Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Lexus-huolto

Lexus-huolto

Oletko Lexus-kuski? Vaasassa sijaitseva Lexus-huolto palvelee kokonaisvaltaisesti Lexuksen väreissä ja omaa viimeisimmän hybridi-osaamisen. Lexus kouluttaa huoltohenkilökuntamme itse, ja me huollamme autosi aina merkkisi yksityiskohtaisia ohjeita noudattaen.

Lexus-huolto sijaitsee Vaasassa ja tekee autosi huollot aina niin, että takuu ja hybridiakkutakuu säilyvät, autosi arvo pysyy. Sinun tarvitsee vain varata aika Lexus-merkkihuoltoon ja jättää autosi luotettavaan huoltoomme.

Lexus-huolto Vaasa

Lexus-huolto tarjoaa premium-tason palvelua

Kun saavut Lexus-huoltoomme määräaikaishuoltoa tai muuta huoltoa varten, saat pysäköidä autosi Lexus-asiakkaille varattuun parkkiruutuun. Autohuollon ajaksi voit jäädä odottelemaan tyylikkääseen Lexus-odotustilaan tai jatkaa matkaasi tarvittaessa sijaisautolla, sillä välin kun asiantuntijamekaanikkomme huolehtivat hybridistäsi. Määräaikaishuollossa tehdään aina muun muassa hybridiakkuteksti, jonka turvin Lexus voi jatkaa hybridiakkusi takuuta aina 10 vuoteen tai 350 000 kilometriin asti.

Automerkkisi on varmistanut, että saat meiltä premium-tasoista palvelua kautta linjan. Kerromme sinulla aina, jos Lexuksella on meneillään takaisinkutsukampanjoita tai jos voimme tehdä autoosi maksuttomia päivityksiä. Lexuksen takuun ajan käytössäsi on myös Lexus Euro Assistance 24 h -palvelu, joka auttaa sinut vian sattuessa määränpäähäsi. Se tarkoittaa, että saat ilmaisen hinauksen lähimpään merkkihuoltoon sekä tarvittaessa sijaisauton ja majoituksen.

Lexuksen rahoituspalvelut Rinta-Joupin merkkihuollosta

Lexus-huollosta saat kuulla valmiiksi hinnoiteltujen määräaikaishuoltojen hinnat, eli hinta on aina selvillä huoltoa. Kun kyse on muista huolloista, sovimme aina ennakolta huollossa tehtävistä toimenpiteistä.  Otamme sinuun yhteyttä, jos löydämme huollon yhteydessä huoltotarpeita, joista ei ole sovittu etukäteen.

Meillä on tarjolla joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jos haluat maksaa merkkihuollon erissä pidemmän ajan kuluessa. Lexus tarjoaa asiakkailleen myös omia rahoituspalveluja Lexus Financial Services -yhtiön kautta.

Varaa huolto

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen