Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Harkitsetko vaihtoautokauppoja? Minimoi riskit ja varaudu yllättäviin tilanteisiin Rinta-Jouppi Turvalla – ”Yllättävä sähkövika korjattiin, eikä minulle tullut mitään lisäkuluja”

Harkitsetko vaihtoautokauppoja? Minimoi riskit ja varaudu yllättäviin tilanteisiin Rinta-Jouppi Turvalla – ”Yllättävä sähkövika korjattiin, eikä minulle tullut mitään lisäkuluja”

|

Mikkelin toimipisteessä asioinut Keijo Sulkamoniemi ja automyyjä Jonatan Hämäläinen ovat molemmat tyytyväisiä, että vaihtoautoautokauppojen yhteydessä päädyttiin hankkimaan myös Rinta-Jouppi Turva.

Autoon saattaa tulla vikoja moitteettomasta huoltohistoriasta huolimatta. Rinta-Jouppi Turva takaa kriteerit täyttäville autoille vikojen korjaamisen ilman omavastuuta.

Rinta-Joupin Autoliikkeen asiakkaat voivat halutessaan hankkia autokauppojen yhteydessä käytetylle autolleen Rinta-Jouppi Turva -palvelun. Palvelu kattaa laajasti asiakkaan hankkiman auton teknisiä vikoja ja rikkoutumisia. Rinta-Jouppi Turva on voimassa 12 kuukautta tai 20 000 ajokilometriä. Tuote takaa Mikkelin toimipisteen automyyjä Jonatan Hämäläisen mukaan asiakkaalle riskittömän käytetyn auton hankinnan, ilman yllättäviä kustannuksia.

– Palvelu on voimassa ostotapahtumaa seuraavan vuoden ajan, tai siihen saakka, että autolla on ajettu 20 000 kilometriä. Asiakas voi halutessaan hankkia myös lisäturvan, joka on voimassa kahden vuoden ajan aina 40 000 ajokilometriin saakka.

Rinta-Jouppi Turva korvaa kulut 5000 euroon saakka ja korjaukset tehdään ilman omavastuuta.

Viisas valinta

Rinta-Joupin Autoliikkeestä suositellaan vahvasti palvelua kaikkiin kriteerit täyttäviin autoihin.

– Kyse on asiakkaan turvasta ja taloudellisuudesta. Asiakkaat ovat kyllä nykyään hyvin usein alusta asti sitä mieltä, että Rinta-Jouppi Turva on järkevää ottaa käytettyyn autoon. Se on mielestäni viisas valinta, Hämäläinen nyökkää.

Vikaa ei voinut ennakoida

Keijo Sulkamoniemi osti Rinta-Joupin Autoliikkeen Mikkelin toimipisteestä Ford Transit -pakettiauton. Sulkamoniemi kuljettaa työnsä puolesta erilaisia työkaluja ja kyseinen auto istui hyvin juuri hänen tarpeisiinsa.

– Fordi tuntui heti omalta. Se oli erittäin siisti ja hyvin pidetty. Huollot autoon oli tehty merkkihuollossa.

– Kaikki näytti huoltohistorian suhteen olevan kunnossa. Meni kuitenkin vain muutama viikko ja yhtenä päivänä auto ei enää käynnistynytkään, muistelee Hämäläinen.

– Soitin sitten heti Jonatanille ja Fordin merkkikorjaamolle. Autossani ilmeni vaikea sähkövika. Auto ei siis vain yksikertaisesti lähtenyt enää käyntiin, ajonesto vaan meni päälle ja lisäksi Webasto jäi päälle, eikä sitä saanut sammutettua, Sulkamoniemi kertailee tilannetta.

Mikkelin toimipisteen Jonatan Hämäläinen suosittelee Rinta-Jouppi Turvaa hankittavaksi kaikille kriteerit täyttäville käytetyille autoille.

– Meni tosiaan oma aikansa ennen kuin Fordin merkkihuoltokaan löysi ongelmaa ja sai vian korjattua. Auton hyvä huoltohistoria huomioiden emme Keijon kanssa voineet kumpikaan ennakoida tilannetta millään tavalla, Hämäläinen pohtii jälkikäteen ja jatkaa.

– Pitää myös muistaa, että auton kolaroinnit ja kolhut korvataan luonnollisesti vakuutuksesta, eikä tästä palvelusta. Rinta-Jouppi Turva ei myöskään korvaa normaalista kulumisesta aiheutuvia kuluja, kuten vaikkapa renkaiden vaihtoa tai uusia jarrupaloja.

Auto kuntoon ilman lisäkuluja

Sulkamoniemi on erittäin tyytyväinen asian helposta kuntoon saattamisesta.

– Koko prosessi eteni mielestäni jouhevasti ja vaivattomasti. Auto saatiin kuntoon, eikä minulle tullut mitään lisäkuluja. Lisäksi sain Rinta-Joupin Autoliikkeeltä sijaisauton käyttööni koko korjausajaksi.

Hämäläinen suositteli Sulkamoniemelle yllättävät menot kattavaa palvelua kaupanteon yhteydessä.

– Sen saa hankittua kaikkiin alle kymmenen vuotta vanhoihin vaihtoautoihin, joilla on ajettu ostohetkellä alle 250 000 kilometriä. Myös huoltohistorian tulee totta kai olla kunnossa.

– Olen erittäin kiitollinen siitä, että Jonatan suositteli tätä minulle. Ostamani auto kun ei ollut uusi, vaan käytetty, niin oli oikeastaan itsestäänselvyys, että Rinta-Jouppi Turva tuli mukaan. Ja hyvä olikin, että sen otin, Sulkamoniemi kiittelee.

Turva toimi ja nauruakin riitti matkan varrella

Totta kai tämmöisessä tilanteessa myyjä on pahoillaan tapahtuneesta, mutta samalla tyytyväinen siitä, että asiakas on päätynyt valitsemaan yllättävät viat korvaavan palvelun ostamaansa autoon.

– Tuote tosiaan korvaa ehdoissa mainitut osat ja niihin liittyvät vaihtotyöt. Omavastuuta ei asiakkaalle tule lainkaan. Keijon Ford Transitkin saatiin kätevästi kuntoon merkkihuollossa ja Rinta-Jouppi Turva kattoi kaikki kulut. Keijolle ei tullut auton korjaamisesta mitään kustannuksia, Hämäläinen muistuttaa.

Keijo Sulkamoniemen mukaan hommat hoituvat moitteettomasti ja yllättävä vikakin saatiin korjattua ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Sulkamoniemi pohtii vielä jälkikäteen tilanteen vaivattomuutta ja riskien minimoimista.

– En näe mitään syytä sille, miksen hommaisi seuraavaakin autoani täältä. Ja toki samalla hommataan Rinta-Jouppi Turva.

– Jonatanista tahdon myös vielä kertoa, että kyseessä on erittäin mukava myyjä. Hommat hoituivat hienosti loppuun saakka, vaikka näitä ongelmia meille tulikin vastaan. Huumoria ja naurua riitti matkan varrella. Tämä kaveri ei unohda asiakasta heti, kun perävalot häviävät pihasta, naurahtaa Sulkamoniemi.

Lue lisää Rinta-Jouppi Turvasta ja muista palveluista

Ei kommentteja

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Lue myös nämä

Mikan leasing-BMW:stä huolehditaan säännöllisesti – huoltoleasingillä huolettomia kilometriä

Mika Lemettisen leasingauto BMW 530e Luxury Line hurmaa edelleen,...

Supermarjojen tuottaja vaihtoi Kia e-Niroon – vastuullinen täyssähköauto sopii luomuviljelijän brändiin

Suomalaisia supermarjoja kasvattava Jan-Ole Sandås innostui sähköautoista, jotka sopivat...

Kesätöissä Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Tarjoamme joka vuosi lähes sadalle opiskelijalle mahdollisuuden tutustua autoalan...

Uudet dieselautot yllättävät vähäpäästöisyydellään

Tero Jussinmäki on törmännyt usein diesel- ja sähköautojen väliseen...

Jaajo toista kertaa reissussa matkailuautolla – sporttireissu kaveriporukalla Porvooseen

Jaajo kävi kavereineen toista kertaa reissussa matkailuautolla, tällä kertaa...

Sporttinen ja ekologinen BMW X3 sopii laskettelukeskus Tornimäen brändiin – ”Bemarista huokuu kaikessa laatu”

Yritykselle on tärkeää, että auto sopii myös sen brändiin....

Fiat 500 Lounge – hymyilyttävä pala Italiaa

Jos autossa lukee italiaksi ”ihana elämä” eli Dolce vita,...

Jaajo ensimmäistä kertaa reissussa matkailuautolla

Jaajo Linnonmaa lähti Suomipop-festareille Rinta-Joupin Autoliikkeen Hymer Exsis -matkailuautolla....

Autonkin voi hankkia verkosta – näin teki e-urheilun ammattilainen Sami ”xseveN” Laasanen

Havu Gaming -joukkueessa pelaava Sami ”xseveN” Laasanen etsi itselleen...

Jenni pisti elämänsä uusiksi – muutti retkeilyautoon ja nauttii nyt vapaudesta

Viime syksynä yllättäen tyhjän päälle tipahtanut Jenni Ali-Keskikylä päätti...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen