Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Vaasassa, Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Kaikkien merkkien huolto

Kaikkien merkkien huolto

Me Rinta-Joupilla huollamme ja korjaamme myymiemme merkkien lisäksi kaiken merkkisiä autoja. Meillä auton huoltaminen onnistuu nopeasti, edullisesti ja luotettavasti.

Moni asiakkaamme haluaa huollattaa autonsa tutussa huollossa nopeasti, edullisesti ja luotettavasti ja meillä se onnistuu. Monimerkkihuoltomme asiakkaana voit itse päättää, teemmekö huollon oman automerkkisi alkuperäisosilla vai valitsemillamme laadukkailla varaosilla eli tarvikeosilla. Sovimme aina kanssasi etukäteen, mitä huoltotoimenpiteitä tehdään ja kysymme sinulta erikseen lupaa, jos huollon aikana ilmenee odottamattomia korjaustarpeita. Näin tiedossasi on luotettava kustannusarvio, kun jätät auton huoltoon, ja saat samalla tietää, milloin voit noutaa autosi. Maksun voit hoitaa käteisellä, luottokortilla, korottomalla laskulla tai joustavasti Rinta-Jouppi erämaksulla.

Miten varaan ajan?

Varaa aika huoltoon soittamalla tai kätevästi verkkosivujemme kautta. Voit myös tuoda autosi suoraan pikahuoltoon ilman ajanvarausta. Pikahuollossa tehdään alle tunnin huoltotyöt, mutta sinne voidaan ottaa myös auto, joka on korjattava kiireellisesti. Pikahuollossa selvitetään ensin vian syy, minkä jälkeen vikaa lähdetään korjaamaan. Pyrimme aina ottamaan akuutit korjaustarpeet nopeasti työn alle, ja hyödynnämme peruutusajat näihin kiireellisiin tapauksiin. Jos tarvitset sijaisauton tai -polkupyörän käyttöösi huollon ajaksi, sekin käy kätevästi. Sijaispyörän saat käyttöösi ilmaiseksi ja sijaisauton pientä korvausta vastaan.

Yleisimmin autohuolloissamme tehdään määräaikaishuoltoja ja öljynvaihtoja sekä katsastukseen liittyviä korjauksia ja tarkastuksia. Usein katsastuksesta tullaan meille suoraan listan kanssa, jos on todettu jotain korjattavaa. Monissa toimipisteissämme palvelemme myös viemällä auton puolestasi katsastukseen. Muita yleisiä huoltoja ovat ilmastointihuollot, jakohihnan vaihdot ja valojen korjaukset sekä renkaanvaihdot, renkaan paikkaukset ja rengaspaineen kalibroinnit.

Ohjauskulmien ja aurauskulmien tarkastus tuo ajoturvaa ja säästöä

Epätasaiset alustat, kuopat ja tärinä varsinkin talviajossa voi vaikuttaa auton alustan säätöihin. Etenkin renkaiden...

Auton talvitarkastukset

Talven tullessa on aika tehdä tarkistuksia, jotka tekevät ajamisesta turvallisen talvioloissa. Monet tarkastukset voit...

Huollon varaaminen

Kun autosi on huollon tarpeessa eli olet esimerkiksi kolaroinut, tuulilasissa on kiveniskemä, rengas on...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen