Rinta-Joupin Autoliike - Arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

Säännöt

Rinta-Joupin Autoliike Oy:n Ystävänpäivän arvonnan säännöt.

JÄRJESTÄJÄ 
Rinta-Joupin Autoliike Oy; Olkitie 7 66440 Tervajoki (2045431-7)

OSALLISTUMISOIKEUS
Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on voimassa oleva ajokortti, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvontaan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA
Kampanja-aika on 14.2.2022.

OSALLISTUMINEN
Arvontaan voi osallistua 14.2.2022 osoitteessa rinta-jouppi.com. Arvontapäivä on 14.2.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Arvonnan voittajan valitsee Rinta-Joupin Autoliike. Arvonnan palkintona on henkilöauto voittajan käyttöön neljäksi (4) päiväksi. Pääpalkinnon voittaja voi lunastaa itselleen käyttöön perjantaista maanantaihin valitsemanaan aikana 14.2.-30.4.2022 välillä.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Pääpalkinnon voittaja vastaa polttoainekuluista, vakuutuksen omavastuusta vahinkotapauksessa ja mahdollisista pysäköintivirhemaksuista sekä liikennevirhemaksuista. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Facebook tai Instagram ei ole osallinen arvontaan.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU 
Rinta-Joupin Autoliike vastaa palkintoihin liittyvistä mahdollisista arpajaisveroista. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Rinta-Joupin Autoliikkeelle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Rinta-Joupin Autoliikkeen niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Rinta-Joupin Autoliike pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

REKISTERITIEDOT
Osallistujan antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään arvonnan voittajan valintaan, siitä tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Katso tarkemmin tietosuojakäytäntömme osoitteessa (www.rinta-jouppi.com/tietosuojaseloste/ ). Osallistujan antamia tietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu