• BMW
 • Ford
 • Honda
 • KIA
 • Opel
 • Peugeot
 • Skoda
 • Subaru
 • Toyota
 • Chevrolet
 • Dacia
 • Renault
 • Carado
 • Hobby
 • Hymer
 • LMC
 • Pössl
 • Roadcar
X
Rinta-Joupin Blogi> 2018> 05> 15> VOIMAMIES-ON-HONDAMIES
Rinta-Joupin Blogi

Voimamies on Hondamies

15.05.2018Veli-Pekka Kauhanen on aktiivinen voimamies kisailija Laukaasta, jonka kisamatkat taittuvat Hondalla.

Turvallisuus alalla työskentelevän miehen saavutuksia ovat mm. Sataman Vahvin 2017 3. sija, Lohjan Vahvin mies 2017 3. sija ja Löylypäivien Vahvin 3. sija. Mies kilpailee ja on mukana järjestämässä kilpailuja. Hän kannustaa muita kohti kovempia suorituksia ja näyttää suuntaa siihen miten tehdään lajista parempi ja vahvempi kuin aikaisemmin.Kauhanen on mukana järjestämässä heinäkuussa 2018 Laukaassa käytävää voimamies kilpailu-tapahtumaa. Jyväskylän liikkeellämme on kilpailuissa laji-isännyys.

Toivotamme Veli-Pekalle menestystä kisoihin ja turvallisia kilometrejä Hondalla!Jari, Jyväskylä