Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Automyynti

Automyynti

Haluamme tehdä auton ostamisen mahdollisimman helpoksi. Rinta-Joupin Autoliikkeessä autokaupat hoituvat niin perinteisin keinoin kuin etäyhteyksin – valitse vain itsellesi mieluisin tapa.

Autokuume ei katso aikaa eikä paikkaa. Kun auton ostaminen pyörii mielessä, voi meillä piipahtaa perinteiseen tapaan myymälässä, jättää yhteydenottopyynnön netissä tai keskustella myyjiemme kanssa chatissa.

Autokaupat myymälässä

Autokaupoille pääset 23 toimipisteessämme ympäri Suomen. Meiltä löydät peräti 12 merkin edustuksen sekä kattavan valikoiman vaihtoajoneuvoja. Kaikista yli 4000 ajoneuvostamme pystyt tehdä kaupat missä myymälässämme tahansa. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sopivan ajoneuvon etsinnässä ja meillä hoituvat myös kaikki paperityöt. Koeajolle pääset myymälöissämme ilman erillistä ajan varausta.

Katso kaikki toimipisteet tästä

Jätä yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyynnön pystyt jättämään helposti rinta-jouppi.comissa mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Pyynnön pystyy kohdistamaan suoraan tiettyyn myymälään, josta sinuun ollaan yhteydessä mahdollisimman pian. Jos olet aikeissa myydä autosi, pystyt tiedustella myös hinta-arviotamme helposti omalla lomakkeellaan.

Katso kaikki kampanjat täältä  Pyydä autostasi hinta-arvio tästä

Chat-myynti palvelee

Automyyjämme palvelevat chatissa arkisin klo 10-22 ja lauantaisin klo 10-15, joten autokaupoille ehtii myös pidemmänkin työpäivän jälkeen. Chatissa myyjämme auttavat sopivan auton löytymisessä ja vastailevat mielellään lisäkysymyksiin. Chat-myynnin kautta saat myös hinta-arvion autostasi sekä teet autokaupat halutessasi luovutusta vaille valmiiksi.

Tutustu yli 4000 ajoneuvon valikoimaan tästä

 

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen