Rinta-Joupin Autoliike - Ajankohtaiset - Ajankohtaista - Tiedote: Vuodesta 2021 on tulossa voimakkaan kasvun vuosi – Rinta-Joupin Autoliike kasvattaa myymäläverkostoa ja rekrytoi huomattavasti lisää henkilökuntaa

Tiedote: Vuodesta 2021 on tulossa voimakkaan kasvun vuosi – Rinta-Joupin Autoliike kasvattaa myymäläverkostoa ja rekrytoi huomattavasti lisää henkilökuntaa

|

Rinta-Joupin Autoliikkeessä panostetaan nyt vahvasti kasvuun. Yritys avaa myymälät seuraavaksi Tampereelle ja Raisioon, minkä lisäksi Lahteen avattiin juuri uusi toimipiste sekä Lempäälän myymälää laajennettiin. Lisäksi rekrytoidaan voimakkaasti lisää henkilökuntaa, seuraavaksi 30 uutta automyyjää.

Viime vuonna koronan vuoksi Rinta-Joupin Autoliikkeenkin kasvu oli maltillista. Haasteellisen vuoden aikana avattiin kuitenkin yksi uusi myymälä Vantaan Airportiin ja liikevaihtokin jatkoi kasvuaan.

Vuonna 2021 Koko Kansan Autokaupassa katsotaan tulevaisuuteen kovilla odotuksilla. Ensimmäinen uusi vaihtoautomyymälä avattiin huhtikuussa Lahteen. Toimipisteen myyntipäällikkö Jere Issakainen kertoo, että myymälä on ollut nyt muutaman päivän avoinna ja kauppaakin on jo tehty mukavasti. Lahti työllistää tällä hetkellä seitsemän uutta rintajouppilaista. Lempäälän Ideaparkin vaihtoautomyymälän valikoimaan on puolestaan tänä vuonna lisätty matkailuajoneuvojen myynti ja myymälätilaa on kasvatettu alueella.

Uusi vaihtoautomyymälä Tampereelle

Rinta-Joupin Autoliike avaa uuden myymälän Tampereen Lielahteen osoitteeseen Kruunukeskus, Taninkatu 2. Tampereen vaihtoautomyymälän rekrytoinnit aloitetaan nyt keväällä ja myymälä avataan sisätilojen remontoinnin jälkeen elokuussa 2021.

– Lielahti on paikkana autoliikkeiden keskittymä ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tähän on asiakkaiden helppo tulla vaihtamaan autoa, kertoo automyynnin johtaja Jukka Myntti.

Katso osoite kartalta

Raisiossa odotetaan rakenteilla olevan liiketilan valmistumista

Raision Ikean viereen, osoitteeseen Kuninkojankaari 3, on rakenteilla kokonaan uusi toimitila, johon avataan niin ikään Rinta-Joupin Autoliikkeen vaihtoautomyymälä. Näillä näkymin toimitilan avajaisia vietetään keväällä 2022.

– Tässäkin projektissa on hyvä mieli olla mukana. Rakentamisvaiheessa työllistyy paljon ihmisiä ja yrityksiä. Meidän omat rekrytointimme Raision toimipisteeseen avataan vuodenvaihteessa ja näillä näkymin haussa on kymmenen uutta työntekijää, toteaa toimitusjohtaja Sami Kankaanpää.

Katso osoite kartalta

Henkilökuntaa lisätään ympäri Suomen

Kevään aikana on jatkuvasti rekrytoitu toimipisteisiin uusia vakituisia työntekijöitä sekä kesätyöntekijöitä.

Koko kansan autokaupalle henkilökohtainen asiakaspalvelu ja nopeus ovat tärkeitä asioita kanavasta riippumatta. Chat-automyyjiä on lisätty vuoden aikana ja palveluaika on nyt jo 7 päivää viikossa, aamukahdeksasta iltakymmeneen. Seuraavaksi lisätään 30 uutta automyyjää toimipisteisiin.

– Viime kevään koronaseisauksen jälkeen on ollut hieno fiilis palkata nuoria taas kesätöihinkin. Huollon puolelle on lisätty mekaanikkoja alkuvuodesta ja nyt lähdetään hakemaan automyyntiin uusia huippumyyjiä. Asiakaspalvelun kanavat sekä asiakasmäärä kasvavat jatkuvasti ja haluamme palvella asiakkaita pohjalaisella ripeydellä, joten tarvitsemme lisää asiakaspalvelijoita, linjaa Kankaanpää.

Lisätietoja:
Sami Kankaanpää, 044 5994 247, sami.kankaanpaa@rinta-jouppi.com
Jukka Myntti, 044 5994 001, jukka.myntti@rinta-jouppi.com

Rinta-Joupin Autoliike on Suomen johtava autokauppaketju, joka on tehnyt rehtiä autokauppaa jo vuodesta 1953 lähtien. Meillä on 25 toimipistettä Helsingistä Rovaniemelle ja kaikkiin valikoimamme yli 4 000 ajoneuvoon voi tutustua rinta-jouppi.com:ssa, missä ja milloin vain. Edustamme 11 henkilö- ja pakettiautomerkkiä sekä 7 matkailuajoneuvomerkkiä. Myymme noin 30 000 ajoneuvoa vuodessa ja ammattitaitoinen huoltoverkostomme palvelee asiakkaita 11 paikkakunnalla. Liikevaihtomme on yli 400 miljoonaa euroa vuodessa ja työllistämme lähes 600 henkilöä.

Lue myös nämä

ŠKODA ENYAQ iV on Vuoden sähköauto 2021

Škoda ENYAQ iV 80:ssä on 530 km:n WLTP-toimintamatka ja...

Rinta-Joupin Autoliike on Vuoden matkailuajoneuvokauppias 2021

Rinta-Joupin Autoliike on valittu Vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi osoituksena ansiokkaasta matkailuautoilun...

Kia oli lokakuun myydyin automerkki Oulussa!

Kia on noussut nopeasti yhdeksi Suomen suosituimmista automerkeistä. Kia...

Uudet dieselautot yllättävät vähäpäästöisyydellään

Dieselautojen ympäristöystävällisyys on herättänyt viime vuosina paljon keskustelua. Erityisesti...

Rinta-Joupin Autoliikkeen Turun toimipiste on palvellut asiakkaita jo 20 vuotta

Rinta-Joupin Autoliike osti AutoCenter Stockmannin Turun toimipisteen 20 vuotta...

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike avaa uuden myymälän Kuopioon

Koko kansan autokauppa palvelee suomalaisia paikallisesti jatkossa myös Pohjois-Savossa....

Turun toimipisteeseen avattu Suomen tehokkain kaikenmerkkisten sähköautojen suurteholatausasema

Pääset nyt lataamaan sähköautosi Turussa helposti ja nopeasti uudella...

Rinta-Joupin Autoliike nousi suurimmaksi käytettyjen moottoripyörien myyjäksi tänä vuonna – myytyjen moottoripyörien keskihinta noin 10 000 euroa

Suosituimpia merkkejä ovat olleet Suzuki, Honda, Yamaha, Harley-Davidson, BMW...

BMW-uutuusmallit piipahtivat Punaisen Piipun Kievarilla

Kymmenet Punaisen Piipun Kievarille pysähtyneet matkailijat kiinnostuivat uusista BMW-malleista,...

Savonlinnan esteratsastuskilpailussa Kia Rio autosarjan voittajalle

OperaGames-esteratsastuskilpailut keräsivät viikonloppuna 9.–11.7. kisaväen Savonlinnaan, Vuohimäen Ratsastuskeskukseen. Tapahtumassa...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen