Jäätelötarjoilu koko kesän ajan! Jäätelötarjoilu koko kesän!
Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Autonkin voi hankkia verkosta – näin teki e-urheilun ammattilainen Sami ”xseveN” Laasanen

Autonkin voi hankkia verkosta – näin teki e-urheilun ammattilainen Sami ”xseveN” Laasanen

|

Havu Gaming -joukkueessa pelaava Sami ”xseveN” Laasanen etsi itselleen käytännöllisempää autoa. Se löytyi Rinta-Joupin Autoliikkeen vaihtoautotarjonnasta.

Pirkkalassa asuva Sami Laasanen oli tähän asti ajellut vuosimallia 1997 olevalla Mersulla, joka on vain muutamaa vuotta nuorempi kuin pelialan ammattilainen itse. Suuri polttoaineen kulutus ja toive käytännöllisemmästä ajoneuvosta saivat hänet etsimään sopivaa autoa netistä.

– Joukkueestamme joku ehdotti, että käy katsomassa yhteistyökumppanimme Rinta-Joupin Autoliikkeen tarjonta ja sieltä löytyikin sopiva Audi A5, vuosimallia 2015. Laitoin viestiä chatin kautta rinta-jouppi.comissa ja asiat lähtivät etenemään nopeasti.

Laasanen kehuu, että kaikki sujui Vantaan Petikon toimipisteen chat-automyyjä Rasmus Pyykön kanssa yllättävän helposti. Hän sai auton itseään lähimpään toimipisteeseen Lempäälään, jossa tehtiin lopulliset autokaupat.

Havu Gaming -joukkueeseen viime vuoden syksyllä siirtynyt Laasanen pitää auton ominaisuuksia tärkeämpänä kuin tiettyä automerkkiä. Pieni polttoainekulutus on merkittävä juttu sekä kukkarolle että ympäristölle. Ja tavaratilaa on oltava riittävästi.

Laasasen ensimmäinen vuosi uudessa joukkueessa on sujunut vaihtelevasti. Korona on siirtänyt turnaukset kotioloihin etäyhteyksien päähän. Nyt elämä alkaa palautua normaaliksi ja pelejä pelataan jälleen livenä, joten autoa tarvitaan pelireissuille.

– Olemme rankingtilastoissa 30. sijalla, kävimme pari kuukautta sitten jo 14. sijalla eli aika lähellä maailman kärki on. Etsimme parhaillaan joukkueeseen yhtä lisäpelaajaa vahvistukseksi, hän kertoo.

Yhteistyössä yhdistyvät e-urheilu ja autokauppa

Rinta-Joupin Autoliikkeen markkinointianalyytikko Miro Autere.

Lupaavien urheilijoiden tukeminen on ollut pitkään meille tärkeää ja Matkalla mukana Rinta-Joupin Autoliike -teema laajeni nyt myös e-urheiluun. Yhteistyökumppanien valinnassa meille on tärkeää, että yritysten ja ihmisten arvot kohtaavat. Rinta-Jopin Autoliikkeen markkinointianalyytikko Miro Autere kertoo, että vuoden alussa käynnistynyt yhteistyö HAVU Gamingin kanssa on alusta saakka perustunut rehellisyyteen ja avoimuuteen.

Autere on pannut merkille, että pelialalla vallitsee vahva yhteisöllisyys ja yhtenevä arvomaailma.

– Tämä on ollut mielenkiintoinen yhteistyökuvio, olemme jo alkumetreillä kehittäneet uusia tapoja lähestyä suomalaista e-urheilukansaa. Uusien kiinnostavien sisältöjen luominen on ollut tärkeässä roolissa vuoropuhelun käynnistämiseksi. Automyyjätkin pääsivät osallistumaan ensimmäistä kertaa livelähetyksiin Twitch-palvelussa.

Autere toteaa, että viime vuosina suhde autoiluun on muuttunut monin tavoin. Siksi vuoropuhelu vahvasti tässä ajassa elävän peliyhteisön kanssa on tärkeää.

– Se antaa mahdollisuuden kertoa autoista ja autoilusta sekä madaltaa kynnystä tulla autokauppaan ostoksille. Nykyään markkinointi perustuu entistä enemmän sisällöntuotantoon, siinä voimme tuoda esiin arvojamme ja tapaamme toimia enemmän kuin perinteisessä automainonnassa.

Digitaalisuus vauhdittaa autokauppaa

Chat-automyyjä Rasmus Pyykkö.

Vantaan Petikon toimipisteen chat-automyyjä Rasmus Pyykkö palvelee asiakkaita siellä, missä e-urheilukin elää: verkossa. Puoli vuotta sitten Rinta-Joupin Autoliikkeessä aloittanut Pyykkö nauttii vapaudesta, jonka paikasta riippumaton työ antaa.

– Vaihtoautojen chat-automyyntiä on ollut Rinta-Joupin Autoliikkeessä vasta tuon reilun vuoden. Sinä aikana meidän myynnin chat-tiimi on saanut aikaiseksi myyntivolyymin, joka yltää isojen toimipisteiden myyntimääriin. Se jos mikä osoittaa, että tämä palvelu on tullut tarpeeseen, Pyykkö toteaa.

Chat on matalan kynnyksen kontaktipaikka, mutta myös erittäin haastava myyntialusta. Kun myyjällä ei ole livekontaktia asiakkaaseen eikä autoon, vaaditaan oikeanlaista tilannetajua ja ammattitaitoa asiakkaan palvelemiseen. Ja yleensä lukuisia yhteydenottoja, harvasta keskustelusta syntyy ensikontaktilla kauppaa.

Autokuumeiselle nopeat kanavat yhteydenottoon

Rinta-Joupin Autoliike palvelee asiakkaita kaikkien mahdollisten kanavien kautta.  25 myymälää takaavat laajan verkoston kivijalkamyymälöitä ympäri Suomen. Automyyjän tavoittaa puhelimitse, WhatAppilla, rinta-jouppi.comin lomakkeilla tai chat-ikkunasta. Lisäksi viestejä tulee somekanavien kautta jatkuvasti enemmän.

Myös aukioloaikaa on myynnissä pidennetty asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Myymälät palvelevat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15. Lempäälän Ideaparkissa taas ollaan paikalla seitsemänä päivänä viikossa, kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan. Chat-myynti verkossa toimii klo 8-22 viikon jokaisena päivänä.

– Chat on helppo tapa aloittaa autokaupat. Vain yksi klikkaus ja me olemme palvelemassa. Tervetuloa, toivottelee Pyykkö chat-ruudun takaa.

Tutustu yli 4000 ajoneuvon valikoimaan tästä

Ei kommentteja

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Lue myös nämä

Jaajo ensimmäistä kertaa reissussa matkailuautolla

Jaajo Linnonmaa lähti Suomipop-festareille Rinta-Joupin Autoliikkeen Hymer Exsis -matkailuautolla....

Jenni pisti elämänsä uusiksi – muutti retkeilyautoon ja nauttii nyt vapaudesta

Viime syksynä yllättäen tyhjän päälle tipahtanut Jenni Ali-Keskikylä päätti...

Nopeus ratkaisee autokaupassakin – Rinta-Joupin Autoliikkeessä ymmärretään yrittäjän arkea ja kiireitä

Latvalan Puutarhan yrittäjä Juha Latvala on nopealiikkeinen mies. Kun...

Jutta ja Katriina kesälomamatkalla retkeilyautolla ympäri Suomen – lue matkablogi!

Serkukset Jutta ja Katriina kiersivät kesälomallaan Suomea Rinta-Joupin Autoliikkeen...

Merkkihuolto ehkäisee tulevaisuuden ongelmia – Pasi ajaa Kangasalta Poriin huollattaakseen autonsa Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Kangasalalainen Pasi Lehtinen ajaa mieluusti 135 kilometrin matkan huollattamaan...

Retkeilyauto toimii myös kartingin varikkoautona – Sofia tähtää kansainväliseksi huippukuskiksi

Retkeilyautosta on moneksi. Alexander Povazhnyyn perheessä se toimii varikkoautona...

Luksusautolla ajo on yrittäjälle kuin lomaa – ”BMW on käytössä osoittautunut ajonautinnoksi”

Uusia urapolkuja asiakkaille etsivä Katja Noponen arvostaa autoa, joka...

Pyöräkauppias tarvitsi tietynlaisen pakettiauton – Rinta-Joupin Autoliike metsästi sellaisen: ”Auton etsintä on meille tuttua puuhaa”

– Kerroin Nikolle, että tarvitsisin uudemman vaihtoauton tietyillä kriteereillä....

Triumph-kuva Instagramissa toi rakkauden ja vei moottoripyöräostoksille

Eipä tiennyt raumalainen Sami Mäkinen, minkä tarinan yksi hänen...

Jorma Fräntilä vaihtaa vapaalle pitkän uran jälkeen, 50 vuotta autoalalla ja 30 vuotta Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Persoonansa täysillä autokauppaan pistänyt mies innostui matkan varrella aina...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen