaihtoautotarjontaan ei suinkaan ole sattumaa, sillä tämä on myös Rinta-Joupin Autoliikkeen visio suuremmassa kuvassa. Useamman sukupolven pohjanmaalainen perheyritys on tärkeä tekijä kotimaamme käytettyjen autojen markkinoilla vahvistuen jatkossa entisestään.

Uusia autoja uudella ilmeellä

Kuten jo aiemmin mainitsimme Fordin edustus päättyy sekä Kokkolan että Ylivieskan Rinta-Joupin Autoliikkeen myymälöissä. Juuri tämä on tarjonnut mahdollisuuden uudistumiseen, mutta moni asia säilyy myös ennallaan. Molemmissa toimipisteissä jatkuu Peugeotin myynti.

Kokkolassa matkailuautot ja  Mitsubishi muodostavat jatkossakin vahvan kokonaisuuden uusien autojen myynnissä – itse asiassa matkailuautoja tulee jopa lisää. Ylivieskan ykkösnyrkkinä toimii tulevaisuudessakin markkinaosuuttaan jatkuvasti kasvattava Kia.

Toimipisteet tulevat saamaan entistä vahvemman identiteetin Rinta-Joupin Autoliikkeen yhtenäiseen ilmeeseen. Tämä tarkoittaa värimaailman osalta sinisen korvaamista punaisella, mutta muitakin muutoksia on tiedossa.

Esimerkiksi Kokkolassa vaihtoautot tullaan jatkossa sijoittamaan komeasti etualalle. Ylivieskassa keskitytään suuren parkkialueen lisäksi saavuttamaan myös myymälän ulkopuolelle moderni ja tyylikäs Rinta-Joupin Autoliikkeen ilme. Muutokset tullaan näkemään hyvin pian, vielä tämän syksyn aikana, täysin valmiina.

Enemmän hymyä

Koronapandemia on luonnollisesti vaikuttanut myös myymälöissä ja kädenpuristukset ovat jääneet vähemmälle. Asiakkaat huomioidaan Rinta-Joupin Autoliikkeessä parhaalla mahdollisella tavalla ja näin ollut jo pitkään keväästä lähtien. Kättelykielto on otettu käyttöön koko konsernissa, käsidesiä on sijoitettu saataville useaan paikkaan ja myös hengityssuojaimia on tarjolla haluttaessa.

Näin asiakas voi tuntea olonsa turvalliseksi Rinta-Joupin Autoliikkeen autokaupoilla asioidessaan. Suoraa kontaktia pyritään välttämään parhaan mukaan koko käynnin ajan ja välimatkoista pidetään huolta.

– Hymyillään enemmän ja kätellään vähemmän, tiivistää Matti Rättyä perheyrityksen poikkeustilatoimia.

Rinta-Joupin Autoliikkeen toimipisteet toivottavat kaikki asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan ja ihmettelemään uutta. Perille löytää helposti kahvin tuoksua seuraamalla. Asiakkaita palvellaan jatkossakin rehdisti ja asiat hoidetaan aina sovitusti loppuun asti tavalla, johon ei autokaupassa olla totuttu.

 

 

Lue myös nämä

BMW-uutuusmallit piipahtivat Punaisen Piipun Kievarilla

Kymmenet Punaisen Piipun Kievarille pysähtyneet matkailijat kiinnostuivat uusista BMW-malleista,...

Savonlinnan esteratsastuskilpailussa Kia Rio autosarjan voittajalle

OperaGames-esteratsastuskilpailut keräsivät viikonloppuna 9.–11.7. kisaväen Savonlinnaan, Vuohimäen Ratsastuskeskukseen. Tapahtumassa...

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliikkeen vahva kasvu jatkuu – Espooseen uusi toimipiste

Koko kansan autokaupan palvelut ovat pian yhä useamman saatavilla...

Huollon päivitetyt aukioloajat

Huoltojen aukioloajat yhtenäistyvät kesäkuun aikana. Chat-huoltomyyjät palvelevat edelleen tuttuihin...

Aurinkosähköä autoliikkeelle – Rinta-Joupin Autoliikkeen ensimmäinen aurinkopaneeliprojekti valmistumassa Turun toimipisteessä

Aurinkopaneelien tuottamalla sähkömäärällä voidaan ladata esimerkiksi Škoda Enyaq yli...

Tiedote: Vuodesta 2021 on tulossa voimakkaan kasvun vuosi – Rinta-Joupin Autoliike kasvattaa myymäläverkostoa ja rekrytoi huomattavasti lisää henkilökuntaa

Rinta-Joupin Autoliikkeessä panostetaan nyt vahvasti kasvuun. Yritys avaa myymälät...

Oulun Rinta-Joupin Autoliike palkittiin jälleen kerran vuoden parhaana Subaru-jälleenmyyjänä

Subaru Suomi palkitsi Oulun Rinta-Joupin Autoliikkeen vuoden 2020 parhaana...

Škoda palkitsi Rinta-Joupin Autoliikkeen huoltomyyjiä asiakaspalautteen perusteella

Mona Haakanen Salosta ja Kai Lahti Turusta pääsivät Kristalliklubiin,...

Heikki Tanner ja Johanna Nukala – uudet vahvistukset Rinta-Joupin Autoliikkeen johtoon

Rinta-Joupin Autoliikkeessä aloitti maaliskuussa huollon johtajana KTM Heikki Tanner...

Lehdistötiedote: Esimakua BMW:n täysin uudesta i4-sähköautosta

BMW antaa esimakua vuosi sitten julkaistusta BMW i4 -konseptiautosta....

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen