Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Honda-huolto

Honda-huolto

Onko Honda sinun merkkisi? Rinta-Joupin Honda-huollossa autosi huoltaa Hondan viimeisimmän koulutuksen saanut saanut asentaja, joka hallitsee merkkisi huolto-ohjeet ja työvälineet.

Kun haluat olla varma, että Hondasi takuut pysyvät voimassa takuuajan ja voit ajaa kevyin mielin, tuo autosi Rinta-Joupin Honda-huoltoon. Löydä Rinta-Joupin Autoliikkeen valtuutetut Honda-merkkihuollot seuraavilta paikkakunnilta:

Honda-huolto Jyväskylä
Honda-huolto Pori
Honda-huolto Mikkeli
Honda-huolto Vaasa

Rinta-Joupin asiantunteva Honda-huolto

Vuosittaisten määräaikaishuoltojen avulla Honda-omistaja pääsee jo pitkälle. Merkkihuoltomme palvelee sinua tästä huolimatta myös kaikissa muissa Hondan huoltoon liittyvissä asioissa huolloissa ja kertoo sinulle mahdollisista takaisinkutsukampanjoista ja ilmaisista parannuksista. Honda lähettää asiakkailleen myös huoltotarjouksia, joita voit hyödyntää meillä merkkihuollossa. Tällaisia ovat muun muassa Hondan ekohuollot bensa- ja dieselmoottoreille.

Rinta-Joupin autohuollossa kerromme sinulle myös muista Hondan tarjoamista eduista. Uuden Hondan ostaja saa muun muassa kolmen vuoden takuun ajaksi Honda Europalvelun, joka kattaa vian sattuessa pienet korjaukset paikan päällä, hinauksen merkkihuoltoon tai tarvittaessa myös sijaisauton, yöpymiset ja muut matkajärjestelyt.

Rinta-Joupilla Honda-huollon hinta ennakoitavissa

Hondan määräaikaishuollot tehdään meillä valmiiksi hinnoiteltujen huoltopakettien mukaisesti. Siten tiedät kustannukset jo aina ennen huoltoa. Kun autosi takuuaika on päättynyt, neuvottelemme kanssasi huoltotoimenpiteistä aina tapauskohtaisesti ja kysymme luvan toimenpiteisiin etukäteen. Jos huollon yhteydessä löytyy jotain, mihin ei ole pystytty varautumaan, soitamme ja pyydämme luvan sinulta. Auton huollon voit maksaa saman tien tai myöhemmin laskulla tai vaihtoehtoisesti rahoittaa sen erämaksulla pidemmän ajan kuluessa.

Varaa huolto

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen