Rinta-Joupin Autoliike - Asiakkaat suosittelevat

Asiakkaat suosittelevat

Jokainen ajoneuvon hankinta perustuu aina henkilön omiin tarpeisiin ja mieltymyksiin.
Kokosimme tälle sivulle asiakkaiden kommentteja omasta valinnastaan luovutushetkellä.

Toivottavasti näistä on sinulle apua valintaa tehdessäsi!

Lisätietoja ja apua ajoneuvon valintaan saat aina asiantuntevilta myyjiltämme.

Myyjien yhteystiedot 

Hyundai Ioniq

"Päädyin ostamaan tämän Hyundain, sillä halusin vaihtaa sähköautoon. "

Škoda Octavia

"Olen kuullut, että Škoda on hyvä ja turvallinen auto. Myös ulkonäkö houkutti."

Fiat Ducato

"Ostimme yrityksellemme Ouratekille neljä uutta Fiat Ducatoa, sillä toimitus oli nopea ja hinta kilpailukykyinen. Lisäksi palvelu oli ammattitaitoista."

BMW PHEV Sedan

"Halusin uudeksi autokseni 3-sarjan BMW:n Business M-sport varustuksella, koska halusin auton olevan normaalia business-varustusta vielä hieman sporttisemmin ja paremmin varusteltu. Tämä on itselleni jo kolmas 3-sarjan BMW ja Anne Behm teki tämän auton hankinnasta minulle erittäin helpon olemalla aktiivinen koko myyntiprosessin ajan. Jatkossa tiedän olla häneen yhteydessä suoraan, kun mahdollisesti neljättä 3-sarjan BMW:tä olen hankkimassa."

Kia Rio

"Valintani oli Kia Rio, sillä Kia on mielestäni luotettava merkki."

BMW i4 M50

"Valintaani vaikuttivat se, että kyseessä on sähköauto ja neliveto. Hinta oli myös kilpailukykyinen."

BMW X1

"Minulla oli edellinen BMW kuusi vuotta ja olen ollut tyytyväinen."

BMW 318d

"Tässä autossa hinta ja laatu kohtasivat. Auto on ollut myös esimerkillisellä pidolla. Kiitos Mikko Nimell kovasta kaupankäynnistä!"

BMW 530e xDrive Touring PHEV

"Valintani oli BMW:n uusi 5-sarjalainen, koska se on hieno hybridi. Luovutus sujui myös hyvin."

BMW 330e Xdrive

"Autossa kohtasivat tekniikka, ulkonäkö sekä laatu. Asiakaspalvelu oli aktiivista ja asiantuntevaa!"

Toyota Hilux

"Saimaan Seudun Erikoisrakentajat Oy luottaa Toyotaan. Auto on kovassa käytössä ja sillä ajetaan 50 000 kilometriä vuodessa, joten tästä syystä auton pitää olla luotettava."

BMW iX 50

"Valitaani vaikutti se, että auto on maasturi ja toimintamatka on yli 600 kilometriä."

BMW 530e xDrive Touring

"Kokonaisuus sopii erittäin hyvin perheemme nykyiseen tilanteeseen. Erityisesti Onni-koiramme tykkää auton takaluukun aukeavasta ikkunasta (Onni on 82-kiloinen bernhandilainen)."

Toyota Prius+

"Kolmas Toyota alle! Toimiva ja luotettava auto. Oikein hyvää ja mukavaa asiakaspalvelua, kiitos!"

Audi TT Coupé

"Valitsin juuri Audi TT Coupén suorituskyvyn ja ulkonäön vuoksi. Auto on myös hyvä ajettava. Mikon kanssa asiointi oli äärimmäisen mukavaa ja ammattitaitoista. Suosittelen suuresti!"

Mazda 6

"Auton ostoon vaikutti - ja sen ratkaisi - auton laatu. Myyjämme Mikko oli löytänyt juuri meille täydellisen yksilön! Voimme suositella Mikkoa lämpimästi."

Kia Optima

"Tarvitsimme perheelle sopivan auton. Mikko hoiti kaupat täydellisesti ja jatkossa teemme varmasti autokaupat hänen kanssaan sekä suosittelemme myös tutuille. Hyvän tarjouksen teko plussaa!"

Kia XCeed

"Valitsin tämän auton hinta/laatusuhteen, Rinta-Joupin Autoliikkeen palveluasenteen sekä jo aiemman perusteella todetun toiminnan luotettavuuden takia."

Škoda Octavia Scout

"Kasvava perhe tarvitsee tilaa ja arvostan kattavaa varustelua. Pohjois-Lapin vaativissa olosuhteissa neliveto on ehdoton."

Toyota RAV4

"Halusin hybridin, koska se on taloudellinen valinta. Lisäksi auton ajomukavuus ja turvallisuus olivat vaikuttavia tekijöitä."

Kia Ceed

"Valitsin tämän auton pienen polttoaineen kulutuksen ja suurien tilojen takia. Ei ulkonäkäkään paha ole!"

Seat Ibiza

"Kaipasin käytännöllistä kaupunkiautoa, joka mahdollistaisi reissut pidemmällekin. Soitin luottomyyjälleni, joka on ennenkin toimittanut vain priimaa. Kaupat olivat helpot ja asiakaspalvelu erinomaista. Auto täytti kaikki odotukset, jopa ylitti ne."

Carado CV 640

"Päädyimme tähän Caradon matkailuautoon, sillä tässä on kaksi vuodetta takana ja nostokatto. "

Nissan Juke

"Valitsimme tämän auton, sillä meillä on hyvät kokemukset Nissanista."

Kia Niro Electric

"Fossiilisten polttoaineiden hintojen nousu rohkaisi minut sijoittamaan tulevaisuuteen sähköauton muodossa. Jo kolmas autokauppani tutun ja luotettavan automyyjän kanssa."

Kia EV6

"Idea tarttua sähköautoilun maailmaan oli ollut jo jonkin aikaa mielessä. Täyssähköauto sopii omiin ajotottumuksiini erinomaisesti ja Kia EV6 oli kokonaisvaltaisesti paras vaihtoehto tarpeisiini myös työnkuvani puolesta. Ja täytyy toki myöntää sekin, että olen innoissani tulevista, bensakuitittomista takintaskuistani!"

BMW 320e Drive Touring

"Meidän käyttöömme sopiva, turvallinen ja ympäristöystävällinen auto. Lisäksi erittäin asiantunteva ja ystävällinen myyjä, kiitos Anne palvelusta!"

BMW X3

"Valitsimme yrityksellemme HeCanille uuden BMW X3:sen auton laadun sekä myyjäliikkeen perusteella."

BMW X3

"Auto vaihtuu, merkki ei!"

Hymer BML-I 780

"Päädyimme Hymeriin, sillä se on hyvin varusteltu ja sopivan kokoinen. Ajettavuus on myös erinomainen."

Mitsubishi Eclipse Cross 2.4 PHEV Insport 4 WD

"Valitsin Mitsubishi Eclipse Crossin, sillä tämä uusi malli on plug-in-hybridi ja siinä on jatkuva neliveto sekä mielenkiintoinen muotoilu. Auto soveltuu meille hiekkatieajoon. Sain myös hyvää palvelua."

BMW 330e xDrive Touring

"BMW oli valintani, sillä auto on hyvä ajaa, hyvännäköinen sekä omaan käyttöön juuri sopiva."

Fiat Ducato L3H2

"Moverent Oy osti kolme Fiat Ducatoa, sillä Oulusta sai hyvä palvelua ja asiat hoituivat, kuten sovittiin. Toimitus oli myös nopea. Olen jo aikaisemmin ostanut Oulusta viisi autoa."

Fiat Talento 2,0 ECOjet 120 Pack 2 L2H1

"Valitsin tämän auton, sillä Oulussa on luotettava, hyvä palvelu. Auto on toiminut moitteettomasti ja huoltokin löytyy saman katon alta."

Kia Ceed

"Merkki on luotettava ja tämä on kolmas Kia meidän taloudessa. Väri oli myös mieluinen! Lisäksi varusteet sekä hinta-laatusuhde olivat hyviä."

