fiat professional merkkihuolto

Fiat Professional huolto pitää huolen, että matka jatkuu. Oli kyseessä sitten pakettiauto tai Fiat pohjainen matkailuauto.

fiat professional automyynti

Fiat Professional - merkkihuolto

Fiat Professional huolto on tehty raskaammille ajoneuvoille. Fiat pakettiautot näkevät useita kilometrejä ja lomalla matkailuauton tulee toimia moitteettomasti. Varmista turvalliset kilometrit merkkihuollossa. Fiat Professional merkkihuollot sijaisevat Jyväskylässä, Oulussa sekä Rovaniemellä.

Fiat Professional huolto Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Vuosittaisten määräaikaishuoltojen avulla Fiat Professional-omistaja pääsee jo pitkälle. Merkkihuoltomme palvelee sinua tästä huolimatta myös kaikissa muissa Fiat Professional huoltoon liittyvissä asioissa ja kertoo sinulle mahdollisista takaisinkutsukampanjoista ja ilmaisista parannuksista. Lisäksi huollamme autosi aina alkuperäisillä varaosilla sekä huollon suorittaa Fiatin viimeisimmän koulutuksen saanut asentaja.

Rinta-Joupilla Fiat Professional huollon hinta ennakoitavissa

Fiat Professional autojen määräaikaishuollot tehdään meillä valmiiksi hinnoiteltujen huoltopakettien mukaisesti. Siten tiedät kustannukset jo aina ennen huoltoa. Kun autosi takuuaika on päättynyt, neuvottelemme kanssasi huoltotoimenpiteistä aina tapauskohtaisesti ja kysymme luvan toimenpiteisiin etukäteen. Jos huollon yhteydessä löytyy jotain, mihin ei ole pystytty varautumaan, soitamme ja pyydämme luvan sinulta. Auton huollon voit maksaa saman tien tai myöhemmin laskulla tai vaihtoehtoisesti rahoittaa sen erämaksulla pidemmän ajan kuluessa.