Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Subaru-huolto

Subaru-huolto

Onko Subaru merkkisi? Subaru kouluttaa huoltomme mekaanikkoja säännöllisesti, joten Rinta-Joupin Subaru-huollolla on aina viimeisin osaaminen ja tiedot autosi huoltoja varten.

Rinta-Joupin Subaru-huolto tuntee autosi ja merkkisi

Tuo Subarusi Rinta-Joupin huoltoon, kun haluat olla varma, että voit jatkaa huoletonta ajoa ja takuu pysyy voimassa. Rinta-Joupin Autoliikkeen Subaru-huolto on Oulussa. voit myös varata ajan huollolle netistä.

Teemme Subaruihin vuotuiset määräaikaishuollot ja muut huollot asiantuntemuksella ja kokemuksella. Tarkastamme myös joka kerta, onko Subarun tehtaalla kampanjoita tai ilmaisia päivityksiä, jotka hyödyttävät sinua autonomistajana.

Oletko kuullut myös muista merkkisi tarjoamista eduista? Auton rekisteröintipäivästä lähtien käytettävissäsi on 36 kuukauden ajan Subaru Assistancen eli tiepalvelusopimus, joka auttaa, jos autosi vaurioituu tai hajoaa ja matka katkeaa.

Rinta-Joupin merkkihuollon reilu hinnoittelu

Subarun määräaikaishuollot tehdään valmiiden hintapakettien mukaan. Hinnan saat kuulla jo ennen huoltoa. Takuuajan jälkeen tehtäviin huoltoihin voit vaikuttaa itse ja päättää mm. huollon laajuuden etukäteen. Kysymme valmiiksi luvan tavallisimmille huoltotoimille, ja yllättävissä korjaustarpeissa soitamme aina ensin sinulle. Rinta-Joupin Autoliikkeen joustavat rahoitusvaihtoedot mahdollistavat maksun erissä ja huoltokulujen tasoittamisen pidemmälle aikavälille.

Varaa huolto

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen