Rinta-Joupin Autoliike - Automyynti - Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva - Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Premium

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Premium

Toivomme, että Rinta-Joupin Autoliikkeestä ostettu vaihtoauto palvelee sinua pitkään ja uskollisesti. Jos haluat taata mielenrauhasi ennen kuin olet tullut tutuksi uuden autosi kanssa, voit ostaa meiltä autokaupan yhteydessä vaihtoautoturvan. Se antaa lisäturvaa, kun haluat nauttia huolettomista kilometreistä uudella vaihtoautollasi.

Mitä Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Premium -sopimus sisältää?

Myönnämme Rinta-Jouppi Premium vaihtoautoturvan enintään 6 vuotta vanhoille ja alle 160 000 kilometriä ajetuille vaihtoautoille. Premium -sopimus kattaa laajasti auton eri osien ja järjestelmien viat ja rikkoontumiset. Sopimuksen piiriin kuuluviin korjauksiin ei liity omavastuuta tai korjauskulukattoa. Sopimus on voimassa ensimmäisen vuoden tai 40 000 ajokilometriä. Sopimus päättyy, kun ehdoista ensimmäinen, aika tai kilometrimäärä, täyttyy.

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Premium kattaa:

Moottori

Keinuvivusto, hydrauliset nostajat, imu- ja pakoventtiilit (ei palaneet venttiilit), venttiilin jouset ja ohjurit, sylinterikansi (ei halkeamat eikä ylikuumenemiset), kannentiiviste (ei palaneet eikä kansien oikaisuhionnat), työntötangot, nokka-akselit ja seuraajat, jakopää ja jakoketjut (ei kiristimien/laahareiden kulumisvauriot eikä venyneet ketjut), öljypumppu, männät ja männänrenkaat, sylinterien poraukset, kiertokanget, männän tapit ja laakerit, kampiakseli ja laakerit, imusarja, vauhtipyörä ja käynnistyskehä, moottorin kiinnikkeet, moottorin johtosarja.

Nokkahihnat

Nokkahihna, mikäli vaihdot on suoritettu valmistajan ohjeiden mukaisesti (vaihdot tulee pystyä näyttämään toteen.

Turbo- ja mekaaniset ahtimet

Ainoastaan alkuperäiset tehdasasennetut turboahtimet, elektroninen ahtopaineen säädi.

Kytkin

Painelaakeri, pääsylinteri, työsylinteri, kytkinlevyn keskiö, kytkinvaijeri, kytkinhaarukka, paineasetelma, säätömekanismi ja sylinteri.

Manuaalivaihteisto

Välitys, sisäiset rattaat, synkronirenkaat, vaihteensiirtäjät, sisäiset akselit, laakerit ja puslat, kaikki sisäisesti voidellut mekaaniset osat kuorien sisällä.

Automaattivaihteisto

Kitkalevy, vetolevy, kruunupyörä, välitys, sisäiset akselit, vaihteet, jarrupannat, venttiililohko, säädin, öljypumppu, laakerit ja puslat, servo, kaikki sisäisesti voidellut mekaaniset osat kuorien sisällä, momentinmuunnin, vaihteiston mekatroniikka, vaihteiston ulkoiset anturit, elektroniset vaihteenvalitsimet.

Tasauspyörästö

Sisäinen välitys, hammasrattaat, akselit, laakerit ja puslat, säätöprikat ja välilevyt, kaikki sisäisesti voidellut mekaaniset osat kuorien sisällä.

Etuveto

Vetoakselit, murrosnivelet (ei vetoakselin suojakumit).

Takaveto

Vetoakselit, murrosnivelet (ei vetoakselin suojakumit).

Pyöränlaakerit

Pyöränlaakerit.

Kardaanit

Kardaaniakselit, kardaaniakselin nivelet, kardaanin tukilaakerit.

Jäähdytysjärjestelmä

Öljynjäähdytin, lämpötila-anturi, moottorin termostaatti (rikkoutunut, ei ”väsynyt”), paisuntasäiliö, jäähdytin, termostaattikotelo, tuulettimen viskokytkin, vesipumppu, lämmityslaitteen kenno ja moottori, jäähdytysjärjestelmän anturit.

Tehdasasennettu ilmastointi

Täyttö (vain laitteen viasta johtuen), kompressori, ohjauskytkin, puhaltimen vastus, paisuntaventtiili, kuivain, lauhdutin.

Polttoainejärjestelmä (dieselmoottorit)

Ruiskupumppu, syöttöpumppu, EGR-venttiili (rikkoutunut, ei karstoittunut), ilmanpaineen säädin, alipainepumppu, hehkutuksen rele, korkeapaineanturi, hydraulinen/elektroninen/mekaaninen ajoitusjärjestelmä, matalapainepumppu, paineensäädin (imusarja), polttoaineen katkaisumekanismi.

Polttoainejärjestelmä (bensiinimoottorit)

Mekaaninen/elektroninen syöttöpumppu, polttoaineen ruiskupumppu, ilmamäärän mittari, polttoaineen paineensäädin, polttoaineen painesäiliö, läppärunko, kaasuläpän asentoanturi, polttoainejärjestelmän anturit, EGR-venttiili (rikkoutunut, ei karstoittunut).

AdBlue-järjestelmä (SCR)

Nestetason anturi, annostelijayksikkö, pumppuyksikkö.

Jarrujärjestelmä (ei sisällä syöpyneitä/jumiutuneita/hapettuneita/ruostuneita osia)

Pääsylinteri, kuristinventtiili, alipainepumppu, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarrutehostin, kuormansäätöventtiil.

Lukkiutumattomat jarrut (vain alkuperäiset tehdasasennetut järjestelmät)

Hydraulipumppu, pyörintänopeusanturit.

Iskunvaimennus ja ohjaus (sis. tehostettu ohjaus)

Kallistuksenvakaajan tukivarret, pallonivelet, ylä- ja alatukivarret, alatukivarren nestelaakerit, kierrejouset, hydrauliset jousisylinterit, ohjaustehostimen pumppu, hammastanko (sis. tehostettu ohjaus), ohjaustehostimen säiliö, ohjausvaihde (sis. tehostettu ohjaus), raidetangot ja raidetangon päät, sähköinen tehostin.

Kaasuneste/ilmajousitus

Painesäiliö, säätöventtiili, korkeapainepumppu ja jousipallot, venttiiliyksikkö, kompressori, jousipalkeet.

Sähköjärjestelmä

Laturi (sis. jännitteensäädin, tuulilasinpyyhkijöiden moottori, takalasinpyyhkijän moottori, polttoainemittarin anturi, vilkkurele, käynnistysmoottori (sis. solenoidi), moottorin lämpötila-anturi, tuulilasinpesimen moottori, takalasinpesimen moottori, ajovakautusjärjestelmä, sytytyksen ohjainlaite, keskuslukituksen moottorit , sähköikkunoiden katkaisijat, hehkutulppien rele, lämmityslaitteen puhaltimen moottori, äänimerkinantolaite, jäähdytyspuhaltimen moottori, viiksikytkimet, moottorinohjain ja MAP-anturi, öljynpaineanturi, sytytyspuolat, sähköiset tuulettimet, kattoluukun moottori ja katkaisija, sähköikkunoiden moottorit, ajovalonpesimen pumppu, keskuslukituksen vastaanottimet, mittarit (ei MMI-järjestelmät).

Anturit (moottorinohjaus)

Lämpöanturit, nokka-akselin asentoanturi, kampiakselin asentoanturi, Lambda-anturi, Nox-anturi, öljynpaineen anturi, öljymäärän anturi, imusarjan paineanturi, kaasupolkimen asentotunnistin, ahtopaineen anturi, pakokaasujen paineanturi. Eristeet ja tiivisteet siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

E-Hybrid / Sähkö

Sähköinen ajomoottori, sähköisen ajomoottorin ohjainlaite, sähköisen ajomoottorin nopeudensäädin, ilmalämpöpumpun kompressori.

Kuoret ja työmateriaalit

Mikäli jokin turvan piiriin kuuluvista vaurioitumisista aiheuttaa lisävaurioitumista kuorille, kuuluvat nämä myös turvan piiriin. Öljyt, nesteet ja öljynsuodattimet korvataan ainoastaan, mikäli niiden lisääminen tai vaihtaminen on välttämätöntä jonkin turvan piiriin kuuluvan osan tai komponentin vaihdosta tai korjauksesta johtuen.

Kulumataulukko

Tekniikkaturva ei lähtökohtaisesti kata kulumista lainkaan, mutta seuraavien komponenttien/kokonaisuuksien kuluminen kuuluu turvaan taulukon mukaisesti:

 

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu