Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Autorahoitus - Huoltorahoitus

Huoltorahoitus

huollon varaaminen

Autohuollot kuuluvat väistämättä jokaisen auton omistajan arkeen.

Säännöllisten määräaikaishuoltojen lisäksi voi tulla myös odottamattomia huoltotarpeita: rengas puhkeaa, katsastuksessa todetaan korjaustarpeita, tuulilasiin tulee halkeama, jakohihna katkeaa tai ilmastointijärjestelmä menee rikki. Kun tuot autosi Rinta-Joupin Autoliikkeeseen huollettavaksi, voimme yhdessä huolehtia siitä, ettei huolto rasita talouttasi liikaa.

Rinta-Jouppi erämaksulla voit maksaa autohuoltosi kiinteäkorkoisella ja tasaeräisellä osamaksulla ja vaikuttaa itse erien määrään. Lainan voit halutessasi maksaa pois myös aikaisemmin. Vaihtoehtoisesti voit maksaa koko huollon laskulla, jossa on kahden viikon koroton maksuaika. Teemme hakemuksen maksujärjestelystä suoraan henkilötunnuksellasi, ja saat luottopäätöksen heti. Voit myös itse hakea huoltoa varten joustavaa rahoitusta yhteistyökumppaniltamme.

Rinta-Jouppi erämaksu
Collector Payments-huoltorahoitus
Santander-huoltorahoitus

Helpota huoltokustannusten maksua huolto- tai Rinta-Jouppi Reilu -sopimuksella

Uuden auton ostajalle huoltosopimus tai Rinta-Jouppi Reilu -sopimus on helpoin tapa jakaa huoltokustannukset tasaisesti ja maksaa niitä pois auton lyhennysten yhteydessä lähes huomaamatta. Huoltosopimus on aina automerkin ja auton ostajan välinen ja kattaa yleensä auton huollot ostopaikan merkkihuollossa. Huoltosopimukseen voi merkistä riippuen sisällyttää määräaikaishuoltojen lisäksi myös lisäpalveluja, kuten esimerkiksi ilmastointihuollon. Rinta-Jouppi Reilu -sopimuksen voit tehdä kanssamme uutta autoa ostaessasi ja maksaa huollot halutessasi kuukausierien yhteydessä alta pois.

Meillä on usein käynnissä rahanarvoisia huoltokampanjoita. Parhaimmillaan voit esimerkiksi saada autollesi huoltosopimuksen veroiset ilmaiset huollot vuodeksi. Verkkosivuiltamme kannattaa seurata myös muita huoltotarjouksia. Niin voit säästää huoltokustannuksissa nopeastikin sievoisen summan rahaa.

kaikkien merkkien huolto
Automaattivaihteiston huuhtelu

Onko vaihdelaatikon kanssa ongelmia? Vaihtaako automaatti huonosti tai nykivästi, tai kuuluuko vaihtaessa epämääräisiä ääniä?...

ilmastoinnin huoltaminen
Ilmastoinnista kannattaa pitää huolta

Ilmastointi tekee autolla ajamisen mukavaksi kovallakin helteellä. Auton ilmastointijärjestelmä on syytä huoltaa säännöllisesti, jotta...

jakohihnan vaihtoväli
Jakohihnan vaihtoväli

Jakohihnan vaihtoväli on merkkikohtainen ja riippuu moottorista. Oman auton jakohihnan vaihtoväli kannattaa aina tarkistaa...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen