Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Fiat huolto

Fiat huolto

Onko Fiat sinun merkkisi? Rinta-Joupin Fiat huollossa autosi huoltaa Fiatin viimeisimmän koulutuksen saanut saanut asentaja, joka hallitsee merkkisi huolto-ohjeet ja työvälineet.

Varaa Fiat huolto

Kun haluat olla varma, että Fiatin takuut pysyvät voimassa takuuajan ja voit ajaa kevyin mielin, tuo autosi Rinta-Joupin Fiat huoltoon. Löydä Rinta-Joupin Autoliikkeen valtuutetun Fiat-merkkihuollon Oulusta.

Fiat huolto Oulu

Rinta-Joupin asiantunteva Fiat huolto

Vuosittaisten määräaikaishuoltojen avulla vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja pidät autosi arvon ylhäällä. Käytämme aina vain alkuperäisiä Fiat varaosia. Lisäksi voit pidentää autosi käyttöikää Fiatin huoltosopimuksilla, joilla voit mukauttaa huoltopalveluja tarpeitesi mukaan. Fiat tarjoaa erilaisia huolto-ohjelmia, kuten täyshoitoon, öljyhuolloille ja pienemmille välttämättömille huolloille. Kysy lisää huoltomyyjiltämme!

Vältä yllättävät kustannukset Fiat huollossa

Saat aina hinta-arvion saapuessasi Fiat-merkkihuoltoon, eivätkä kustannukset pääse yllättämään. Jos autoasi huollettaessa löydetään jotain, minkä huoltamisesta ei sovittu etukäteen, kysymme sinulta aina ensin. Tarkastamme myös aina merkkihuollon yhteydessä viimeisimmät tarjoukset Fiatilta. Lisäksi voit myös helposti jakaa huollon kustannuksia huoltorahoituksella Rinta-Joupin Autoliikkeessä.

Varaa huolto

Fiat pakettiautojen ja Fiat pohjaisten matkailuautojen huolto

Fiat Professional huolto pitää huolen, että matka jatkuu. Oli kyseessä sitten pakettiauto tai Fiat pohjainen matkailuauto.

Tutustu Fiat Professional huoltoon

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu