Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Vaasassa, Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Rinta-Jouppi Turva

Tarjoamme vaihtoautoille ensimmäiseksi vuodeksi tai 20 000 ajokilometrille Plus– tai Ultra Turvan. Matkailuajoneuvon ostajalla on mahdollisuus tehdä sopimus vastaavasta Caravan Turvasta

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Autorahoitus - Huollon rahoittaminen Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Huollon rahoittaminen Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Autohuollot kuuluvat väistämättä jokaisen autonomistajan arkeen.

Säännöllisten määräaikaishuoltojen lisäksi voi tulla myös odottamattomia huoltotarpeita: rengas puhkeaa, katsastuksessa todetaan korjaustarpeita, tuulilasiin tulee halkeama, jakohihna katkeaa tai ilmastointijärjestelmä menee rikki. Kun tuot autosi Rinta-Joupin Autoliikkeeseen huollettavaksi, voimme yhdessä huolehtia siitä, ettei huolto rasita talouttasi liikaa.

Rinta-Jouppi erämaksulla voit maksaa autohuoltosi kiinteäkorkoisella ja tasaeräisellä osamaksulla ja vaikuttaa itse erien määrään. Lainan voit halutessasi maksaa pois myös aikaisemmin. Vaihtoehtoisesti voit maksaa koko huollon laskulla, jossa on kahden viikon koroton maksuaika. Teemme hakemuksen maksujärjestelystä suoraan henkilötunnuksellasi, ja saat luottopäätöksen heti. Voit myös itse hakea huoltoa varten joustavaa rahoitusta yhteistyökumppaniltamme.

Rinta-Jouppi erämaksu

Rinta-Jouppi erämaksulla voit maksaa autohuoltosi kiinteäkorkoisella ja tasaeräisellä osamaksulla ja vaikuttaa itse erien määrään. Lainan voit halutessasi maksaa pois myös aikaisemmin. Vaihtoehtoisesti voit maksaa koko huollon laskulla, jossa on kahden viikon koroton maksuaika. Laskun voit saada 20–3 000 euron huoltolaskulle. Huomaa, että laskulla maksaminen edellyttää myönteistä luottopäätöstä. Teemme hakemuksen maksujärjestelystä suoraan henkilötunnuksellasi, ja saat luottopäätöksen heti.

Henkilötiedot ja luottopäätös

Rinta-Jouppi laskuun ja erämaksuun tarvittavaa luottopäätöstä varten sinulta pyydetään kassalla henkilötietojasi. Myyjä syöttää tietosi luotonmyöntäjän Collector Payments Finland Oy:n järjestelmään, joka varmistaa osoitetietojesi oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä sekä tarkistaa luottotietorekisteristä, onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä. Saamaasi luottopäätökseen vaikuttaa myös mahdollinen historiasi Collector Paymentsin asiakkaana. Jos saat kielteisen luottopäätöksen, voit kysyä tarkemmin sen perusteluista Collector Paymentsin asiakaspalvelusta. Antamasi henkilötunnus tai luottopäätöstiedot eivät tallennu Rinta-Joupin asiakastietorekisteriin.

Luottoehdot

Laskun ja kertaluoton myöntäjä sekä käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Collector Payments Finland Oy, PL 79, 00101 Helsinki. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lasku tai kertaluotto siirtyy Collector Payments Finland Oy:lle, joka vastaa Collector Paymentsin kuluttajaluotoista ja rahoituksesta Suomessa. Lisätietoja ja muun muassa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin saat Collector Paymentsiltä.

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun, luottopäätökseen ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Collector Paymentsin asiakaspalvelu:
Verkkopalvelu: https://bill.collectorpayments.fi/
Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 9–17 (normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).

Voit tutustua laskun ja erämaksun yleisiin luottoehtoihin myymälässä ja tallentaa ne itsellesi.

Voit myös itse hakea huoltoa varten joustavaa rahoitusta yhteistyökumppaniltamme Santanderilta tai Collector Paymentsiltä jo ennen huoltoon tuloa.

Collector Payments-huoltorahoitus

Voit tehdä meiltä saamastasi laskusta erämaksusopimuksen Collector Paymentsin kanssa myös itsenäisesti. Voit myös tarkistaa luottokelpoisuutesi kätevästi tekstiviestillä. Lue lisää Collector Paymentsin huoltorahoituksesta ja laske itsellesi sopiva kuukausisumma.

Tutustu Collector Paymentsin-huoltorahoitukseen

 

Santander-huoltorahoitus

Voit hakea Santanderilta  rahoituspäätöstä toivomallesi summalle ja takaisinmaksuajalle kätevästi verkossa, jopa ennen yhteydenottoa autohuoltoon. Lue lisää Santanderin huoltorahoituksesta ja laske itsellesi sopiva kuukausisumma.

Tutustu Santander-huoltorahoitukseen

 

Helpota huoltokustannusten maksua huolto- tai Rinta-Jouppi Reilu -sopimuksella

Uuden auton ostajalle huoltosopimus tai Rinta-Jouppi Reilu -sopimus on helpoin tapa jakaa huoltokustannukset tasaisesti ja maksaa niitä pois auton lyhennysten yhteydessä lähes huomaamatta. Huoltosopimus on aina automerkin ja auton ostajan välinen ja kattaa yleensä auton huollot ostopaikan merkkihuollossa. Huoltosopimukseen voi merkistä riippuen sisällyttää määräaikaishuoltojen lisäksi myös lisäpalveluja, kuten esimerkiksi ilmastointihuollon. Rinta-Jouppi Reilu -sopimuksen voit tehdä kanssamme uutta autoa ostaessasi ja maksaa huollot halutessasi kuukausierien yhteydessä alta pois.

Meillä on usein käynnissä rahanarvoisia huoltokampanjoita. Parhaimmillaan voit esimerkiksi saada autollesi huoltosopimuksen veroiset ilmaiset huollot vuodeksi. Verkkosivuiltamme kannattaa seurata myös muita huoltotarjouksia. Niin voit säästää huoltokustannuksissa nopeastikin sievoisen summan rahaa.

Automaattivaihteiston huuhtelu voi säästää suurelta remontilta

Onko vaihdelaatikon kanssa ongelmia? Vaihtaako automaatti huonosti tai nykivästi, tai kuuluuko vaihtaessa epämääräisiä ääniä?...

Ilmastoinnista kannattaa pitää huolta

Ilmastointi tekee autolla ajamisen mukavaksi kovallakin helteellä. Auton ilmastointijärjestelmä on syytä huoltaa säännöllisesti, jotta...

Jakohihnan vaihtoväli

Jakohihnan vaihtoväli on merkkikohtainen ja riippuu moottorista. Oman auton jakohihnan vaihtoväli kannattaa aina tarkistaa...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinulle lähimmästä liikkeestä – tarvittaessa kotiovelle toimitettuna

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen