Rinta-Joupin Autoliike - Automyynti - Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva - Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Taso 3

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Taso 3

Rinta-Jouppi vakuutus

Voit taata itsellesi huolettoman alun uuden autosi kanssa hankkimalla auton oston yhteydessä Rinta-Joupin Autoliikkeen vaihtoautoturvan. Myönnämme Tason 3 vaihtoautoturvaa enintään 15 vuotta vanhalle ja korkeintaan 300 000 kilometriä ajetulle vaihtoautolle.

Mitä Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Taso 3 -sopimus sisältää?

Tason 3 vaihtoautoturva on edullinen turva uudelle autollesi. Vaihtoautoturva on tarkoitettu enintään 300 000 kilometriä ajetuille 10-15 vuotta vanhoille ajoneuvoille (auton vuosimalli 2007-2012). Sopimuksen voimassaolon aikainen maksimikorvaus on yhteensä 3000 euroa ja omavastuu on 99 euroa jokaisesta rikkoutumistapauksesta. Vaihtoautoturva on voimassa ensimmäisen vuoden tai 20 000 ajokilometriä. Sopimus päättyy, kun toinen ehdoista täyttyy.

Sopimus kattaa seuraavat osat:

Moottori

Seuraavat moottorin sisällä olevat voidellut osat: nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja päälaakerit, öljypumppu, työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja -tapit, keinuvarret ja laakeriholkit, venttiilijouset, -ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet), pakosarja, öljyputket, hihnapyörät, öljypohja. Jakopään hihna/ketju, rattaat ja kiristin (ei kiristimien/laahareiden kulumisvauriot eikä venyneet ketjut). Kannet, kotelot, moottorilohko ja sylinterinkansi sisältyvät vain siinä tapauksessa, jos ne vahingoittuvat moottorin edellä mainitun sisäisen voidellun osan rikkoutumisen takia.

Vaihteisto

Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: kaikki vaihteiston sisäiset voidellut osat (ei kytkin), jäähdytysputket (metalli), kiinnikkeet, momentinmuunnin, vauhtipyörä, öljypohja. Vaihteisto- ja jakovaihteistokotelo vain siinä tapauksessa, että ovat rikkoutuneet jonkin edellä mainitun osan rikkoutumisen seurauksena. Eristeet, tiivisteet ja öljy vain siinä tapauksessa, että vaihteisto on tarpeen purkaa jonkin edellä mainitun osan rikkoutumisen johdosta.

Ostetaan autoja
Kannattaako ostaa käytetty auto?

Tarvitsetko saman tien käyttöön soveltuvaa autoa pienemmällä kustannuksella? Silloin käytetty auto tai vaihtoauto on...

Käytetyn auton ostaminen

Oletko vaihtamassa autoa ensimmäistä kertaa, tai onko viime kerrasta kulunut jo hetki? Lue tästä,...

näin myyt autosi
Näin myyt autosi

Oletko myymässä autoasi? Jos haluat tehdä kaupat helposti ja varmasti tunnetun toimijan kanssa, ota...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu