• BMW
 • Ford
 • Honda
 • KIA
 • Opel
 • Peugeot
 • Skoda
 • Subaru
 • Toyota
 • Chevrolet
 • Dacia
 • Renault
 • Carado
 • Hobby
 • Hymer
 • LMC
 • Pössl
 • Roadcar
X
Rinta-Joupin Blogi> 2017> 07> 19> SKODA-FABIA-MONTECARLO-LUPAAVALLE-JUOKSIJALLE
Rinta-Joupin Blogi

Skoda Fabia MonteCarlo lupaavalle juoksijalle

01.09.2017


Uusia yhteistyökuviota solmittu.

Olemme lähdössä sponsoroimaan vuoden ajaksi lupaavaa juoksijaa Markus Teijulaa. Teijulalle annetaan alle uusi Skoda Fabia MonteCarlo, joka on teipattu Rinta-Joupin Autoliikkeen ja Skodan logoilla sekä tietenkin Suomen lipuilla. Lisäksi kilpa-asuun tulee komeilemaan meidän logomme.Markus Teijula on 19-vuotias suomalainen juoksija joka kilpailee keskimatkojen juoksussa ja pikajuoksussa. Teijula edustaa Naantalin Löylyä.

Kalevan kisoissa 2015 Teijula saavutti SM-pronssia 800 metrillä. Hän oli Kalevan kisojen nuorin miesten kestävyysjuoksumitalisti 40 vuoteen. Vuoden 2016 Kalevan kisoissa hän uusi pronssinsa. Sisäratojen SM-kisoissa 2016 Teijula saavutti 400 metrillä pronssia. Hallikaudella 2017 Teijula voitti aikuisten sisäratojen Suomen mestaruuden sekä 400 että 800 metrillä.Olli Turun liikkeestämme luovutti Fabian erittäin fiksulle nuorelle miehelle. Nyt kisa- ja harjoitusmatkat taittuu sujuvasti!

Toivotamme Markukselle menestystä tuleviin koitoksiin!


Olli, Turku