Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Mitsubishi huolto

Mitsubishi huolto

Mitsubishi-huolto varmistaa, että autosi palvelee luotettavasti vuodesta toiseen ja säilyttää arvonsa.

Varaa huolto

Mitsubishi huolto Rovaniemellä, Vaasassa, Oulussa, Porissa, Jyväskylässä ja Mikkelissä

Mitsubishi huolto huolehtii autostasi ammattitaitoisesti. Rinta-Joupin Autoliikkeen valtuutetuissa Mitsubishi huolloissa kaikki huollot tehdään ammattitaidolla ja alkuperäisillä Mitsubishin varaosilla. Kun huollat autosi meillä, voit olla varma, että autosi takuu säilyy, ja voit ajaa huoletta. Varaa jo nyt huoltoaika Rinta-Joupin Mitsubishi autohuollosta Rovaniemeltä, Vaasasta, Oulusta, Porista, Jyväskylästä tai Mikkelistä.

Autohuolto Rovaniemi

Autohuolto Vaasa

Autohuolto Pori

Autohuolto Jyväskylä

Autohuolto Mikkeli

Autohuolto Oulu

Vuosittaisten määräaikaishuoltojen ja muiden huoltojen lisäksi Mitsubishi huoltomme palvelee sinua myös kertomalla tehtaan kampanjoista ja mahdollisista ilmaisista päivityksistä.

Merkkihuolto kannattaa aina

Merkkihuolto kannattaa aina, sillä vain merkkihuollossa autosi huolletaan valmistajan ohjeiden mukaisesti niin, että takuut pysyvät voimassa. Lisäksi autosi arvo pysyy korkeampana ja saat esimerkiksi työn osuuden takuuhuolloista kokonaan korvattuna. Jos ajelet hybridiautolla, myös akkutakuun säilyminen edellyttää vuosittaista merkkihuoltoa.

Merkkihuolto antaa sinulle auton omistajana turvaa sekä takuuaikana että myös takuuajan jälkeen. Säännöllinen huolto tekee ajamisesta turvallisempaa, pidentää autosi ikää, parantaa jälleenmyyntiarvoa ja vähentää yllättäviä huoltokuluja.

Rinta-Joupin merkkihuollossa hinta ei pääse yllättämään

Mitsubishi-määräaikaishuoltoihimme saat valmiin, kiinteän hinnan. Kun autosi takuu loppuu ja tuot sen meille huoltoon, huollon laajuus on vapaasti päätettävissäsi etukäteen. Odottamattomia ongelmia löytäessämme soitamme sinulle aina ennen korjaamisen suorittamista. Merkkihuollon voit rahoittaa erilaisilla vaihtoehdoilla, esimerkiksi osa-maksulla tai hajauttamalla huollon kustannukset pidemmälle ajanjaksolle.

Varaa Mitsubishi-merkkihuolto tästä

 

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu