Rinta-Joupin Autoliike - Autorahoitus

Autorahoitus

Suurin osa asiakkaistamme ostaa meiltä autonsa tai muun ajoneuvonsa osamaksulla. Tarjolla on useampi vaihtoehto auton hankinnan rahoittamiseen.

Rinta-Jouppi Autorahoitus on kiinteäkorkoinen ja tasaeräinen rahoitus, jonka kuukausierän suuruuteen voit itse vaikuttaa valitsemalla tilanteeseesi sopivan rahoitusajan. Hoidamme rahoituspäätöksen puolestasi kaupan yhteydessä. Käsirahaa ei välttämättä tarvita, mutta luottotietojen on oltava kunnossa.

Uuden auton voit vaihtoehtoisesti rahoittaa myös Rinta-Jouppi Reilu -sopimuksella. Se on osamaksusopimus, jonka viimeinen maksuerä on selvästi muita suurempi. Sopimuksen päättyessä voit joko palauttaa auton meille, jolloin lunastamme auton sopimuksella sovittuun lunastushintaan, tai voit vaihtaa auton uudempaan tai lunastaa auton itse. Rinta-Jouppi Reilussa voit valita sopimusajan keston ja käsirahan suuruuden tilanteesi mukaan.

Lisäksi tarjoamme yritysasiakkaillemme Rinta-Jouppi Yritysrahoituksen.

Lue lisää rahoitusvaihtoehdoistamme ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto!

Rinta-Jouppi Autorahoitus
Rinta-Jouppi Reilu
Rinta-Jouppi Yritysrahoitus

Tutustu autovalikoimaamme ja laske rahoitus suoraan auton sivuilla. Jos jokin mietityttää, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

Uudet autot Vaihtoautot

Lisäksi tarjolla on useita erilaisia merkkikohtaisia rahoitusvaihtoehtoja uuden auton ostajalle. Kysy näistä lisää myyjiltämme!

autorahoitus

Rinta-Jouppi Reilu

leasing sopimus
Rahoittaminen Rinta-Jouppi Reilu -sopimuksella

Rinta-Joupin Autoliike tarjoaa uuden auton ostajille leasing-sopimusta vastaavan Rinta-Jouppi Reilu -sopimuksen, joka mahdollistaa tasaiset...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu