Rinta-Joupin Autoliike - Ajankohtaiset - Ajankohtaista - Tiedote: Rinta-Joupin Autoliikkeen vahva kasvu jatkuu – Espooseen uusi toimipiste

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliikkeen vahva kasvu jatkuu – Espooseen uusi toimipiste

|

Koko kansan autokaupan palvelut ovat pian yhä useamman saatavilla Etelä-Suomessa, kun avaamme 27. toimipisteemme Espooseen syksyllä.

Espoon Nihtisiltaan avattava myymälä on kolmas uusi toimipiste tänä vuonna. Toimipiste keskittyy Rinta-Joupin Autoliikkeen varman konseptin mukaisesti vaihtoautojen ostoon ja myyntiin. Valinnanvara ei lopu kesken, sillä tuomme saatavillesi yli 4000 ajoneuvoa, ja vaihdossa kelpaa mikä tahansa ajoneuvo. Espoon myymälämme työllistää aluksi yhdeksän autokaupan ammattilaista.

Koko kansan autokauppana palvelemme asiakkaita ympäri Suomen

Keväällä tiedotimme jo uusista toimipisteistä Lahteen, Tampereen Lielahteen sekä Raisioon. Lahden myymälän ovet ovat jo avoinna ja Lielahteen pääset auto-ostoksille elokuussa. Raision myymälä odottaa vielä rakennuksen valmistumista vuoteen 2022.

Rinta-Joupin Autoliikkeen toimitusjohtaja Sami Kankaanpää on luottavainen tulevaisuuteen ja painottaa asiakaspalvelun tärkeyttä kaikissa muodoissaan.

”Vuoden 2021 laajennukset painottuvat Etelä-Suomeen. Espoossa meiltä löytyy ennestään iso vaihtoauto- ja matkailuautomyymälä Koskelossa. Uusi toimipiste tulee palvelemaan Espoon ja Kauniaisten asiakkaita paikallisesti, sekä etäkaupan muodossa tietenkin koko Suomea”, Sami Kankaanpää kertoo.

Rinta-Joupin Autoliikkeen palveluun kuuluu, että voit tehdä kaikista autoliikkeen yli 4 000 ajoneuvosta kaupat lähimmässä toimipisteessä. Auton ostamisen joustavuutta lisää se, että autoihin voi tutustua etukäteen osoitteessa rinta-jouppi.com.

”Etäkauppaa Rinta-Joupin Autoliikkeessä on tehty aina. Tervajoen päätoimipaikalta olemme tehneet autokauppaa ympäri Suomen jo vuosikymmeniä. Asioista sovitaan puhelimessa tai sähköpostilla, jonka jälkeen auto toimitetaan asiakasta lähimpään toimipisteeseen tai jopa kotipihaan asti.”, toteaa automyynnin johtaja Jukka Myntti.

”Vuosi sitten aloittamamme chat-automyynti tarjoaa asiakkaille palvelua jokaisena viikonpäivänä klo 8–22. Autoja kuitenkin luovutetaan myymälöistä ja edelleen ihmiset käyvät kuitenkin myymälöissä ostamassa autoja.”, kertoo Myntti.

Chat-automyynnin suosion vuoksi Rinta-Joupin Autoliike tarvitsee myös lisää luovutuspisteitä alueelle. Uuden toimipisteeseen rekrytoinnit aloitetaan myöhemmin, joten seuraa nettisivujamme, jos työ Suomen johtavassa autokauppaketjussa kiinnostaa.

Lisätietoja:
Sami Kankaanpää, 044 5994 247, sami.kankaanpaa@rinta-jouppi.com
Jukka Myntti, 044 599 4001, jukka.myntti@rinta-jouppi.com

Rinta-Joupin Autoliike on Suomen johtava autokauppaketju, joka on tehnyt rehtiä autokauppaa jo vuodesta 1953 lähtien. Meillä on 25 toimipisteitä Helsingistä Rovaniemelle ja kaikkiin valikoimamme yli 4 000 ajoneuvoon voi tutustua rinta-jouppi.com:ssa, missä ja milloin vain. Edustamme 11 henkilö- ja pakettiautomerkkiä sekä 7 matkailuajoneuvomerkkiä. Myymme noin 30 000 ajoneuvoa vuodessa ja ammattitaitoinen huoltoverkostomme palvelee asiakkaita 11 paikkakunnalla. Liikevaihtomme on yli 400 miljoonaa euroa vuodessa ja työllistämme lähes 600 henkilöä.

Lue myös nämä

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike avaa uuden myymälän Kuopioon

Koko kansan autokauppa palvelee suomalaisia paikallisesti jatkossa myös Pohjois-Savossa....

Turun toimipisteeseen avattu Suomen tehokkain kaikenmerkkisten sähköautojen suurteholatausasema

Pääset nyt lataamaan sähköautosi Turussa helposti ja nopeasti uudella...

Rinta-Joupin Autoliike nousi suurimmaksi käytettyjen moottoripyörien myyjäksi tänä vuonna – myytyjen moottoripyörien keskihinta noin 10 000 euroa

Suosituimpia merkkejä ovat olleet Suzuki, Honda, Yamaha, Harley-Davidson, BMW...

BMW-uutuusmallit piipahtivat Punaisen Piipun Kievarilla

Kymmenet Punaisen Piipun Kievarille pysähtyneet matkailijat kiinnostuivat uusista BMW-malleista,...

Savonlinnan esteratsastuskilpailussa Kia Rio autosarjan voittajalle

OperaGames-esteratsastuskilpailut keräsivät viikonloppuna 9.–11.7. kisaväen Savonlinnaan, Vuohimäen Ratsastuskeskukseen. Tapahtumassa...

Huollon päivitetyt aukioloajat

Huoltojen aukioloajat yhtenäistyvät kesäkuun aikana. Chat-huoltomyyjät palvelevat edelleen tuttuihin...

Aurinkosähköä autoliikkeelle – Rinta-Joupin Autoliikkeen ensimmäinen aurinkopaneeliprojekti valmistumassa Turun toimipisteessä

Aurinkopaneelien tuottamalla sähkömäärällä voidaan ladata esimerkiksi Škoda Enyaq yli...

Tiedote: Vuodesta 2021 on tulossa voimakkaan kasvun vuosi – Rinta-Joupin Autoliike kasvattaa myymäläverkostoa ja rekrytoi huomattavasti lisää henkilökuntaa

Rinta-Joupin Autoliikkeessä panostetaan nyt vahvasti kasvuun. Yritys avaa myymälät...

Oulun Rinta-Joupin Autoliike palkittiin jälleen kerran vuoden parhaana Subaru-jälleenmyyjänä

Subaru Suomi palkitsi Oulun Rinta-Joupin Autoliikkeen vuoden 2020 parhaana...

Škoda palkitsi Rinta-Joupin Autoliikkeen huoltomyyjiä asiakaspalautteen perusteella

Mona Haakanen Salosta ja Kai Lahti Turusta pääsivät Kristalliklubiin,...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen