Rinta-Joupin Autoliike - Artikkelit - ŠKODA Scalalle täydet tähdet törmäystesteissä

ŠKODA Scalalle täydet tähdet törmäystesteissä

Skoda Scala törmäystesti

› Perheautokokoluokan uutuusmallissa erinomainen aktiivinen ja passiivinen turvallisuus
› Aikuisten matkustajien suojauksesta ŠKODA SCALA sai 97 prosenttia kaikista mahdollisista pisteistä
› Täydet kuusi pistettä polkupyöräilijöiden suojauksesta

ŠKODA SCALA ylsi parhaaseen viiden tähden tulokseen puolueettomissa Euro NCAP -törmäystesteissä. SCALA lukeutuu kokoluokkansa turvallisimpiin autoihin ja sai huippupisteet aikuisten matkustajien ja polkupyöräilijöiden suojauksesta.
Aikuisten matkustajien suojauksesta tilava uusi perheautokokoluokan SCALA sai 97 prosenttia kaikista pisteistä. Se on yksi kaikkien aikojen parhaista Euro NCAP -tuloksista.
Teknisestä tuotekehityksestä vastaava ŠKODA AUTON hallituksen jäsen Christian Strube: ”Suunnittelijamme kehittävät systemaattisesti automalliemme aktiivista ja passiivista turvallisuutta. Esimerkiksi Scalassa esittelimme useita, tässä autokokoluokassa uusia avustinjärjestelmiä, joita aiemmin on käytetty vain suuremman kokoluokan autoissa. ŠKODA Scalan yltäminen törmäystesteissä parhaaseen viiden tähden luokitukseen on tunnustus työllemme. Kaikki nykyiset automallimme ovat saaneet Euro NCAP -törmäystesteissä huippuarvostelun.”
Polkupyöräilijöiden suojauksesta ŠKODA SCALA sai täydet kuusi pistettä, mikä kertoo vakiovarusteisen, automaattisen Front Assist -hätäjarrutusjärjestelmän ja ennakoivan jalankulkija- ja polkupyöräilijäsuojan merkittävistä eduista, ja lisäksi järjestelmä sisältää kaupunkiajo-hätäjarrutusavustimen.
ŠKODA Scalassa on vakiovarusteena myös kaista-avustin, ja saatavissa oleva Side Assist -kaistanvaihtovaroitin varoittaa kuljettajaa takaapäin lähestyvästä tai kuolleessa kulmassa olevasta ajoneuvosta. Turvallisuuden tältä osa-alueelta ŠKODA Scala sai 3,5 pistettä neljästä mahdollisesta.ŠKODA Scalan vankka korirakenne, laajat muodonmuutosvyöhykkeet ja erittäin luja matkustamo varmistavat erinomaisen passiivisen turvallisuuden. Korin rakenteista lähes 70 prosenttia on valmistettu suurlujuus- ja ultrasuurlujuusteräksistä ja erikoiskarkaistuista teräksestä. Scalassa voi olla jopa yhdeksän turvatyynyä, mukaan lukien lisävarusteena kuljettajan polviturvatyyny ja takasivuturvatyynyt. Muita turvallisuutta lisäävinä järjestelminä tarjolla ovat Multi-Collision Brake -monitörmäysjarrutusjärjestelmä, ennakoiva turvajärjestelmä Crew Protect Assist sekä lastenistuimien ISOFIX- ja Top Tether -kiinnitykset takaistuimissa ja etumatkustajan istuimessa.
Lähde: Skoda.fi

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu