• BMW
 • Ford
 • Honda
 • KIA
 • Opel
 • Peugeot
 • Skoda
 • Subaru
 • Toyota
 • Chevrolet
 • Dacia
 • Renault
 • Carado
 • Hobby
 • Hymer
 • LMC
 • Pössl
 • Roadcar
X
Rinta-Joupin Blogi> 2017> 06> 05> KESAKUUN-HENKILOKUVA
Rinta-Joupin Blogi

Kesäkuun henkilökuva

02.12.2017


Kesäkuussa matkailuajoneuvo-sesonki räjähtää huippuunsa, ja ajankohdalle luontevasti sopii, että esittelyvuorossa on meidän matkailuajoneuvomyyjä Antti.

Antin kesäsesonki vaikuttaa vapaa-ajallakin kiireiseltä, koska harrastukset ovat jääkiekon lisäksi todella kesäisiä; samat harrastukset taitaa olla monella muullakin suomalaisella ;)Nimi:
Antti Riihinen
 
Ikä: 35   
 
Toimipiste: Turku
 
Työnkuva: Automyyjä, leipälajina matkailuajoneuvot. Päivät eivät ole tässä työssä toistensa veljiä. Välillä tehdään kovasti kauppaa ja välillä aika kuluu ”juoksevia” asioita hoitaessa. Näihin ”juokseviin” asioihin kuuluu mm. uusien autojen ja vaunujen vastaanotot ja niiden hinnoittelut, myytyjen laitteiden huolehtiminen sovitussa aikataulussa asiakkaille, vaihdokkien myyntiin saattaminen ja varastosta huolehtiminen.
Kouluttautuminen on tämän päivän autokaupassa suuressa roolissa. Tuotteet ovat niin teknisiä ja hienoja, että kärryillä pysyminen edellyttää maahantuojien ja valmistajien koulutuksiin osallistumista sekä tietenkin paljon omatoimista opiskelua.
 

Mieluisinta työssäsi: Mieluisinta työssäni ehdottomasti on saada olla ihmisten kanssa tekemisissä. Tapaan päivittäin useita itselleni uusia ihmisiä sekä tietysti vanhoja tuttujakin. Onnistumisen iloa tuo aina, jos pääsee tekemään useamman kaupan saman asiakkaan kanssa vuosien varrella. Tähän molemminpuolinen luottamus on kaiken perusta.
 

Haastavinta työssäsi: Haasteita tämän päivän autokauppaan tuo tuotteiden runsaus ja monimutkaisuus. Paljon on kokoajan opiskeltava ja tutustuttava tuotteisiin, että osaa löytää asiakkaalle juuri sen sopivimman tuotteen. Palvelun tasalaatuisuus on myös asia johon tulee kiinnittää koko ajan huomiota, vaikka paljon muuttujia onkin ympäristössä.  


Kauanko alalla: Kotoisin olen Palokasta, Jyväskylän jo edesmenneestä maalaiskunnasta. Aloitin alalla paikallisessa Käyttöauto Oy:ssa vuonna 2004. Vuonna 2008 muutin silloisen tyttöystäväni, nykyisen vaimoni luo tänne Turkuun. Rinta-Joupilla aloitin työt ensimmäisen kerran vuonna 2011. Veri veti vielä sen verran kovasti autokauppaa edeltävään työhön, että reilu parivuotta meni sotilaan ammatissa Porin prikaatissa, Säkylässä. Nykyinen työsuhde Rinta-Joupilla matkailuajoneuvojen parissa alkoi maaliskuussa 2014.
 


Työnvastapainoksi:
Kesällä vapaa-aika kuluu veneillen, mökkeillen ja tietenkin H-D:lla ajellen. Omaa ammattitaitoa tulee ylläpidettyä toki myös vapaa-ajalla satunnaisilla karavaanari touhuilla. Talvella pelaan harrastekiekkoa kivenkovassa Black Stars-joukkueessa.
 

Antin valinta on:
”Multitalentti” HYMERCAR Grand Canyon S 4x4
 
Terveisiä asiakkaille: Tervetuloa aurinkoisille auto- ja vaunukaupoille Turun Rinta-Joupille! Hymyillään kun tavataan!
 


Antti, Turku