Rinta-Joupin Autoliike | 3.10.2022

Lähde sunnuntaiajelulle autokauppaan!

Kaikki myymälät avoinna 9.10. klo 11.00-15.00. Tervetuloa pullakahville!

Oletko pitkään halunnut tietää miltä täysin sähköisen auton ajaminen tuntuu? Vai olisiko sinulla tarve isommalle perheautolle, kuten tilavammalle farmarille?
Entäpä hybridi taloudelliseen kaupunkiajoon?

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla sunnuntaina testaamaan haaveidesi ajoneuvo.

Tule meille Sunnuntaiajelulle 9.10.
klo 11.00-15.00

Tervetuloa pullakahville!

Poikkeavat: Lempäälä klo 12.00-18.00, Helsinki suljettu.

Hybridi taloudelliseen kaupunkiajoon

Hybridi sopii täydellisesti kaupunkiajoon. Hybridiautoja löytyy useampaa erilaista, kevythybrideitä, plug-in hybrideitä sekä täyshybrideitä. Hybrideitä on saatavilla niin bensa kuin diesel koneella. Kevythybridit avustavat sähköllä auton polttomoottorin käynnistystä. Kevythybridit eivät juurikaan kulje täydellä sähkövoimalla, mutta hidastaessa esimerkiksi liikennevaloihin voidaan kevythybridissä polttomoottori sulkea jo noin 30km/h vauhdissa. Täyshybridit taas lataavat itseään ajettaessa, ja niillä voidaan ajaa lyhyitä matkoja pelkästään sähkön voimin. Täyshybridit sopivat parhaiten kaupunki- ja taajama ajoon jossa liikenne on pysähtelevää. Plug-in hybridit ladataan ulkoisella virtalähteellä, ja niillä voidaan ajaa sähkön voimalla jopa 50km matka.

Löydä hybridivalikoimamme tästä!

Ekologista ajoa sähköautolla

Mukavuuden sekä hyvän ajettavuuden lisäksi sähköautot ovat ekologinen tapa liikkua! Sähköauto latautuu näppärästi yön aikana ja autoilla pystyy ajamaan noin 200-500km yhdellä latauksella. Sähköautolla ajaminen maksaa keskimäärin noin 2-3 euroa / 100km kohden. Sähköauton latauspaikkoja voit löytää niin supermarkettien kellareista kuin kerrostalojen pihoista sekä huoltoasemilta.  Sähköautoilijat ry:n ylläpitämä latauskartta.fi  rekisteröi kaikki latauspaikat karttaan, josta on helppo katsoa itselle sopivin latauspaikka.

Tutustu sähköautovalikoimaamme tästä!

Farmariautot tilaa kaipaaville

Meiltä Rinta-Joupin Autoliikkeestä löydät laajan valikoiman farmariautoja. Farmarit tai tuttavallisemmin "farkut" sopivat tilansa ansiosta loistavasti esimerkiksi lapsiperheille tai koiranomistajille. Farmari tarjoaa omistajalleen monipuolista tilaa moneen käyttötarkoitukseen. Suosituimpia farmariautoja ovat Volvo v60, Ford Focus, Toyota Corolla, Škoda Octavia ja Kia Ceed. Farmariautoja pidetään myös erittäin luotettavina ja turvallisina autoina.

Löydä farmarivalikoimme tästä!

Maasturit haastaviinkin olosuhteisiin

Meiltä löydät maasturit kaikkiin tarpeisiin, pienempiä kaupunkimaastureita sekä nelivetoisia maastureita haastavempiin olosuhteisiin. Nelivetoisella maastoautolla pääset liikkumaan erilaisissa olosuhteissa, ja esimerkiksi asuntovaunun tai hevosvaunun veto on sujuvaa. Mukava matkanteko sekä hyvä näkyvyys korostuvat maasturilla ajaessa. Maasturilla koko perhe matkustaa mukavasti ja tilavasti.

Löydä maasturivalkoimamme tästä!

Fiat 500

Pienemmät autot kaupunkiajoon

Pienemmät kaupunkiautot sopivat parhaiten kaupunkiajoon. Pienen kokonsa ansiosta parkkeeraaminen on helppoa ja vaivatonta. Myös auton ajettavuus on helppoa ja ketterää. Pieniä kaupunkiautoja saa niin 2- kuin 4 ovisina. Tutustu meidän valikoimaan ja löydä omasi!

Löydä kaupunkiautojen valikoima tästä!