Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Honda-merkkihuolto

Honda-merkkihuolto

Onko Honda sinun merkkisi? Rinta-Joupin Honda-merkkihuollossa autosi huoltaa Hondan viimeisimmän koulutuksen saanut saanut asentaja, joka hallitsee merkkisi huolto-ohjeet ja työvälineet.

Kun haluat olla varma, että Hondasi takuut pysyvät voimassa takuuajan ja voit ajaa kevyin mielin, tuo autosi Rinta-Joupin Honda-merkkihuoltoon. Löydä Rinta-Joupin Autoliikkeen valtuutetut Honda-merkkihuollot seuraavilta paikkakunnilta:

Jyväskylä
Pori
Mikkeli
Vaasa

Rinta-Joupin Honda-huollolla on asiantuntemusta

Vuosittaisten määräaikaishuoltojen avulla Honda-omistaja pääsee jo pitkälle. Merkkihuoltomme palvelee sinua tästä huolimatta myös kaikissa muissa Hondan huoltoon liittyvissä asioissa huolloissa ja kertoo sinulle mahdollisista takaisinkutsukampanjoista ja ilmaisista parannuksista. Honda lähettää asiakkailleen myös huoltotarjouksia, joita voit hyödyntää meillä merkkihuollossa. Tällaisia ovat muun muassa Hondan ekohuollot bensa- ja dieselmoottoreille.

Rinta-Joupin merkkihuollossa kerromme sinulle myös muista Hondan tarjoamista eduista. Uuden Hondan ostaja saa muun muassa kolmen vuoden takuun ajaksi Honda Europalvelun, joka kattaa vian sattuessa pienet korjaukset paikan päällä, hinauksen merkkihuoltoon tai tarvittaessa myös sijaisauton, yöpymiset ja muut matkajärjestelyt.

Rinta-Joupilla huollon hinta ennakoitavissa

Hondan määräaikaishuollot tehdään meillä valmiiksi hinnoiteltujen huoltopakettien mukaisesti. Siten tiedät kustannukset jo aina ennen huoltoa. Kun autosi takuuaika on päättynyt, neuvottelemme kanssasi huoltotoimenpiteistä aina tapauskohtaisesti ja kysymme luvan toimenpiteisiin etukäteen. Jos huollon yhteydessä löytyy jotain, mihin ei ole pystytty varautumaan, soitamme ja pyydämme luvan sinulta. Huollon voit maksaa saman tien tai myöhemmin laskulla tai vaihtoehtoisesti rahoittaa sen erämaksulla pidemmän ajan kuluessa.

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen