Olemme mukana Lahden Caravan-messuilla 22.-25.9.2022

Rinta-Joupin Autoliike | 8.9.2022

Lahden Messukeskuksessa järjestetään Suomen suurin matkailuajoneuvoalan tapahtuma 22.-25.9.2022. Olemme mukana Caravan -messuilla ja tuomme paikalle kymmeniä matkailuautoja ja -vaunuja. Lahden Messujen ja Matkailuajoneuvotuojat ry:n yhteistyönä tuottamilla Caravan-messuilla juhlitaan tänä syksynä 20-vuotista taivalta!

Lahden messuilla olemme mukana neljälle eri osastolla

  • E-hallista löydät oman 500m2 osastomme, jossa esillä mm Hymer, Carado ja LMC-malleja sekä useita muita matkailuautoja ja -vaunuja.
  • D-hallissa Roadcarin ja Pössl:n osastoilla. Pössl esittelee Lahden messuilla uutuutena mm. täyssähköisen ë-Vanster-retkeiluauton.
  • C-hallista löydät meidät Hobbyn-osastolta
  • B-hallista löydät meidän Fendtin-osastolta

Caravan- myyjät ovat messuilla kertomassa matkailuauto ja -vaunu merkkien uutuuksista sekä eri mallien ominaisuuksista. Tervetuloa meidän mukaan nauttimaan mukavasta messutunnelmasta ja tutustumaan uutuusmalleihin.

Nähdään messuilla!

Pössl esittelee Lahdessa täyssähköisen ë-Vanster-tilaretkeilyauton

Pösslin VanLine-tila-autoluokka esitellään nyt myös Suomessa. Lahden messuilla on esillä valmistajan syksyn uutuus, täyssähköinen ë-Vanster, jonka korina on täyssähköinen Citroën ë-Spacetourer. Täyssähköisillä autoilla ei ole autoveroa, mikä lisää ë-Vansterin mielenkiintoisuutta.