Hyvää ja rauhallista joulua!

Rinta-Joupin Autoliike | 22.12.2022

Joulu on taas täällä ja on tullut aika huristella joulun viettoon. Me rintajouppilaiset haluamme kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa sinulle, apukuskillesi ja takapenkkiläisille rauhallista joulua.  

Tänä vuonna lahjoitimme asiakkaiden ja yhteistyökumppanien muistamiseen tarkoitetut varat kotimaan ja Ukrainan lapsille. Hyvä Joulumieli -keräys avustaa vähävaraisia lapsiperheitä, että joulu voisi tulla myös heidän kotiinsa.  UNICEFin Lahjoita Ukrainan lapsille - keräyksellä avustetaan ja suojellaan kriisialueen lapsia.  

Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta myös liikenteessä. Talviset kelit luovat helposti vaaranpaikkoja, jolloin on erityisen tärkeää ajaa varovasti. Varmista ennen matkan lähtöä, että autossasi on turvalliset keliin soveltuvat renkaat ja varaa matkaan tarvittavasti aikaa. Toivotamme turvallisia kilometrejä kaikille joulun aikana liikkuville.  

Joulun aukioloajat 

Hiljennymme viettämään joulua jouluaatosta tapaninpäivään ja myymälämme ovat kiinni 24.–26.12.  Palvelemme sinua taas maanantaina 26.12. automyynnin chatin välityksellä ja tiistaina 27.12. kaikki toimipisteet ovat normaalisti taas avoinna. Tervetuloa välipäivinä autokaupoille ja huoltoon!  

Hyvää ja rauhallista Joulua! - Toivottaa Rinta-Joupin Autoliikkeen väki.