Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Kia-huolto

Kia-huolto

Kia alla? Rinta-Joupin Kia-huolto hallitsee autovalmistajasi antamat huolto-ohjeet viimeistä piirtoa myöten ja huoltohenkilökuntamme on saanut merkkisi uusimman koulutuksen. Tuo autosi ammattimaiseen huoltoon.

Varaa huolto

Kia-huolto Rinta-Joupin liikkeissä

Jotta Kiasi takuu säilyy koko takuuajan, se on huollettava merkkihuollossa tarkkojen ohjeiden mukaisesti ja alkuperäisillä varaosilla. Rinta-Joupin Autoliikkeen merkkihuollossa näistä vaatimuksista ei tingitä koskaan, ja edessäsi on turvallisia ajokilometrejä. Varaa aika Rinta-Joupin Kia-huoltoon tästä tai ota yhteyttä suoraan huoltoon: JyväskyläänMikkeliin, Vaasaan, Rovaniemelle tai Ylivieskaan.

Rinta-Joupin Kia-huolto huolehtii ja päivittää

Kian määräaikaishuollot tehdään noin vuoden välein, mutta tunnemme myös poikkeukset, ja noudatamme niiden kohdalla valmistajan vaatimuksia. Teemme muun muassa uuden Kian väliöljynvaihdon, joka on takuun säilymisen edellytys. Meiltä kuulet myös, jos Kialla on takaisinkutsukampanjoita tai muita mahdollisia ilmaisia päivityksiä, joilla autosi ominaisuuksia voidaan parantaa.

Merkkihuollossa saat kuulla myös, mitä muita etuja Kia tarjoaa. Kia-merkkihuollossamme saat ilmaiset karttapäivitykset autosi navigaattoriin sekä 24 h tiepalvelun aina seuraavaan määräaikaishuoltoon asti. Vian sattuessa saat ilmaisen hinauksen lähimpään merkkihuoltoon ja sijaisauton käyttöösi huollon ajaksi. Me Rinta-Joupin Kia-merkkihuollossa huolehdimme autostasi myös puhdistamalla sisäpeilit, ulkopeilit ja matot aina huollon yhteydessä.

Rinta-Joupin merkkihuollossa hinta ei pääse yllättämään

Rinta-Joupilla on Kian määräaikaishuoltoihin valmiiksi hinnoitellut huoltopaketit, joten saat aina kuulla hinnan jo ennen huoltoa. Kun tulet autohuoltoomme takuuajan päätyttyä, saat itse päättää huollon laajuuden etukäteen. Jos huollon yhteydessä löytyy jotain odottamatonta, soitamme aina ensin sinulle. Meillä on myös joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jos haluat maksaa merkkihuollon erissä tai tasoittaa huoltokustannukset pidemmälle ajalle.

Varaa huolto

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen