Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Škoda-merkkihuolto

Škoda-merkkihuolto

Kaipaako Škodasi huoltoa? Rinta-Joupin Autoliikkeen Škoda-merkkihuolto auttaa säilyttämään autosi arvon, sillä me huollamme autosi tarkasti Škodan huolto-ohjeiden mukaan. Huollon tekee aina Škodan koulutuksen saanut asentaja.

Kun haluat olla varma, että autosi takuu säilyy koko takuuajan eikä sinun tarvitse huolehtia turhia, tuo autosi Rinta-Joupin Škoda-merkkihuoltoon.

Varaa aika Rinta-Joupin Škoda-merkkihuoltoon
Pori
Salo
Tervajoki
Turku
Vaasa

Škoda-huolto tallentaa autosi huoltohistorian

Škodissa on käytössä sähköinen huoltokirja, jonne auton huoltohistoria tallentuu maan- ja jopa maailmanlaajuisesti. Näin saamme käytetynkin Škodan huoltotiedot selville ja pystymme palvelemaan sinua entistä paremmin. Vuosittaisten määräaikaishuoltojen ja muiden huoltojen lisäksi merkkihuoltomme palvelevat sinua myös Škodan oman verkkokaupan noutopisteenä.

Merkkihuoltomme palvelee myös muissa Škoda-asioissa. Tiesitkö, että kun käytät autosi merkkihuollossa, Škoda myöntää sinulle Ajoturvan, joka takaa teknisen vian sattuessa hinauksen korjaamolle ja mahdollisuuden sijaisautoon. Pyrimme lisäksi aina tarjoamaan sijaisautoksesi Škodan. Turun, Tervajoen ja Vaasan merkkihuolloissa palveluvalikoimaamme kuuluvat myös rengashotellin ja kolarikorjaamon palvelut.

Selkeä hinnoittelu Rinta-Joupin merkkihuollossa

Škodan-määräaikaishuollot tehdään valmiiksi hinnoiteltujen huoltopakettien mukaisesti, eli hinta on selvillä jo etukäteen. Kun käytät huoltopalvelujamme takuuajan jälkeen, saat itse päättää huollossa tehtävistä toimenpiteistä etukäteen. Me haluamme toimia reilusti ja teemme kaikki huoltotoimenpiteet vain sinun suostumuksellasi. Myös yllättävissä tilanteissa soitamme ensin sinulle ja korjaamme vasta sitten. Joustavat rahoitusvaihtoehtomme mahdollistavat maksun myös useammassa erässä.

 

VARAA ŠKODA-merkkihuolto tästä

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen