• BMW
 • Ford
 • Honda
 • KIA
 • Opel
 • Peugeot
 • Skoda
 • Subaru
 • Toyota
 • Chevrolet
 • Dacia
 • Renault
 • Carado
 • Hobby
 • Hymer
 • LMC
 • Pössl
 • Roadcar
X
Rinta-Joupin Blogi> 2017> 11> 17> OSTOMATKALLA-RUOTSISSA
Rinta-Joupin Blogi

Ostomatkalla Ruotsissa

01.12.2017


Eli nyt ei ole kyseessä perinteinen ostosreissu Ruotsin puolelle, jolloin kierretään kaikki keskustan kaupat ja putiikit.Meillä on jatkuvasti pulaa käytetyistä, hyvistä vaihtoautoista joten - tiemme Ruotsin puolelle vie!

Sen lisäksi, että ostamme jatkuvasti kotimaasta käytettyjä autoja varastoomme, käyvät ostomiehemme noin kerran kuussa myös Ruotsissa ostomatkalla. Ruotsissa autot ovat perusvarustukseltaan pääsääntöisesti täysin samoja kuin Suomessa, joten penkinlämmittimet ja muu asianmukainen talvivarustus kuuluvat asiaan. Löytyypä Ruotsi-auton varustelistalta usein myös niin nastarenkaat kuin moottorinlämmitinkin. Ruotsin ja lähinnä Tukholman mittavista vaihtoautovalikoimista valitsemme hyvin varusteltuja ja asiakkaidemme eniten kysymiä automerkkejä ja -malleja. Ruotsista ostamme vain Ruotsissa ensirekisteröityjä autoja.

Marraskuun ostomatkalta käsiimme jäi mm. kuvassa oleva upea Saab 9-5:n ja monia muita herkkuja!

Ps. Meille saa myös esittää toiveita :)


Ilkka, Jyväskylä