Volvo V60 R-Design AWD

"Halusin pienempiä polttoainekustannuksia. Kiinteistöhuolto Välitalo Oy toimii Pohjois-Lapin monesti vaikeissa keliolosuhteissa, joten neliveto on tärkeä. Halusin myös jatkaa asiakassuhdetta saman myyjän sekä autoliikkeen kanssa. Tämä on jo viides auto samalta myyjältä."

BMW X3 xDrive 20d M-Sport

"Auto oli varusteltu juuri minua varten ja valmiina liikkeessä. Edellinen X3 vastasi tarpeitamme erinomaisesti ja uusi vieläkin paremmin. Autoliikkeen palvelu oli erinomaista ja asiantunteva naismyyjä iso plussa!"

Skoda Enyaq 80x 4x4 Sportline iV

"Päätökseeni vaikuttivat Enyaqin reilut tilat, varustesaatavuus ja -kattavuus sekä turvallisuus. Auto vastasi myös tämänhetkisiin tarpeisiin. "

Fiat Talento

"Hyvä palvelu, nopea toimitus ja tuttu, luotettava myyjä saivat minut valitsemaan yrityksemme autoksi tämän Fiat Talenton."

Audi A4

"Päädyin tähän valintaan, sillä vanha autoni alkoi vedellä viimeisiään ja Audista löytyi hyvät varustelut. "

Vespa Piaggio

"Valitsin tämän Vespan henkilökohtaisen sosiaalisen median kohdennuksen vuoksi sekä rakkaudesta italialaisiin ajoneuvoihin."

Kia Rio

"Pitkä takuuaika houkutteli valitsemaan juuri Kia Rion."

BMW 530d GT

"BMW 530d GT on hieno auto ja löysin minulle sopivan vaihtoehdon Rinta-Joupin Autoliikkeen valikoimista. Asiointi oli helppoa ja kaupat syntyivät nopeasti Tervajoen liikkeessä!"

Kia Optima

"Minulla oli hyvä kokemus automerkistä jo aiemman kohdalta, mutta tarvitsimme lisätilaa ja ostimme tilavan, fiksun auton. Saimme myyjältä asiantuntevaa opastusta auton valintaan. Kaikki sujui ostoprosessissa jouhevasti."

Volvo V90

"Valitsin tämä Volvon, koska olen merkkiuskollinen ja hybridi on tätä päivää."

Mitsubishi Outlander PHEV

"Laskin, että puoliso pääsee tällä työmatkansa sähköllä. Arvostan uuden auton pitkää takuuta ja käyttövoimaveron pienuutta. Lisäksi auto löytyi paikallisesta liikkeestä."

Volvo S80

"Päätin myydä Rinta-Joupin Autoliikkeelle autoni ja sain siitä mielestäni hyvän hinnan. Olin myös todella tyytyväinen palveluun. Rinta-Joupin Autoliike tarjosi minulle vielä kyydin juna-asemalle, jotta pääsin kotiin."

Volkswagen Golf

"Järkevät kilsat, fiksu hinta ja mahtava myyjä. Isona plussana on, että Golf-kamat mahtuvat hyvin kyytiin"

BMW 545e xDrive Sedan

"Tämä on kolmas BMW ja nyt uusi 5-sarja lumosi minut täysin! Auto vastaa kaikkia odotuksiani."

Kia PROCEED 1,5 GT-Line Business Premium

"Myyjän suositus johti eri mallien koeajolle ja tämä malli ja väri miellytti. Sujuvat kaupat!"

Kia XCeed 1,6 GDI Plug-In Hybrid Business Premium

"Päädyin tähän autoon sen hyvien varusteiden sekä edellisen auton kokemusten perusteella."

Roadcar R540

"Aikaisemmin minulla on ollut asuntoautoja, mutta ei koskaan retkeilyautoa. Nyt haluan kokeilla miltä tuntuu retkeilyautolla matkustaminen. Löysin sopivan auton netin kautta. Sovimme myyjän kanssa vaihtokaupoista ja auto toimitettiin minulle Kokkolan myymälään kotipaikkakunnalleni."

Ford Transit 350 2,0 TDCi 130 hv Trend L2 H2

"Auto vastasi käyttötarpeitani ja koeajo vakuutti. Ostopäätökseen vaikutti Vantaan Airportin toimipisteen asiantunteva ja mukava henkilökunta."

Jeep Wrangler 80th Edition 2.0 PHEV AT8 4x4

"Valitsimme Jeepin, koska auto on todella hyvännäköinen, emmekä halunneet mitään perusautoa. Autolla pääsee oikeasti maastoon. Talvella reissaamme Lapissa, jolloin matkaan pääsee vaikeimmista olosuhteista huolimatta."

BMW X5 45e xDrive

"Auton valintaperusteiksi nousivat tilat, ajettavuus ja varusteet"

Hymer BML-I 890

"Valitsimme auton sen SLC-alustan sekä WC:n ja keittiön vuoksi. Lisäksi auton pesuallas sekä kaapistot ovat parempia ja isompia. Myös kylpyhuoneratkaisu oli mieleen."

BMW 530e

"Päädyin jatkamaan saman merkin parissa edellisten BMW-kokemusten perusteella."

Škoda Enyaq

"Parhaiten taksikäyttöön soveltuva täyssähköauto. Auton myynti- ja huoltopiste sijaitsee lähellä. Škoda merkkinä on meille tuttu ja turvallinen."

Can-Am Outlander Max

"Mökin hankinnan yhteydessä tuli tarve lumitöiden helpottamiseksi sekä puun ajamiseen metsästä. Kimmolta löytyi loistavin varustein kampe, jolla hommat hoituu."

Kia Ceed

"Edullinen rahoitus, pitkä takuu sekä luotettava myyjä Rovaniemen toimipisteessä."

BMW M3 G80 Sedan xDrive Competition

"Tehokas ja näyttävä peli. Erittäin hyvä ja ammattitaitoinen myyjä."

Volvo XC70

"Halusin tilavan, turvallisen ja nelivetoisen auton. Sopiva yksilö löytyi tutulta ja luotettavalta myyjältä."

Volkswagen Transporter

"Transporterit ovat luotettavia ja hyväksi todettuja."

Volkswagen Transporter

"Putkiboys Tmi tarvitsi yrityksen käyttöön auton, jossa on kaikki valmiina. Sopiva ajoneuvo löytyi tutun myyjän toimesta."

BMW X3

"BMW on vaan paras! Ja tietenkin paikalliselta Mikkelistä."

Renault Trafic

"Sopii käyttötarkoitukseen, siistikuntoinen ja hinta oikea."

Seat Alhambra

"Tiloiltaan sopiva perheen käyttöön. Asiakaspalvelu oli 10+"

Harley-Davidson Softail

"Vähän ajettu, hyvin esitelty. Myyjän ammattimainen ote kaupanteossa."

Mercedes-Benz S 350

"Luotettava auto sekä kauppiaat. Olen autoni ostanut Rinta-Joupin Autoliikkeestä Mikkelistä niin kauan, kun liike on ollut olemassa"

Opel Mokka

"Auton vaihto ollut suunnitelmissa, joten päätimme ohikulku matkalla poiketa tutussa liikkeessä katsomassa tarjontaa. Kyseinen auto vastasi tarpeita"

Fiat Ducato 2.3 JTD ATM9 -retkeilyauto

"Auto on juuri sopiva Afrikan Tähti -tanssiorkesterin käyttöön pitkillekin keikkamatkoille. Tervetuloa meidän keikoille!"

BMW 330i

"BMW on hyvä ajettava, ja hinta-laatusuhde on kohdallaan. Kiitos Rinta-Joupin Autoliikkeelle hyvästä palvelusta. Kaikki tiedot tulivat ja järjestelyt toimivat hyvin. Minulla ei ole mitään valittamista."

Škoda Enyaq

"Sähköauto on niin monella tavalla parempi ja houkuttelevampi kuin polttomoottoriauto. Myyjän kanssa kävi kaikki asiat niin helposti, joten kauppa oli helppo päätös"

BMW 520d xDrive Sedan

"Aiemmat hyvät kokemukset laadusta ja ajettavuudesta."

Škoda Enyaq 60 Launch Edition iV

"Valintakriteerit olivat pitkäaikainen luotto Škodaan merkkinä ja tietenkin sähköauton tuoma ekologisuus / taloudellisuus."

BMW 320d A xDrive Touring

"Laatu ja eleganttisuus saivat valitsemaan auton. Asiantunteva myyjä auttoi lopullisessa valinnassa"

BMW X3 30e xDrive

"Hyväksi havaittu. Piti "päivittää"."

BMW X3 Hybrid

"Loistovalinta!"

Kia Proceed

"Auton ajettavuus ja pienet käyttökustannukset sekä auton sporttinen olemus takasivat ostopäätöksen. Auton kattava varustelu oli yksi kriteereistä."

Solifer 510L

"Täydennystä matkailuajoneuvokalustoon. Ennestään löytyy pienempi asuntovaunu, mutta nyt oli tarvetta useammalle vuodepaikalle."

BMW X5 45e xDrive

"Autossa on hyvät varusteet ja toimitusaika oli nopea."

Hobby 560 KMFe

"Jo toinen vaunu Rinta-Joupin Autoliikkeestä. Ensimmäisen vaunun jälkeen tiesin ostavani myös seuraavan samasta liikkeestä. Palvelu pelaa!"

BMW X5 45e xDrive

"Tilaa, turvaa ja mukavuutta."

BMW X2 25e

"Merkki on luotettava ja toimiva. Myynti ammattitaitoista."

Volkswagen Passat Variant Highline

"Monista myyjän tarjoamista vaihtoehdoista löytyi juuri sopiva neliveto talven olosuhteisiin sekä pitkiin työmatkoihin. Asiointi oli mielyttävää ja palvelu erinomaista."

Fiat Talento 2.0

"Jo 20 vuoden ajan kattoremontteja Suomessa urakoinut Belakon Pinnoite Oy valitsi uuden Fiat Talenton yrityksen ajoon. Myyjän ja autoliikkeen valinta oli helppoa hyvien asiakaskokemusten kautta ja Talenton hinta-laatu-suhde on erinomainen. Suosittelen muillekin!"

Hobby Excellent 560LU

"Jo neljäs Hobby ja kaikki toimineet hyvin. Myyjä, Heikki Parkkinen, oli erinomainen"

Kia Optima PHEV SW

"Koska se on Kia. Onhan niitä ollut, olisiko jo 14 peräkkäin. Nyt teki mieli kokea sähköinen autoilu"

Kia Stinger

"Kun ensimmäisen kerran oli ajanut Stingerillä ei ollut muuta mahdollisuutta, kuin hankkia sellainen. Se on vaan niin hyvä ajaa! Jo 12 Kiaa on ollut ja Stingeristä haaveiltu, vaan eipä enää tarvitse"

BMW X3 Hybrid

"Valitsimme tämän, sillä Cecilian mielestä oli aika vaihtaa sähköiseen malliin ja me pidämme BMW:istä."

Škoda Octavia

"Huomasin lehdestä mainoksen uudesta Škoda Octavia Launch Edition -mallista ja olin myyty. Astelin asiantuntevaan ja edustavaan Rinta-Joupin Autoliikkeen Salon Halikon Škoda-liikkeeseen. Lyhyen kauppaneuvottelin jälkeen olin uuden mallikkaan Octavian onnellinen omistaja."

Škoda Kodiaq

"Kodiaqiin päädyin sen korkeuden sekä luotettavuuden takia. Autoon nousu on myös todella helppoa."

BMW 520d Touring xDrive

"Täydellinen valinta lapsiperheen kasvaviin tarpeisiin."

Kia Niro 1,6 GDI Hybrid LX DCT

"Hyväksi havaittu. Tämä on jo yhdestoista."

Hymer BMC-T 600

"Automaattivaihteisto ja tilava takatalli. Muutenkin Hymerin laatu näkyy kaikessa. Tutun myyjän kanssa on ollut mukava asioida ja tehdä kauppaa. Tässä autossa kaasupullot ovat kätevästi rinnakkain. Koeajon jälkeen oli selvää, että seuraava matkailuauto on Mercedes-alustalla."

Kia Niro 1,6 GDI Hybrid Business Premium DCT

"Autossa on hyvät varusteet ja hyvä takuu."

Roadcar 640 R

"Olemme aktiivisia luontoihmisiä. Tarvitsimme ns. liikkuvan kodin jolla voimme liikkua vapaasti minne mieli vie. Retkeilyautolla metsäteillä liikkuminen ja yöpyminen on helpompaa kuin matkailuautolla, puhumattakaan matkailuvaunusta. Valintaan vaikutti lisäksi tuttu myyjä."

Kia Rio 1.0 T-GDI 120 hv DCT

"Koska Rio on paras. Rio vaihdettiin vain uudempaan versioon."

BMW 330e

"Tarvitsin sopivan auton työmatkoille, kaupunkiajoon ja perheen kakkosautoksi. Lisäksi auton piti olla tehokas ja tyylikäs"

BMW X3

"BMW on tuttu merkki meille ja Anne Behmin palvelu loistavaa"

Kia Rio 1,0T EX MT6

"Hyvä ja loistava vehje. Ykkösluokan peli."

Kia Sorento

"Ajan pitkiä matkoja ylintä Lappia myöten. Tärkeitä syitä tämän auton ostamiselle oli luotettavuus ja turvallisuus, neliveto ja korkea kori."

BMW X1

"Ajaminen on vähentenyt, joten on aika vaihtaa dieselistä hybridiin. Rinta-Joupin Anne Behmin kanssa neuvottelimme sopivan vaihtotarjouksen, joka johti uuden BMW:n tilaukseen. Työmatkan ajan nyt kätevästi sähköllä"

BMW X3

"BMW 520 diesel sedan vaihtui uuteen X3 plug-in-hybridiin. Auto tehdastilattiin maaliskuussa, korona viivästytti toimitusta, mutta auto oli juuri oikeanlainen saapuessaan"

BMW M2

"Saa osumaan parkkiruutuun."

Mitsubishi Outlander

"Tuttu auto. On jo kolmas samanlainen. Joensuussa on ollut hyvä palvelu auton myynnin suhteen"

Mercedes-Benz S Lang

"Hyväkuntoinen ja ajo-ominaisuuksiltaan loistava tuote. Palvelu oli kiitettävää ja auto toimitettiin kotiin."

Ford Ranger Raptor

"Fordin laatu ja toiminta varmuus on vakuuttanut. / Rakennusliike Wesain Oy"

Audi A4

"Hyvää lähdin ostamaan, mutta priimaa tuli!"

BMW X3

"Hyvä ja sopiva meidän tilanteeseen."

BMW 518 d Touring

"Hyvät ominaisuudet!"

BMW X1

"Sopiva yrityksen käyttöön."

BMW 320i xDrive

"Tämä on neljäs BMW ja koko on kasvanut 120-mallista 220-malliin ja nyt nelioviseen yksilöön. Ruokahalu kasvaa syödessä... :)"

Hymer BMC-T 580

"Sopivan kokoinen meille. Hyvä ajaa, sekä ajamisen turvallisuuteen liittyvät ominaisuudet ratkaisivat"

Kia Rio

"Pitkä takuuaika ja ajettavuus kiinnosti."

Škoda Kamiq

"Uskon Škodaan."

Škoda Octavia 1,5 TSI Style BusinessLine

"Kuulumme riskiryhmään ja koronatilanteen vuoksi halusimme auton kotiintoimitettuna. Palvelu pelaa 100%!"

Mercedes-Benz Mercedes-Benz C 220 CDI BE T Premium Business

"Juuri sellainen tarpeisiini sopiva auto."

Škoda Superb IV - ladattava hybridi

""Luotettava automyyjä Niko Vihervuori myi meille upean Laurent & Klement -varustellun Superbin. Kaikki sujui vaivattomasti."

BMW X5 45e

"Laadukas saksalainen ja erittäin hieno ajaa"

BMW 530e xDrive

"Työni puolesta BMW tarjoaa yritykselle toimintavarmuutta ja ajamisen nautintoa. Tietty edustuksellisuus asiakaslähtöisen työn osalta täyttyy myös automaailmassa. Autoon johtajan ja yrityksen kasvot"

Mercedes-Benz CLA 200 A

"Tämä oli luonnollinen valinta. Keuruun Rinta-Jouppi on tukenut Keupa HT:ta uskollisesti. On mukavaa, kun voi tehdä yhteistyötä ennalta tuttujen ihmisten kanssa ja tähänkin suuntaan"

Kia Sorento

"Autossa on hyvin sekä tavaratilaa että maavaraa"

Mitsubishi ASX

"Uusi malli miellytti silmää, väri etenkin"

Lexus LS400

"Autolla oli mielenkiintoinen historia omistajien suhteen. Auto on Rauno Rinta-Joupin entinen auto. Lisäksi siinä on vetokoukku asuntovaunun vetämistä varten"

BMW 620d

"Iso, mahtipontinen ja hyvä tarjous"

BMW 320i

"Koska BMW 320 oli myös entinen auto ja on hyväksi havaittu"

Kia XCeed

"Myyjä, Pekka Vesanka, on tuttu jo entuudestaan, oikein mukava ja luotettava. Kialla minun mielestäni hyvä maine. Auto on tyylikäs ja sitten se on vähän korkeampi - tällainen pieni ihminen tarvitsee normaalia vähän korkeamman auton. Turvallisuus on minun mielestäni kaikista tärkein. Sitten se, että auto on helppokäyttöinen ja että siitä näkee hyvin eteen ja taakse."

BMW X3

"Turvallinen vetoauto tulevaan hevosharrastukseen"

BMW 330e

"3-sarjan BMW kiinnosti ja etenkin uutuus nelivetoinen 330e plug-in hybridi. Audi vaihtui BMW:hen laadun, ajettavuuden ja hybriditekniikan vuoksi"

BMW 320i xDrive

"Oli tuttu myyjä. Pitkäaikaisen painostamisen seurauksena vaihtui Audi BMW:hen"

Subaru e-Boxer

"Kuulin ystävältä hyvää Subarusta"

Kia Sportage

"Meillä oli aiemmin BMW X5, mutta se oli dieselauto ja sen vero aika iso. Sen vuoksi me vaihdettiin pienemmäksi; tämä on vähän isompi ja halvempi kuin aiempi. Myös huolto on halvempaa. Ja nyt kun meille syntyy lapsenlapsi, tarvitaan enemmän tilaa"

BMW X5

"Tämä on jo kolmas BMW X5 minulle ja nyt Mikkelin Rinta-Joupista löytyi juuri sopiva auto oikeilla varusteilla sopivaan hintaan 😊"

BMW 320d Touring

"Aina ollut BMW. Miksi pitäisi vaihtaa. Myös moottoripyörä on BMW 1600"

BMW 330e M Sport

"Nykyaikainen"

Kia Ceed

"Käyttöön sopiva auto, sopivat kilsat, hyvä hinta ja loistava palvelu"

BMW 7-sarja

"Huippuvarusteet viehättivät"

Kia Optima

"Hyvin kaupattu edullinen bensiini pitkällä takuulla"

Škoda Octavia RS

"Neliveto, diesel, teho ja ulkonäkö ratkaisivat"

LMC T 578 G Element

"Paras pohjaratkaisu meidän tarpeisiin"

Toyota RAV4

"Jo toinen auto samalta myyjältä vuoden sisään! Toyotalla jatketaan! Isompi auto tuli tarpeeseen, enemmän jalkatilaa takapenkillä matkustaville. Korkeampi auto, sitä kautta mukavampi ajotuntuma. Hybridillä jatketaan edelleen eli ekologinen ja kustannustehokas vaihtoehto"

Kia Ceed SW

"Tämä Kia on sopiva omaan käyttöön. Pieni ja näppärä. Tälläistä etsinyt jo pidempään"

Ford Grand C-MAX

"Hyvin tilaa takaosassa"

Volkswagen Touran

"Katse osui heti. Siistin näköinen ja meille sopiva"

Subaru Outback

"Subaru on hyväksi havaittu. Kolmas Subaru jo"

Kia Sportage

"Edellinen oli samaa merkkiä, olen tyytyväinen KIAan. Pohjoislapin olosuhteisiin erittäin toimiva auto"

Subaru Outback

"Sopiva auto. Hinta-laatusuhteeltaan paras vaihtoehto"

Kia Sportage

"Siinä on ominaisuudet hyvät, samoin hinta-laatusuhde. Kia Sportage tulee sellaiseen käyttöön, että saa liikutella tavaroita ja vetää veneitä ja kärriä sekä kalustonhuoltoon. Asiaskaspalvelu oli hyvää. Sanotaan, että kympin luokkaa. Tosi miellyttävä myyjä, Henrik Moilanen"

Toyota Corolla

"Sulavan näköinen ja luotettava merkki"

BMW X4

"Olen tottunut ajamaan korkeammalla ajoneuvolla, kun näkyvyys on parempi. Tämä X4 tuntui heti omalta autolta. Myyjälle 10"

LMC i680

"Erillisvuoteinen auto ja hyvä palvelu liikkeessä"

Carado T449

"Vähän ajettu, hinta ja laatu kohtasivat. Matkailuautosta tehtiin juuri sellainen, kuin sovittiin. Asiakaspalvelu toimi kaikelta osin loistavasti!"

Škoda Octavia Combi

"Hinta-laatusuhde"

Škoda Octavia Combi

"Hyvä tavaratila, ei valittamista edellisessä"

Ford Transit Custom

"Nykyaikainen ja meidän tarpeisiin sopivin. Myös 0% rahoituskorko vaikutti päätökseen / Kiinteistöhuolto PT-Palvelut Oy"

Mitsubishi Outlander

"Tarvitsin enemmän tilaa"

Škoda Octavia Combi G-Tec

"Myyjä myi. Kaasulla on ilo ajaa"

BMW X3

"BMW sopii meidän tyyliin; yhtä urheilullinen"

Kia ProCeed GT

"Urheilullinen kokonaisuus"

Ford Ecosport

"Väri miellytti"

Škoda Karoq Style

"Haaveenamme oli isompi ja tilavampi auto. Tämä auto täytti toiveemme"

Subaru Outback

"Entinen oli Subaru. Olen ollut tyytyväinen"

Ford Transit

"Parhaalta automyyjältä Kari Viiperiltä ei voi olla ostamatta ja toiminnan kasvaessa tarvitsemme lisää kalustoa"

Hymer Grand Canyon S

"Maastokelpoinen ja kaupunkiin sopivan kokoinen. Hymerin laatu ja Mercedes-Benzin tekniikka vakuuttivat"

Mitsubishi ASX

"Rentoa autokauppaa Rinta-Joupilla ja hyvä huolto, myyjät komiammas päästä varpaisiin"

Opel Movano

"Soveltuu yrityksemme kuljetustarpeisiin erinomaisesti"

Škoda Octavia

"Entinen ajokki oli Skoda, johon oltiin tyytyväisiä. Toivottavasti myös uuteenkin Skodaan"

Kia Optima PHEV Business Luxury

"Timo Happonen osasi kertoa autosta kaiken sen mitä arvostan. Kiitos Timo!"

Kia Niro Hybrid

"Taloudellisuus ja vähäpäästöinen"

Škoda Kodiaq

"3 auto 3 vuoden sisään. Yksi Toyota ja kaksi Skodaa"

Kia ProCeed

"Valitsin vuosimallin 2019 Kia ProCeedin tutkittuani sen tekniikkaa ja varustelua, jotka ovat erinomaisella tasolla. Myös auton muotoilu miellyttää silmää"

Toyota C-HR

"Hybridi"

Peugeot 208

"Näppärä, kätevä, tuttu ja vanhemmat suositellu"

Ford Kuga

"Vaunu tarvitsi veturia ja Kugaa suositeltiin ja se oli mieluinen vaihtoehto"

Carado T449

"Hinta-laatusuhde ja varustetaso kohdallaan tässä autossa. Pitkän etsinnän jälkeen löytyi sopiva yksilö pohjoisesta lomamatkalla"

Carado T448

"Miellyttävä pohjaratkaisu. Meidän käyttöön sopiva ja koiratkin pääsevät reissuun mukaan"

Ford Fiesta

"Isän jalanjäljissä, taloudellisuus edellä"

Opel Insignia Sports Tourer

"Hyvän näköinen pirssi, tilava ja vastaa nykyisiä tarpeita"

Mercedes-Benz E-sarja

"Varma valinta MB ja luotettava Rinta-Jouppi"

Peugeot 308

"Hyvä tarjous, hyvä ajettavuus, työnkuvaan sopiva auto ja oman näköinen"

Ford Ecosport

"Koska automaatti kiinnostaa ja Fordin Ecosport on tuttu ja sopivan kokoinen"

Kawasaki VN 1700 Classic

"Siirtyminen rauhalliseen ajoon"

Honda CR-V Elegance

"Jo neljäs auto Keuruun Rinta-Joupilta"

Ford Fiesta

"Halusimme pienemmän ja tehokkaamman auton"

Škoda Karoq

"Karoq on mukava, jouhea ja helppo kulkuinen. Näkyvyys on loistava. Kiitokset myyjälle hyvistä kaupoista"

Honda Civic

"Tarvitsin luotettavan käyttöauton työmatkaamiseen. Tervajoelta löytyi sopiva Honda hyvillä kilometreillä"

Volkswagen Passat

"Volkkari on vaan hyvä auto. Jarnon kanssa kaupat syntyivät nopeasti"

Ford Kuga

"Vaunu tarvitsi veturia ja Kugaa suositeltiin ja se oli mieluinen vaihtoehto"

Audi A4

"Vähän ajettu, siisti ja tyylikkään värinen"

Hymer BMC-T 680

"Merkki nokalla"

Suzuki GSF

"Lomalle huvitusta. Sopiva pyörä minulle"

Toyota C-HR

"Aikas hyvältä tuntui"

Volvo V40

"Se on kiva just mulle ja söpö"

Ford Focus

"Vuosimallin ja urheilullisen ulkonäön perusteella"

Kia Ceed

"Lisää tilaa perheen tarpeisiin"

Kia Sportage

"Hieno"

Opel Mokka

"Tämä miellytti silmää, oli hyvä ajaa ja maavaraa löytyi"

Kia Sorento

"Timo myi sen"

Opel Mokka

"Automaatti ja korkeampi"

Škoda Superb

"Auton päivitys kolmelle lapselle sopivaksi"

Volkswagen Passat Alltrack

"Auto tuntui omalta, neliveto ja korotettu maavara"

Škoda Superb

"Auto tuntui tilavalta ja hyvältä ajettavalta. Auto ei vain tunnu isolta, vaan myös on sitä"

BMW 320i

"Hyvä auto, neljäs BMW. Kiitos ammattitaitoiselle automyyjälle Joonatan Hämäläiselle"

LMC 450 D

"Hyvä takuu, luotettavuus ja hyvä pohjaratkaisu. Hyvä ja perusteellinen palvelu. Voimme tehdä mahdollisesti muitakin kauppoja. Myyjä hyvä asiakaspalvelija ja oikeallla alalla"

Škoda Fabia

"Pieni polttoainekulutus ja hyvä kuljetuskyky pienestä koosta huolimatta. Omaa silmää miellyttävä, hyvännäköinen auto "

Opel Corsa

"Jo viides auto Rinta-Joupilta ja näistä neljä Petriltä. Paras asiakaspalvelu ja huolto vaikka monessa liikkeessä olen asioinut. Aina tuntee itsensä tervetulleeksi ja tärkeäksi"

Ford Mondeo

"Siirtyminen suurempaan luokkaan. Fordeilla on ollut mukava taittaa matkaa"

Hobby 720

"Paras pohjaratkaisu, hyvä myyjä ja loistava palvelu"

Carado V 132

"Tuttu ja turvallinen liike ja myyjä. Meidän käyttöön sopiva, nätti auto. Karavaanarina 36 vuotta"

Audi Q7

"Pidemmän mietinnän jälkeen löytyi juuri oikea auto. Se tarttui mukaan "kesälomareissulta""

Ford Fiesta

"Yllätyslahja"

Hobby 470 KMF

"Pienin markkinoilla oleva vaunu, jossa on kerrospeti. Juuri sopiva meidän perheelle"

Honda HR-V

"Kaipasin jotain uutta"

Mercedes-Benz 220 E CDI

"Siisti Mersu. Juuri sopiva omiin tarpeisiin"

Subaru Outback

"Haluan jatkaa Subarulla ajamista. Tämä on jo viides Subaru käytössä, yhteensä lähes miljoona kilometriä"

LMC 460 D Style

"Hyvä takuu ja tarpeisiin vastaava pohjaratkaisu"

Peugeot 308 SW

"Paluu tuttuun merkkiin! Hyvä ajettavuus"

Carado I447

"Caradon integroitu on meille mieluisa ratkaisu. Ulkonäkö on hyvä ja sisustusratkaisu meidän tarpeiden mukainen"

Carado I447

"Pohjaratkaisu miellytti ja hyvät aikaisemmat kokemukset merkistä, sekä myyjäliikkeestä"

BMW 320i xDrive

"Olen pitkään hakenut vastaavaa. Nyt värit ja muu ulkonäkö vanteineen osuivat kohdalle. Automyyjän henkilökohtaisella palvelulla iso osuus asiassa. Auto oli myös erinomaisen tuntuinen ajettaessa"

BMW 1-sarja

"Auto oli juuri sopiva omiin tarpeisiin ja asiakaspalvelu oli erinomaista"

Audi Q7

"Voimaa ja korkeutta"

Škoda Octavia Combi

"Hyvä ja tilava auto kaikenlaiseen ajoon"

Carado T337

"Paras hinta-laatusuhde ja asiantunteva myyjä"

BMW X2 xDrive M Sport

"Uutta tekniikkaa, sopivan kokoinen nykytarpeeseen ja hyvän näköinen. BMW laatua ja urheilullisuutta"

Škoda Octavia Combi

"Taloudellinen, tilava ja hyvännäköinen auto. Ja erittäin asiantunteva ja fiksu myyjä"

Honda CR-V Hybrid

"Pysytään hyvässä merkissä"

Škoda Octavia

"Škodalla on erittäin hyvä hinta-laatusuhde verrattuna kilpailijoihin"

BMW 320

"Luulisin, että on hyvä ajaa ja hyvät penkit istua pidemmätkin matkat"

Mercedes-Benz C200

"Auto tuntui hyvältä ja positiivinen asiakaspalvelu kruunasi kaupat"

Škoda Rapid

"Näppärä tilaihme. Merkin keulan malli miellyttää silmää, auto on luotettava ja vähän ajettu. Ja loistava myyjä"

Škoda Kodiaq

"Iso tavaratila, tuttavien hyvät kokemukset ja hyvä palvelu"

Škoda Superb

"Edellinen auto oli Skoda Superb"

Adria Coral 650

"Meille sopiva pohjaratkaisu"

LMC 540E Maestro

"Illalla nettiä selatessa huomasimme tämän vaunun Rinta-Joupilla. Puhelinsoitto Jonille ja pienen tinkaamisen jälkeen pääsimme vaunun vaihtoon. Näin lähti kolmas LMC Maanisten matkaan"

Škoda Fabia

"Edellinen vastaava oli niin hyvä, että päätin ostaa Nikolta uuden"

Hymer ML-T 580

"Paras!"

Fiat Panda

"Fiat Panda numero viisi. Italialainen asiakaskunta tykkää"

Škoda Karoq

"Vaimo halusi vaunun, niin minä halusin sille veturin. Ostettiin sitten molemmat Mikkeltä"

Rambler Rebel Classic 2d HT-66

"Harrastusautoa olin hankkimassa ja löytyi sopiva"

LMC 582E

"Valitsimme tämän auton pohjaratkaisun vuoksi. Myös vaunun väri miellyttää silmää"

Knaus Sun TI 655

"Hyvin pidetty, hyvin varusteltu, kilometrit kohdallaan ja vähän ajettu"

Hymer T598

"Meille sopiva pohjaratkaisu. Erinomaisen hyvä palvelu"

Roadcar R600

"Retkeilyautoon päädyttiin sen kapeuden ja sen peltikuoren vuoksi, koska alkovilla varustettu asuntoauto koettiin liian leveäksi ja hankalaksi marjastus- ja metsäretkillä. Myös kaupungissa kapeampi auto on helpompi käsitellä"

Ford Fiesta

"Loistava auto meidän tarpeisiin ja erittäin ystävällinen palvelu"

Carado T539

"Pohjaratkaisu oli omanlainen. Hinta-laatusuhde kohdallaan"

Honda Jazz

"Myyjä antoi erinomaisen esittelyn auton ominaisuuksista"

Kia Stonic

"Naapuri suositteli, koska ollut tyytyväinen Kian. Mielestäni tein hyvän valinnan!"

Škoda Citico

"Nopeat kaupat syntyivät Nikon kanssa sujuvasti"

Carado T348

"Sopiva malli, mikä suunniteltiin ajoissa. Laskettava ylävuode tekee sopivan kuuden hengen perheelle"

Mitsubishi Outlander

"Tarvitsin auton, jolla pääsee metsästämään, kalastamaan ja työmaalle. Iso plussa polttoainetaloudellisuudesta ja nelivedosta. Kaupat sujuivat jouhevasti ja oli ilo asioida myyjän kanssa"

Škoda Karoq

"Kiitoksia hyvästä palvelusta! Uusi upea Škoda Karoq 2,0 TDI 150 4x4 Style DSG taisi olla meidän perheen, sekä firman 16 auto, joka Turun Rinta-Joupilta hankittiin"

Carado A461

"Luotettava yhteistyökumppanuus ja sopiva ratkaisu vuokrauskäyttöön"

Honda CR-V

"Hyvät kokemukset aikaisemmasta Hondasta"

Škoda Kodiaq

"Auto on hieno, korkealla alustalla ja 7-paikkainen. Lisäksi vielä neliveto"

Opel Insignia

"Hyvännäköinen auto, miellytti silmää"

Toyota Yaris Y20

"Automaattivaihteet, isompi moottori ja juhlamalli kiinnostivat"

Škoda Rapid

"Automaattivaihteisto ja hinta, sekä myyjän suositus ratkaisivat"

Kia Carens

"Tästä löytyi kaikki tarpeellinen ja tuntui vain sopivalta. Koiratkin mahtuvat hyvin mukaan. Tutuilla on paljon Kioja ja ollaan kuultu heiltä positiivistä palautetta. Hinta-laatusuhde kohtasi ja päädyttiin tähän"

Škoda Octavia Combi

"Hyvä perus auto pienellä kulutuksella"

Toyota Avensis

"Vähän ajettu ja tuttu merkki. Vanha auto tuli siihen vaiheeseen, että täytyy vaihtaa nuorempaan ja erilaiseen autoon jolla voi vetää kevyttä asuntovaunua"

Toyota Auris

"Toyotasta hyvät kokemukset"

Hobby 560Cfe

"Vaunun parivuode, iso jääkaappi ja pohjaratkaisu tekivät vaikutuksen. Myyjälle isot kehut"

Carado T348

"Hinta-laatusuhteeltaan todella kilpailukykyinen. Suurin syy ammattitaitoinen Rinta-Joupin henkilöstö. Suosittelen!"

Škoda Fabia ja Yeti

"Valitsemamme autot sopivat perheemme tarpeisiin"

Ford Focus

"Erittäin miellyttävä ja nykyaikainen auto"

Škoda Fabia

"Tuttu merkki, kolmas Skoda jo. Merkkiliikkeestä on mukavaa ostaa"

Carado Vlow 601

"Haluttiin uusi auto, ei käytettyä. Vuodepaikkavaatimuksena oli vähintään neljä paikkaa. Kiitos myyjälle hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta!"

Opel Insignia

"Tuntui parhaalta ajettavalta! Lyhyt toimitusaika, sekä auton hyvät varusteet myös ratkaisivat. Oli mukava ostaa tutulta myyjältä!"

Lexus ES 300H

"Toyotan ja Lexuksen hybridit ovat luotettavia! Näyttävä uutuus malli"

Kia Niro Hybrid

"Tällaista autoa me ollaan haettu ja nimenomaan sitä, että se olisi hybridi. Tämä on ehkä semmoinen ekoteko, sillä aiemmin oli bensa-auto ja diesel ja nyt vaihdettiin yhteen autoon. Tällä pääsee liikkumaan osan matkaa sähkölläkin. Jos vaikka bensakulutus vähän laskisi, ja kai siinä rahallisestikin säästää. Ja minusta auto on myös hyvännäköinen - eikös naiset ole niitä, jotka katsovat sitä, että on hyvännäköinen ulkomuoto ja väri"

LMC 582K Maestro

"LMCstä olen kuullut hyvää sanottavaa. Myyjän kanssa luottamus pelasi hienosti. Palvelu oli hyvää ja sovitut asiat piti"

Opel Corsa

"Näppärä kaupunkiauto. Hinta ja rahoitustarjous osui kohdalleen"

BMW X1

"Tarvitsin korkeamman nelikon"

Toyota RAV4

"Ollut aiemmin Toyotia ja nyt parin muun merkin jälkeen palattiin takaisin laatuun"

Škoda Octavia Combi

"Vanha sama merkki ja malli. Tuttu auto, joka toimii"

Ford Focus

"Tuttu hyvä merkki"

Škoda Fabia Soleil

"Auto miellytti silmää ja hinta oli kohdillaan. Ajo-ominaisuuksiltaan ja lisävarusteiltaan loistava valinta"

Škoda Octavia

"Tuttu ja turvallinen"

BMW 520d Xdrive

"On ollut muutama bemari ennen. Lyhyen hairahduksen jälkeen palasin takaisin bemariin, kun sattui sopiva yksilö myyntiin"

Toyota Yaris Hybrid

"Hilux vaihtui Yaris Hybridiin, koska uuden auton valintakriteereissä painoivat eniten pieniruokaisuus ja ekologisuus. Toyota on kuitenkin hyväksi todettu merkki, joten miksipä sitä vaihtamaan!"

Kia Sportage

"Auton pitkä takuu vaikutti ostopäätökseen"

Škoda Superb

"Tilavuus ja ajettavuus miellyttivät. Lisäksi autossa on käytännölliset varusteet, joista on hyötyä päivittäin"

BMW X3

"Edellinen auto oli X3. Nopea toimitus ja varusteet miellyttivät"

Toyota Auris Hybrid Active

"Luotan Toyotan laatuun hyvänä perheautona"

BMW X3

"Tarvitsimme isomman perheauton ja tykkäsimme kovasti aiemmasta BMW X1-mallista, joten päätimme vaihtaa isompaan malliin"

Kia Optima

"Nöjd med min förra Kia"

Mitsubishi Outlander

"Hirvi rikkoi edellisen, joten nyt vähän suurempi malli"

Opel Movano

"Olin tyytyväinen entiseen samanlaiseen, joten uuden auton valinnassa ei ollut epäselvyyttä"

Škoda Octavia 4×4 Scout

"Palasin vanhaan tuttuun ja erinomaiseen nelivetoon. Löytyypä perheestä myös Skoda Fabia toisena autona"

Toyota Rav4 2,5 Hybrid

"Päädyimme kyseiseen autoon, koska tämä poikkeaa muista takseista ja haluamme erottua massasta. Lisäksi olemme kuulleet Toyotasta merkkinä paljon kehuja. Tämä on meidän yrityksemme ensimmäinen Toyota. Hybridiin päädyimme, koska haluamme tukea kestävää kehitystä ja ekologisia arvoja yrityksessämme"

Toyota Yaris 1,5 Dual VVT-i Active 5ov

"Tämä on jo kolmas ostamani Toyota Yaris. Toyota on hyvä merkki ja Yaris näppärän kokoinen ja toimiva malli. Miksipä vaihtaa merkkiä, kun on kerran hyvän auton löytänyt"

Kia Niro

"Edullinen ja helppo ajettava"

Opel Vivaro 1,6 CDTI Bi Turbo

"Hyvät ajo-ominaisuudet, sopii meidän käyttötarkoitukseen ja erinomainen varustelu mm. navi, peruutustutkat, BT ja hiljainen ohjaamo. Aktiivinen myyjä auttoi"

Tesla Model S 85

"Sähköautoilun edulliset käyttökustannukset, sekä ajamisen helppous ja vaivattomuus. Sähköautolla ajaminen on tulevaisuutta! Isot kiitokset myös Niklakselle ja Kirsille – sain kokonaisvaltaisen kuvan sähköautoilusta, joka vahvisti päätöstäni siirtyä sähköautoilijaksi. Teslassa on pisin range nyky sähköautoissa, sitä tarvitaan kun tulee paljon kilometrejä vuodessa. Vaatii melkoisen muutoksen asenteeseen autoilua kohtaan, sekä enemmän suunnitelmallisuutta, mutta se ei ole ongelma vaan haaste johon löytyy ratkaisu. Latauspisteitä tästä maasta löytyy enemmän, kuin ihmiset tietävätkään. Ratkaiseva tekijä mulle oli 22kw lataus ja Super Charger mahdollisuus, jota muut eivät tarjoa"

Kia Sportage

"Katumaasturin korkeus, tilava tavaratila ja helppo ajettavuus"

BMW GT 320

"Tiloiltaan sopiva, napakan ajotuntuman tarjoava sporttinen paketti. Visuaalinen ilme miellyttää!"

Hobby 660 WFC Prestige

"Halusimme uuden vaunun ja tämä vastasi kaikkiin toiveisiimme"

Škoda Octavia Combi

"Auto on tilava, vähän kuluttava ja korotetulla maavaralla pääsee pohjoisen vaativissa oloissa moiteetta kelillä kuin kelillä"

Toyota Rav4 Hybrid

"Viiden vuoden hyvä kokemus samasta mallista"

Subaru Forester

"Luotettava, ollut aikaisemminkin"

Ford Fiesta

"Hyvin palvellut aina"

Škoda Superb

"Tyylikäs sisältä ja ulkoa. Ajo-ominaisuudet hyvät maalla, että kaupungissa. Erittäin tilava"

Opel Vivaro

"Uusi Opel Vivaro on erinomaisesti varusteltu ja siinä on hyvät ajo-ominaisuudet. Tämä on jo firman kolmas Opel. Hinta-laatusuhde on todella hyvä ja saimme vielä huippu rahoituksella. Tietysti myös huoltopalvelu vaikutti päätökseen"

Kia Ceed

"Hyvä hinta-laatusuhde ja varustelut. Lisäksi positiivinen aiempi kokemus merkistä"

Opel Astra

"Astra oli hintaan suhteutettuna hyvin varusteltu. Autossa oli erittäin hyvä ajettavuus ja lisäksi Astra oli menestynyt hyvin testeissä"

Kia Ceed

"Halusin kokea uuden Kia Ceedin ominaisuudet"

Ford Transit Custom

"Tilan tarvetta ei ole niin paljon, tämä uusi Custom on käytännöllisempi vanhaan isoon pakettiautoon verrattuna"

Opel Mokka

"Auton varustetaso, ajettavuus ja ulkonäkö miellyttivät"

Opel Insignia Country Tourer

"Pitkän pohdinnan ja tutkinnan jälkeen valitsin Opelin"

Škoda Fabia Combi

"Valitsimme Škoda Fabia Combin ennen kaikkea hyvän hinta-laatusuhteen ja hyvän tilojen muunneltavuuden takia. Autolla tulee olemaan pääasiassa kaksi käyttötarkoitusta; asiakkaiden kuljetus ja ateria-jakelu. Autossa on myös riittävän iso tavaratila meidän käyttöön"

Ford Focus

"Valitsin Focuksen lasten lätkäharrastuksen takia. Lisää tilaa varusteille. Oman autotietouteni perusteella ulkonäkö ratkaisi"

Opel Astra

"Auton vaihto voi olla nopeakin päätös, ruokatunnilla teimme Karin kanssa kaupat. Ihastuin Opel Astran penkkeihin, lisävarusteisiin ja vakauteen. Myös esittelyauton nopea saatavuus helpotti ostopäätöstä. Kiitos Rinta-Joupin Autoliike Rovaniemi, Kari Anananin!"

Kia Soul

"Hyvä korkeus mennä sisään istumaan. Isompi, kuin edellinen Kia Rio. Rahoitus oli edullinen"

Škoda Octavia Scout

"Korkeampi ja neliveto"

Toyota C-HR

"C-HR vain miellytti minua eniten"

Ford Fiesta

"Etsin pienikulutuksista ja helposti käsiteltävää autoa. Fiesta vastasi juuri näitä kriteerejä ja olen kuullut tuttaviltani hyvää Kokkolan huollosta"

Carado 345

"Sairauden vuoksi jouduimme välillä jo luopumaan matkailuautosta. Nyt taas elämä voittaa ja tämä Caradon malli tuntui heti meidän autolta"

Ford Vignale

"Vanha Ford on palvellut hyvin ja nyt oli aika päivittää vanha uuteen astetta laadukkaampaan Vignale malliin"

Toyota Auris

"Hyvä auto ja on hybridi"

Kia Ceed

"Hyvä hinta-laatusuhde, hyvä takuu ja ulkonäkö. Sain ystävällistä palvelua liikkeessä"

Škoda Karoq

"Edellinen autoni oli Skoda Yeti ja uutuus malli Skoda Karoq tuntui heti oikealta vaihtoehdolta. Tilat ja ajettavuus puhuttelivat eniten, sekä myöskin auton muut käytännölliset varusteet"

Kia Niro

"Kulutus, takuu ja sopiva malli omaan käyttöön. Liikkeen ja myyjän palvelu oli hyvää"

Honda Jazz

"Jo kolmas Jazz. Tämä on hyväksi todettu"

BMW 7-sarja

"7-sarjan hybridi kiinnosti"

Ford Mondeo

"Ford on maailman merkki, jonka jo isäni aikanaan valitsi useaan kertaan pitkän elämänsä aikana. Hyvän automyyjän oma kokemus vahvisti valintani"

Kia Rio GT-line

"Myyjä oli erittäin hyvä. Auto miellytti heti ja kaupat tehtiin kahdessa päivässä"

Opel Grandland X

"Opelissa on kattava vakiovarustelu. Opel Grandland X:n hinta-laatusuhde houkutteli"

Nissan Qashqai

"Vaimo valitsi auton. Valinta kohdistui Nissaniin, koska pojalla on vastaavanlainen auto ja se on todettu hyväksi"

Hymer B680 Starline

"Koska se on paras markkinoilla oleva"

Škoda Kodiaq

"Halusimme päivittää automme uuteen ja isompaan. Kodiaq on kiinnostanut ja Rovaniemeltä löytyi sopiva malli nopealla aikataululla"

Kia Rio

"Auto tuntui heti omalta, pitkä takuu ja sopiva hinta"

Opel Movano

"Aikaisemmat hyvät kokemukset Opel Movanosta. Lisäksi esittelyauton nopea toimitus ja varustelu houkutteli"

Kia Sportage

"Isompi ja turvallisempi ajoneuvo"

Kia Stonic

"Ärhäkkä ja tyyliini sopiva väri"

Kia Carens

"Olen kuullut paljon hyvää Kian hinta-laatusuhteesta. Kia on luotettava ja siinä on hyvä takuu"

Volvo S60

"Halusin turvallisen ja lämpimän auton, siksi päädyin Volvoon"

BMW 520 xDrive

"Laadukas, vähän ajettu ja hyvällä hinta-laatusuhteella oleva auto"

Honda Civic

"Honda on todettu hyväksi autoksi"

LMC 450D Style

"Hyvä hinta-laatusuhde ja 12 vuoden takuu. Hinta-laatusuhde on paras, mitä markkinoilta saa"

Kia Ceed

"Tykästyttiin siihen sen verran, että ajateltiin, että kyllä varmaan joskus ihan uusi ostetaan. Nyt oli sitten hyvä hetki!"

Fiat Ducato Detthleffs

"Mahtava tilat, joista varsinkin ruokailupaikka"

LMC Style 420D

"Sopiva koko ja hinta, sekä varustus. Siinä on parivuode lattiatasossa"

Ford Ranger

"Tyylikäs ja monipuolinen auto"

Kia Stonic

"Hyväksi havaittu. Vaihdoin Kia Sportagen tähän Stonic:kiin"

Peugeot 3008

"Hyvä maavara ja ominaisuuksiin nähden auto on edullinen ja vähäkulutuksinen"

Opel Vivaro

"Hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen rahoitus"

Mercedes-Benz Vito

"Mersusta on hyvät kokemukset. Neliveto sopii loistavasti Lapin matkailuun"

Opel Insignia

"Auto oli vähän ajettu, uudehko ja hyvillä varusteilla"

Mercedes-Benz C200 AMG

"Pitkä varusteluettelo, sekä harvinaisempi bensa-versio AMG:na houkutteli tutustumaan yksilöön. Miellyttävän palvelun tuloksena kauppa saatiin päätökseen. Kiitos Pyry!"

BMW X5 M50d

"Lapissa pitää olla kunnon neliveto auto, jolla pääsee ohikin ja on turvallinen lumisissa olosuhteissa"

Škoda Superb

"Auto tarjoaa hyvät tilat ja ajo-ominaisuudet. Dynaaminen ulkonäkö on myös ilo silmälle"

Toyota Land Cruizer

"Kaupat tein etänä Hyvinkäältä ja auton sain Rovaniemeltä"

Škoda Octavia RS

"Halusimme päivittää uudempaan Škodaan ja neliveto oli tärkeä kriteeri"

BMW 320i GT

"Ohikulkumatkalla näin hyvännäköisen auton liikkeen pihassa ja päädyin ostamaan kyseisen mallin"

Opel Mokka

"Myyjä osasi myydä. Uusi auto, automaattivaihteisto, sekä maavara pohjoisen olosuhteisiin"

Subaru Forester

"Neliveto ja maavara, sekä hyvä takuu"

BMW 520d

"Hyväksi ja luotettavaksi havaittu. Menevä ulkonäkö, joka sopii omaan tyyliini"

BMW X3 & 218i

"Hyvä ja luotettava merkki"

Subaru Outback

"Se on neliveto"

BMW X1

"Kiva auto"

Subaru Outback

"Vanha Subaru-perhe palasi juurilleen. Turvallinen, vakaa ja luotettava auto kaikkiin olosuhteisiin"

Opel Movano

"Aloitimme yhteistyön Oulun Rinta-Joupin kanssa joulukuussa 2015, jolloin tilasimme ensimmäisen Opel Movanon. Auto todettiin kaikin puolin niin hyväksi kokonaisuudeksi, että päätimme hyötyajoneuvo-myyjän, Keijo Vuolteenahon, kanssa uusia koko kalustomme"

BMW 320i A xDrive

"Upea auto ja hyvä tekniikka"

Opel Karl

"Opel Karl on kokoluokassaan hinta-laatusuhteeltaan ylivertainen ja on sijaisauto tarpeeseemme täydellinen valinta. Rinta-Joupin loistava palvelu kaiken päälle kruunasi kaupat"

Roadcar Cruiser Revolution

"Kyllästyin hotelli elämään reissussa ja nyt vapaus koittaa. Koti ja toimisto samassa paketissa"

Opel Vivaro

"Sähkö- ja saneeraustöissä tarvitsee tilaa ja luotettavaa työjuhtaa"

BMW X5 xDrive e40

"Olin viikon pois kotoa ja mies pääsi autokaupoille"

BMW X1

"Annen kanssa oli mukava tehdä kauppoja ja hän löysi meille juuri sopivan auton☺️"

BMW 420i A xDrive Coupe M-sport

"Valitsin auton mallin Bmw 4-sarjan 420i A xDrive Coupe M-sportin, koska 4-sarja kiinnosti uutena mallina ja kyseinen auto oli vielä M-sport- ja xDrive varustuksella. Olen tottunut vuosien varrella ajelemaan Bmw:n eri merkkisillä autoilla enimmäkseen, myös urheilulliset M3- ja M5-sarjat on tulleet tutuiksi matkan varrella. Ensimmäisen Bmw:n hankin jo vuonna 1990 kun olin täyttänyt 23-vuotta. Merkki oli silloin mallia Bmw 520i 6-koneella, vuosimallia 1982."

Opel Vivaro

"Yrityksessä jo neljäs Vivaro ja todettu hyväksi"

Ford Mustang

"Vaimo pakotti"

BMW

"Tällä upealla farkulla aurinkorantojen suuntaan"

Škoda Octavia

"Siisti, huollettu ja tilava auto. Octaviaan mahtuu 190cm pitkäkin ratin taakse"

BMW X3

"Vuoden 2012 malli oli palvellut todella hyvin, joten valinnan tullessa eteen uuden auton kanssa, ei kysymyksiä ollut. Nyt on uudempi X3 alla ja luotettavia kilometrejä edessä!"

Opel Insignia

"Tämä on jo kolmas Insignia, hyväksi todettu. Helppo valinta. Hyvä tarjous ja palvelu 2019 Insigniasta. Oma automyyjä oli plussaa"

Ford Focus

"Uusi Focus ihastutti ensisilmäyksellä"

BMW 320i xDrive Gran Turismo

"Hyväksi koettu merkki"

Volvo S90

"Valitsin tämän upean ja vähän ajetun Volvo S90, sillä auto oli todella siisti, hyvillä varusteilla ja huoltokirjalla varusteltu"

BMW 530e

"Valitsimme auton ekologisista syistä"

Škoda Octavia

"Kaupungin miellyttävin palvelu ja auttavimmat myyjät"

Toyota Proace

"Ajomukavuus, hyvä ulkonäkö, luotettava ja hyvät tilat"

BMW M550d

"Valinassa voima etusijalla"

Kia Stonic T-GDI

"Maavara ja penkki korkealla"

Peugeot 208

"Hyvä hinta-laatusuhde, Käytännöllisiä ja meidän tarpeisiin sopivia"

Škoda Superb Sportline

"Sportline-Superb tuntui oikealta valinnalta usean RS-Octavian jälkeen. Suurempi, mutta yhä sporttinen yhtälö"

BMW 5-sarja

"Hyvä ja laadukas ajoneuvo. Vastaa ominaisuuksiltaan ja tilaltaan tarpeisiin"

Subaru Outback

"Neliveto. Meidän perheen tarpeisiin sopivan kokoinen ja koiralle oma tila"

Ford Transit Custom

"Tuttu, turvallinen ja luotettava valinta"

Kia Ceed

"Halusin monipuolisen, tyylikkään ja näppärän auton työ- ja vapaa-ajan käyttöön"

Škoda Octavia RS

"Halusin uuden RS Octavian nelivedolla. Sillä pärjää hyvin talven liukkailla. Edellinen auto oli myös RS"

BMW X1

"Edellinen oli BMW. Hyvä automaattivaihteisto ja erinomainen ajoauto. Hyvä ajettavuus ja ratinlämmitin. Erinomaisen hyvä palvelu. Myyjälle 10+"

Kia Ceed

"Uudempi ja tilavampi versio Ceedistä, sekä loistava myyjä"

BMW X4

"Ajan paljon ja BMW on ennestään merkkinä tuttu. Loistava palvelu ja huippu myyjä. Suosittelen!"

Kia Ceed

"Olen kuullut paljon hyvää Ceedistä" "Olen todella tyytyväinen Kiaan"

Toyota Auris Hybrid Black Edition

"Niko suositteli juuri minun tarpeisiini sopivaa turvallista, luotettavaa ja ympäristöystävällistä Toyota Hybridiä"

BMW 5-sarja

"Auto on tiloiltansa meidän tarpeisiin sopiva. BMW:n merkki vakuuttaa luotettavuudella ja hallintolaitteet, sekä ulkonäkö ratkaisivat"

Škoda Octavia

"Olemme olleet tyytyväisiä malliin"

BMW X5

"Upea uutuus! Täydellinen auto!"

Kia Ceed

"Sopivan värinen"

Carado T449

"Hyvä pohjaratkaisu ja hyvä palvelu"

Škoda Octavia

"Hyvä hinta-laatusuhde. Auto joka sopii hyvin meidän käyttötarkoitukseemme"

Škoda Kodiaq Sportline

"Isot tilat ja hyvä hinta-laatusuhde"

BMW 3-sarja xDrive Touring

"Auto on hyvä ja tyylikäs"

Honda Jazz

"Halusimme luotettavan ja automaatti vaihteisen ’tilaihmeen’, jolla on hyvä viedä lapsia harrastuksiin"

Škoda Octavia RS

"Valitsin Skodan, koska hintaan nähden hyvät varusteet, lisäksi valittujen lisävarusteiden hinnoittelu kohtuullista. Auton laatu on taattua VAG-konsernin tasoa. Tämän mallin valitsin, koska halusin hieman sporttisemman version. Mallihan ei ole uusi, mutta tarpeeksi päivitetty matkan varrella. Kiitos myyjälle loistavasta palvelusta!"

Ford Fiesta Active

"Tuttu ja luotettava merkki. 10 Fordia ollut perheessä"

Kia Sorento

"Väri ratkaisi"

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu