Rinta-Joupin Autoliike - Auto Saksasta

Auto Saksasta

auto saksasta

Tuomme sinulle unelmiesi auton Saksasta vaivattomasti ja turvallisesti.

Me Rinta-Joupin Autoliikkeessä palvelemme sinua mielellämme auton tuontiin liittyvissä asioissa. Hanki helposti auto Saksasta tai Ruotsista ottamalla yhteyttä myyntiimme tai tule katsastamaan valikoimamme!

Etsimme juuri sinulle sopivan auton

Meiltä löytyy hyvin varusteltuja tuontiautoja valmiiksi valikoimastamme, ja sen lisäksi voimme hankkia ulkomailta sinulle juuri unelmiesi menopelin. Kerrot vain, mitä haluat, ja ammattilaisemme etsivät toiveitasi vastaavan auton. Asiointi on sinulle vaivatonta, sillä se on yhtä helppoa kuin auton ostaminen yleensäkin, eli saat auton valmiina pakettina meiltä.

Hyvin varusteltuja autoja

Saksasta tuomme varsinkin hyvin varusteltuja premium-autoja. Saksassa automarkkinat ovat reippaasti isommat kuin Suomessa, ja koska autot ovat siellä usein Suomen autoja edullisempia, niissä on yleensä paljon lisävarusteita. Myös erikoisia harvinaisuuksia löytyy Saksasta paremmin kuin Suomesta.

Tuontiauton toimitus on nopea ja vie noin viikosta kolmeen viikkoon. Halutessasi toimitamme auton sinulle suoraan kotiin.

Turvallinen hankinta

auto saksasta

Auton ostaminen Saksasta on turvallista, sillä selvitämme auton historian ja kunnon perusteellisesti, joten voit ostaa auton huoletta. Saat tietää tuontiautolle heti alkuvaiheessa myös avaimet käteen -loppuhinnan, mikä sisältää autoverot ja kaikki muut kulut.

Lisäpalvelut saatavilla helposti

Voimme asentaa autoon halutessasi lisävarusteita, kuten Webaston, helposti kaupan yhteydessä ja tehdä autosta mielesi mukaisen. Vanhan autosi tai muita ajoneuvoja voit jättää vaihdossa. Tuontiautolle voit lisäksi ottaa Rinta-Jouppi Vaihtoautoturvan sekä vakuutuksen ja rahoituspalvelun, kuten aina meillä asioidessasi.

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Vakuutus Rinta-Jouppi Rahoitus

Haluatko hankkia auton Saksasta? Ota yhteyttä lähimpään toimipisteeseesi tai kirjoita meille chatissa. Voit myös jättää yhteystietosi yhteydenottolomakkeen kautta. Palvelemme sinua mielellämme!

Tutustu valikoimamme autoihin

Lue myös Ruotsin tuontiautoistamme

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu