Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Vaasassa, Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 13 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Rinta-Jouppi Turva

Tarjoamme vaihtoautoille ensimmäiseksi vuodeksi tai 20 000 ajokilometrille Plus– tai Ultra Turvan. Matkailuajoneuvon ostajalla on mahdollisuus tehdä sopimus vastaavasta Caravan Turvasta

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Pikahuolto

Pikahuolto

Hoidamme pienemmät huoltotyöt odottaessasi, jopa ilman ajanvarausta. Juo vaikka kahvit odotellessasi.

Kun autosi kaipaa välitöntä huolenpitoa, aja pikahuoltoon ja ota yhteys suoraan pikahuollon mekaanikkoon. Voit tuoda autosi pikahuoltoon ilman erillistä ajanvarausta. Varsinaiset pikahuoltopisteemme sijaitsevat Vaasassa, Porissa ja Raumalla. Hoidamme pikahuollossa pienet, alle tunnin pituiset työt, kuten polttimonvaihdot ja vikakoodien lukemiset. Jos autosi on isomman huollon tarpeessa, varaa aika lähimpään Rinta-Joupin huoltopisteeseen.

Jos autossasi on akuutti vika, etkä pysty jatkamaan matkaa, pystymme pikahuollossa aloittamaan vian selvittämisen, ja varata ajan varsinaista huoltoa varten samalla kertaa. Näin voit saada nopeasti käsityksen huollon laajuudesta ja pääset jatkamaan matkaasi korjaamoltamme joko ilmaiseksi lainaamallasi polkupyörällä tai sijaisautolla.

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 2500 ajoneuvoa sinulle lähimmästä liikkeestä – tarvittaessa kotiovelle toimitettuna

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen