• BMW
 • Ford
 • Honda
 • KIA
 • Opel
 • Peugeot
 • Skoda
 • Subaru
 • Toyota
 • Chevrolet
 • Dacia
 • Renault
 • Carado
 • Hobby
 • Hymer
 • LMC
 • Pössl
 • Roadcar
X
Rinta-Joupin Blogi> 2017> 12> 05> CARAVANTIIMI-TREFFEILLA-ESPOOSSA-JA-SAKSASSA
Rinta-Joupin Blogi

Caravan-tiimi treffeillä Espoossa ja Saksassa

05.12.2017


 
Innokas joukko caravan-alan ammattilaisia sekä myynnistä, että jälkimarkkinoinnista kokoontuivat jälleen kerran.

Caravan-päivät avattiin Espoon liikkeessämme lauantaina 25.11 klo 09:00. Päivän agendalla oli myynnin prosessien kertausta, myynnin ja jälkimarkkinoinnin yhteistoimintaan liittyviä asioita sekä loistaviin tuotteisiimme tutustumista ja kouluttautumista. Mukana tiimimme lisäksi oli tärkeitä yhteistyökumppaneitamme mm. EHG Suomi Oy:stä, Sarka Caravanista sekä Tervajoen Autohuollosta.

Vaikka päivä oli pitkä, intoa ryhmässä riitti tekemään päivästä taas onnistuneen ja antoisan. Kaikille tarttui päivästä jotakin kotiin vietäväksi. Koulutuspäivän jälkeen jälkimarkkinointi ja yhteistyökumppanit suuntasivat kotiin, toiset autolla, toiset lentäen. Myynti jäi PK-seudulle valmistautumaan sunnuntaiseen Prahan lentoon.

Matka kohti tehdasta alkoi sunnuntai-iltana Helsinki-Vantaalta sinivalkoisin siivin. Isäntänä meillä toimi EHG Suomi Oy:n Hymer ja Carado -merkkivastaava Vesa Riihinen. Tiimimme lensi yhteen Euroopan upeimmista pääkaupungeista, Prahaan. Prahassa majoituimme aivan vanhankaupungin kupeessa sijaitsevaan tyylikkääseen hotelliin, Motel Oneen. Pientä hämmennystä miesvaltaisessa porukassa herätti huoneista löytyneet parisängyt. Osa tyytyi kohtaloonsa viettää yönsä kämppiksen kanssa ”saarekevuoteessa” ja osa keksi ratkaisun sängyn muutokseen ”erillisvuoteiksi”. Pikaisen majoittumisen jälkeen kiirehdittiin Capronin tarjoamalle tervetuliaisillalliselle vanhaankaupunkiin, ravintola Mlejnice II:n. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Ravintolasta siirryttiin takaisin hotellille valmistautumaan tehdasvierailuun.


Välissä on hoidettava myös puhelinpalavereita


Osa tyytyi kohtaloonsa ja sai nukuttua sulassa sovussa "saarekevuoteessa"


Tervetuliaisillallisella vanhassa kaupungissa.

Maanantai-aamulla klo 7:00 bussi starttasi hotellin edestä kohti Saksaa ja Capronin tehdasta. Tehtaalla valmistetaan kahta meidän merkkiämme, Carado matkailuautoja sekä RoadCar retkeilyautoja. Pari tuntia kestänyt bussimatka hienoissa ja vaihtelevissa maisemissa vei tiimimme Euroopan ehkä nykyaikaisimmalle matkailuautotehtaalle. Tehdas sijaitsee Neustadt in Sachsen nimisessä pienessä kaupungissa vanhan Itä-Saksan alueella. Tehtaassa on aikaisemmin tehty leikkuupuimureita.
Aika ankealta näyttää Caradon alusta ennen "tuunausta".Vierailu alkoi erittäin mielenkiintoisella tehdaskierroksella. Jokainen meistä sai nähdä kuinka matkailuauto valmistuu alustan ”luurangosta” täysin valmiiksi ja varustelluksi matkailuautoksi. Huomiota herättävää oli tuotannon järjestelmällisyys sekä rauhallisuus, vaikka autoja valmistuu 45 kpl:n päivävauhtia. Ehkä juuri tällä järjestelmällisyydellä ja rauhallisuudella on tärkeä osansa tuotannon tehokkuudessa sekä tuotteiden laadussa. Kuvaaminen tehtaalla oli valitettavasti kielletty.

Tehdaskierroksen jälkeen odotti maittava lounas tehdasalueella sijaitsevassa kanttiinissa. Lounaan jälkeen siirryimme koulutuskeskukseen, jossa saimme rautaisannoksen tuotteista sekä tietysti myynnistä.Hienon tehdasvierailun jälkeen oli taas aika palata Tsekin puolelle Prahaan. EHG Suomi Oy:n tarjoama illallinen odotti noin puolentoista tunnin päästä hotellille saapumisesta, tässä välissä oli hyvä hetki lähteä pikavisiitille vanhaankaupunkiin tuliaisostoksia ja nähtävyyksiä varten. Illallisella ravintola Beef House Prague Grill & Bar nidottiin päivän tapahtumat yhteen. Vatsa hyvää ruokaa täynnä oli mukava siirtyä hotellille odottamaan tiistai-aamuista lentoa kotiin.

Caravan-päivä Espoossa ja tehdasvierailu Saksassa lisäsi taas tiimimme ammattitaitoa ja jo ennestään hyvää yhteishenkeä. On ilo olla osa tätä upeaa tiimiä!


 
- Antti ja Henkka-