Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Mitsubishi-huolto

Mitsubishi-huolto

Mitsubishi-huolto varmistaa, että autosi palvelee luotettavasti vuodesta toiseen ja säilyttää arvonsa.

Mitsubishi-huolto Rovaniemellä, Vaasassa ja Porissa

Mitsubishi-huolto huolehtii autostasi ammattitaitoisesti. Rinta-Joupin Autoliikkeen valtuutetuissa Mitsubishi-huolloissa kaikki huollot tehdään ammattitaidolla ja alkuperäisillä Mitsubishi-varaosilla. Kun huollat autosi meillä, voit olla varma, että autosi takuu säilyy, ja voit ajaa huoletta. Varaa jo nyt huoltoaika Rinta-Joupin Mitsubishi-autohuollosta Rovaniemeltä, Vaasasta tai Porista.

Mitsubishi-huolto Rovaniemi

Mitsubishi-huolto Vaasa

Mitsubishi-huolto Pori

Vuosittaisten määräaikaishuoltojen ja muiden huoltojen lisäksi Mitsubishi-huoltomme palvelee sinua myös kertomalla tehtaan kampanjoista ja mahdollisista ilmaisista päivityksistä.

Merkkihuolto kannattaa aina

Merkkihuolto kannattaa aina, sillä vain merkkihuollossa autosi huolletaan valmistajan ohjeiden mukaisesti niin, että takuut pysyvät voimassa. Lisäksi autosi arvo pysyy korkeampana ja saat esimerkiksi työn osuuden takuuhuolloista kokonaan korvattuna. Jos ajelet hybridiautolla, myös akkutakuun säilyminen edellyttää vuosittaista merkkihuoltoa.

Merkkihuolto antaa sinulle auton omistajana turvaa sekä takuuaikana että myös takuuajan jälkeen. Säännöllinen huolto tekee ajamisesta turvallisempaa, pidentää autosi ikää, parantaa jälleenmyyntiarvoa ja vähentää yllättäviä huoltokuluja.

Rinta-Joupin merkkihuollossa hinta ei pääse yllättämään

Mitsubishi-määräaikaishuoltoihimme saat valmiin, kiinteän hinnan. Kun autosi takuu loppuu ja tuot sen meille huoltoon, huollon laajuus on vapaasti päätettävissäsi etukäteen. Odottamattomia ongelmia löytäessämme soitamme sinulle aina ennen korjaamisen suorittamista. Merkkihuollon voit rahoittaa erilaisilla vaihtoehdoilla, esimerkiksi osa-maksulla tai hajauttamalla huollon kustannukset pidemmälle ajanjaksolle.

Varaa Mitsubishi-merkkihuolto tästä

 

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen