Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Vaasassa, Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 13 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Rinta-Jouppi Turva

Tarjoamme vaihtoautoille ensimmäiseksi vuodeksi tai 20 000 ajokilometrille Plus– tai Ultra Turvan. Matkailuajoneuvon ostajalla on mahdollisuus tehdä sopimus vastaavasta Caravan Turvasta

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Autorahoitus - Autorahoitus Rinta-Joupin Autoliikkeestä

Autorahoitus Rinta-Joupin Autoliikkeestä

Auto on meille suomalaisille isoin investointi heti asumisen jälkeen, oli kyse sitten uudesta tai käytetystä autosta.

Useimmat asiakkaamme haluavat auton hankintaan varten autorahoituksen, eli luoton, joka maksetaan pois erissä. Yhä useampi miettii myös, miten hienoa olisi, jos alla olisi aina uusi auto, jonka voisi helposti päivittää omassa autoliikkeessä uudempaan. Sekin onnistuu meillä, nimittäin Rinta-Jouppi Reilu -sopimuksella. Sopimusaikana maksat kuukausittain maksuerän, joka sisältää valintasi mukaan vain auton käytöstä tai sisällyttää sopimukseen myös huollot. Kun sopimusaika päättyy, voit vaihtaa auton uuteen, ostaa sen omaksesi tai myydä sen meille valmiiksi sovitulla hinnalla.

Me Rinta-Joupin Autoliikkeessä kerromme sinulle rahoitusmahdollisuuksista, jotka sopivat juuri sinun tilanteeseen. Voimme myös tehdä rahoitushakemuksen puolestasi paikan päällä, ja saat luottopäätöksen heti. Meillä sekä uuden että käytetyn auton osto on mahdollista rahoittaa ilman käsirahaa ja takaajia. Rinta-Joupilla voit vaihtaa autoa myös siinä tapauksessa, että sinulla on vielä velkaa jäljellä.

Näin ostat auton – autokauppa askel askeleelta

Auton osto on meistä useimmalle rahallisesti toiseksi suurin investointi heti asunnon ostamisen jälkeen. Autoihin, auton...

Käytetyn auton ostaminen – näin toimii vaihtoautokauppa

Oletko vaihtamassa autoa ensimmäistä kertaa, tai onko viime kerrasta kulunut jo hetki? Lue tästä,...

Auton ostaminen osamaksulla Rinta-Joupin Autoliikkeestä

Auton osto tarkoittaa useammalle ostajalle tietyn suuruista kuukausittaista menoerää, sillä osamaksu on yleisin maksutapa....

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 2500 ajoneuvoa sinulle lähimmästä liikkeestä – tarvittaessa kotiovelle toimitettuna

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen