• BMW
 • Ford
 • Honda
 • KIA
 • Lexus
 • Opel
 • Peugeot
 • Skoda
 • Subaru
 • Toyota
 • Chevrolet
 • Dacia
 • Renault
 • Carado
 • Hobby
 • Hymer
 • LMC
 • Pössl
 • Roadcar
X
Rinta-Joupin Blogi> 2017> 08> 22> JUKURIT-AAMUPALALLA
Rinta-Joupin Blogi

Jukureille aamupalaa

01.09.2017


Mikkelin jukurit kävivät vuosittaisella aamupalalla meillä tiistai aamulla.Aamupalainfo on osa Jukurit HC Oy:n ja Rinta-Jouppi Mikkelin välistä yhteistyösopimusta ja toteutetaan vuosittain. Aamupalallakerromme hieman yrityksestämme ja tämän jälkeen istumme aamupalan merkeissä alas, rennosti rupatellen ja kuulumisia vaihtaen. Tämän jälkeen joukkue saa vapaasti kierrellä ja tutustua myynnissä oleviin autoihin.Jukureilta paikalla oli koko joukkue pelaajia, valmennusta ja huoltojoukkoja myöden. 

Tämän vuoden aamupala pidettiin tiistaina 15.8. klo 8-9.
Aamupalainfo on oikein mukava yhteinen tilaisuus, jossa saamme vaihdettua kuulumisia puolin ja toisin rennoissa merkeissä. Toki se, että joukkue pääsee tutustumaan kaikessa rauhassa tarjontaamme, on tilaisuudessa tärkeintä aamupalan lisäksi ;)

 
Henna, Mikkelin Jukurit