• BMW
 • Ford
 • Honda
 • KIA
 • Opel
 • Peugeot
 • Skoda
 • Subaru
 • Toyota
 • Chevrolet
 • Dacia
 • Renault
 • Carado
 • Hobby
 • Hymer
 • LMC
 • Pössl
 • Roadcar
X
Rinta-Joupin Blogi> 2018> 05> 11> MYYNTISIHTEERIPAIVILLA-SEINAJOELLA
Rinta-Joupin Blogi

Myyntisihteeripäivillä Seinäjoella

15.05.2018


Toimistopuolen henkilökuntamme kokoontuivat aurinkoisena keskiviikko iltapäivänä Seinäjoelle vuosittaisille koulutuspäiville. Paikalle saavuttiin ympäri Suomen; osa junalla ja osa autoilla. Kaukaisimmat taisivat olla Rovaniemeltä. Pääosin porukka näyttää aika naisvoittoiselta ;)Porukassa on voimaa ja viisautta, siksi mekin kokoonnumme yhteen joka kevät. On mukava "saada jokaiselle kasvot" kun päivittäin puhelin ja sähköpostiyhteydessä ollaan.

Koulutuspäivien ohjelma alkoi keskiviikko iltapäivällä rennolla porukan esittelykierroksella ja avattiin hieman seuraavan päivän agendaa. 

Tehokkaan iltapäivän jälkeen, hotelliin kirjautumisen jälkeen valmistauduttiin illalliselle hotellin alakertaan. Illallisen jälkeen osa keskittyi kannustamaan Suomea jääkiekkomatsissa ja osa nautti terassilla lämpimästä kesäillasta ja auringonpaisteesta. Koulutuspäivien onnistumisen edellytyksenä ovat myös hyvä uni ja ruoka!

Torstai aamulla päästiin asiaan ja päivästä tuli oikein tehokas ja antoisa! Aiheina olivat mm.prosessien tehostaminen ja ajanhallinta. Asiaa riitti ja ehdottomasti jäi vielä paljon seuraaville vuosille.

Tästä jatketaan innolla kesän autokaupan sesonkiin!

Kiitokset Hotelli-Ravintola Alman henkilökunnalle, palvelu toimi hienosti ja ruoka oli erinomaista.


Eveliina, Tervajoki