Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Chevrolet-huolto

Chevrolet-huolto

Chevrolet huoltoon? Vaikka Chevroletin uusien autojen myynti Euroopassa on lopetettu, Rinta-Joupin koulutettu Chevrolet-huolto Oulussa huoltaa autosi autovalmistajan alkuperäisosia käyttäen, huolto-ohjeiden mukaisesti.

Chevrolet-huolto Oulussa

Tuomalla autosi Rinta-Joupin Chevrolet-huoltoon Ouluun, varmistat autosi takuun voimassaolon ja edessäsi on huolettomia kilometrejä. Voit myös varata ajan Chevrolet huollolle netistä.

Vuosittaisten määräaikaishuoltojen ja muiden huoltojen lisäksi Chevrolet-huolto palvelee sinua kertomalla tehtaan kampanjoista ja mahdollisista ilmaisista päivityksistä. Käytämme aina Chevroletin alkuperäisiä varaosia.

Chevroletin asiakkaana sinulla on voimassa autosi takuun ajan myös Chevrolet Assistance, joka tarjoaa ilmaisen hinauksen lähimpään Chevrolet-huoltoon tai korjaustoimenpiteet tien päällä, ja joissain tapauksissa mahdollisuuden jatkaa matkaa ilmaiseksi määränpäähän.

Rinta-Joupin merkkihuollossa hinnat eivät pääse yllättämään

Chevroletin määräaikaishuoltoihin on Rinta-Joupilla huoltopaketit valmiina hintoineen, joten tiedät hinnan ennen huoltoa. Takuun päätyttyä sinulla on valta päättää huollon laajudesta etukäteen. Odottamattomien löydösten johdosta soitamme aina ensin sinulle ennen korjaustoimia. Tutustu myös huollon rahoitusvaihtoehtoihimme, mikäli haluat maksaa huollot osissa tai jakaa huollosta koituvat kustannukset tasaisemmin ajan mittaan.

Varaa huolto

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen