Jäätelötarjoilu koko kesän ajan! Jäätelötarjoilu koko kesän!
Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Matkailuajoneuvo mahdollistaa upean vapauden ja riippumattomuuden tunteen – ”Meiltä löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen budjettiin, tuetaan yhdessä kotimaista matkailua!”

Matkailuajoneuvo mahdollistaa upean vapauden ja riippumattomuuden tunteen – ”Meiltä löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen budjettiin, tuetaan yhdessä kotimaista matkailua!”

|

Rovaniemen toimipisteen Ville Tuovisen mukaan tänä kesänä matkailuautojen kysyntä on jopa ylittänyt tarjonnan. Sesonki jatkuu läpi vuoden.

Rinta-Joupin Autoliikkeen nuorten matkailuajoneuvomyyjien mukaan matkailuautoilusta kiinnostuvat nyt entistä nuoremmat uusien elämysten etsijät.

Rinta-Joupin Autoliikkeestä löytyy henkilöautojen ja muiden ajoneuvojen lisäksi myös runsaasti erilaisia uusia sekä käytettyjä matkailuajoneuvoja. Rovaniemen toimipisteen myyjä Ville Tuovinen vastaa Rovaniemen toimipisteessä matkailuajoneuvojen myynnistä.

– Meillä on monenlaisia erilaisia uusia ja käytettyjä matkailuautoja sekä -vaunuja. Kun asiakas kiinnostuu matkailuautoilusta, käymme hänen kanssaan yhdessä läpi toiveita ja etsimme sen jälkeen juuri hänen tarpeisiinsa sopivan vaihtoehdon. Jos meidän toimipisteestämme ei halutunlaista ajoneuvoa löydy, niin toimitamme asiakkaan hankkiman matkailuajoneuvon veloituksetta vaikkapa Espoon toimipisteestä tänne pohjoiseen.

Autoja myydään paljon myös Pohjois-Suomesta Etelä-Suomeen

Työskentely Suomen pohjoisimmassa Rinta-Joupin Autoliikkeen toimipisteessä on Tuovisen mukaan erittäin monipuolista ja työporukka on hitsautunut tiiviisti yhteen.

– Hyvästä työilmapiiristämme kertoo esimerkiksi se, että kokoonnumme kerran viikossa töiden jälkeen lenkkipoluille kiertämään Rovaniemen hienoja lenkkimaastoja. Talvella pelaamme yhdessä sulkapalloa, kertoo Tuovinen tyytyväisenä työyhteisöstään.

Asiakkaat eivät Rovaniemen toimipisteessä rajoitu pelkästään Lapin alueelle, vaan Tuovisen mukaan pohjoisesta myydään paljon autoja myös eteläisempään Suomeen.

– Meillä on tosiaan asiakkaita ympäri Suomen. Meitä voi lähestyä myös mistä päin Suomea tahansa, kannustaa Tuovinen.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Matkailuautosesonki on yhä käynnissä

Karavaanarielämää ei Tuovisen mukaan mielletä enää vain iäkkäämpien ihmisten harrastukseksi, vaan entistä nuoremmat ovat löytäneet matkailuautojen tarjoaman vapauden.

– Sinun ei tarvitse katsoa kelloa enää sen jälkeen, kun hyppäät matkailuautoon ja lähdet ajamaan haluamaasi suuntaan. Tällä tavalla koti on aina mukana mukavuuksineen. Karavaanarielämä on tosiaankin trendikästä tänä päivänä.

Tuovinen kertoo, että tänä kesänä kysyntä on jopa ylittänyt tarjonnan. Käytetyistä matkailuautoista ja -vaunuista on ollut kesällä huutava pula.

– Myimme paljon myös uusia autoja ja onneksi myyntivarastostamme löytyi niitä asiakkaille nopeasti toimitettavaksi. Moni ajattelee tällä hetkellä, että sesonki on ohi, mutta asia on toisin. Esimerkiksi retkeilyautojen sesonki on 365 päivää vuodessa. Meiltä löytyy paljon myös matkailuvaunuja ja -autoja, jotka ovat täysin talvikäyttöön soveltuvia.

Matkailuautoilusta kiinnostuneita kokemattomia asiakkaita neuvotaan rauhassa

Palkitsevinta Tuovisen työssä on nähdä asiakkaiden ilo, kun he näkevät ja pääsevät vastaanottamaan uuden matkailuajoneuvonsa.

– Monella se on pitkään jatkunut haave. Lopulta kun aika on oikea, etsitään unelma-auto myyjän kanssa. Meidän myyjien tehtävänä Rinta-Joupin Autoliikkeessä on antaa vinkkejä ja kysyä millaiseen käyttöön asiakkaan ajoneuvo on tulossa.

Matkailuajoneuvoissa on myös paljon teknisiä asioita, jotka Tuovisen mielestä on hyvä käydä asiakkaan kanssa läpi, kun autoa luovutetaan.

– Tänä vuonna on ollut paljon asiakkaita, jotka eivät ole ikinä tarttuneet matkailuauton rattiin. Me perehdytämme asiakkaan hyvin ja jälkeenpäinkin saa soittaa, jos hätä tulee, Tuovinen lupaa.

Suomesta löytyy paljon koettavaa karavaanareille, Tuovinen kannustaa nuoriakin kokeilemaan

Kaikille karavaanarielämää miettiville Tuovinen tahtoo sanoa, että jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto liikkumiseen ja karavaanarielämästä nauttimiseen.

– Kannustan myös nuorempia asiakkaita kokeilemaan tätä upeaa vapauden tunnetta ja riippumattomuuden mahdollisuutta, jonka matkailuajoneuvo mahdollistaa. Meiltä Rinta-Joupin Autoliikkeestä löytyy monesta hintaluokasta matkailuajoneuvoja ja jokaiseen budjettiin sopivia vaihtoehtoja. Täällä hienossa kotimaassamme on paljon koettavaa ja nähtävää, sekä hyvin varusteltuja leirintäalueita. Tuetaan yhdessä kotimaista matkailua!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Rinta-Joupin Autoliikkeen Kempeleen toimipisteen Mikko Riekin mukaan matkailuautoilusta kiinnostuvat kiihtyvässä määrin entistä nuoremmat asiakkaat.

Nuorekas tiimi palvelee myös Kempeleen toimipisteessä

Rinta-Joupin Autoliikkeen myyjä Mikko Riekki toimii puolestaan Rinta-Joupin Autoliikkeen Kempeleen toimipisteessä.

– Päätehtävänäni huolehdin täällä asiakkaista ja myyn, sekä ostan matkailuajoneuvoja. Meidänkin toimipisteessämme on mukavaa porukkaa. Aina on kiva tulla töihin, kun täällä on osaavat ja kannustavat työkaverit toivottamassa huomenta. Asiakkailtakin tulee meille palautetta, että ”Teillä on mukava käydä, kun tuntee itsensä tervetulleeksi ja täällä huolehditaan asiakkaista”, kertoo Riekki iloisesti ja jatkaa.

– Meillä on täällä nuorekas, ammattitaitoinen ja karavan-matkailua itsekin harrastava tiimi. Meiltä löytyy niin uudet kuin käytetyt matkailuajoneuvot, varaosat sekä tarvikkeet ja meidän kauttamme saa myös matkailuajoneuvohuollot.

Matkailuautoiluun liittyy paljon hyvää fiilistä

Riekin mukaan Rinta-Joupin Autoliikkeen matkailuautoista kiinnostuneiden asiakaskunta nuorenee jatkuvasti.

– Asiakkaita toki käy ihan laidasta laitaan. Nuoria ja vanhoja. Karavaanariasiakkaat ovat poikkeuksetta hyväntuulisia. Kyseessähän on enimmäkseen vapaa-ajan tuote, joten siihen liittyy paljon hyvää fiilistä. Palkitsevinta työssäni on ehdottomasti se, kun sama asiakas tulee kerta toisensa jälkeen saman pöydän ääreen kaupantekoon. On mahtavaa kuulla asiakkaan kertomana, että hommat on aiemmin sujuneet niin hyvin, että on mukava jatkaa kauppoja tutun myyjän kanssa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Rinta-Joupin Autoliikkeestä löytyy sopiva matkailuajoneuvo jokaiselle.

Kauppaa käydään ympäri vuoden

Riekki kertoo, että matkailuautokauppa käy tälläkin hetkellä kuumana. Autojen ja vaunujen kysyntä on kasvanut kovasti ja vauhti kiihtyy koko ajan.

– Aiemmin kauppa on käynyt enimmäkseen kesäaikaan, mutta nyt kauppaa tehdään ympäri vuoden. Selkeää sesonkiaikaa ei enää ole. Myös ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetut autot ovat nostaneet kannatustaan.

Matkailuautoilua Riekki suosittelee ihan kaikille.

– Nykyään matkailuajoneuvoja hyödynnetään niin vapaa-ajalla, kuin työssäkin. Esimerkiksi pyöräilijät, metsästäjät, golffarit, melojat, vaeltajat ja muut harrastajat yhdistävät matkailuautoilun toiseen harrastukseensa. Myös reissutyöntekijät käyttävät näitä asumuksinaan työaikana ja harrastuksiin vapaa-ajalla.

Riekki vinkkaa vielä, että kun on oma matkailuauto pihassa niin reissuun voi lähteä hetken mielijohteesta.

– Silloin ei tarvitse suunnitella hotellivarauksia, tai tehdä mitään aikatauluja. Omalla matkailuautolla voi hurauttaa oman mielensä mukaan sinne missä keli suosii ja muuttaa suunnitelmia, vaikka kesken reissun.

Matkailuajoneuvoja löytyy lähes kaikista 24 toimipisteestämme.

Tutustu matkailuautovalikoimaamme

Ei kommentteja

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Lue myös nämä

Jaajo ensimmäistä kertaa reissussa matkailuautolla

Jaajo Linnonmaa lähti Suomipop-festareille Rinta-Joupin Autoliikkeen Hymer Exsis -matkailuautolla....

Autonkin voi hankkia verkosta – näin teki e-urheilun ammattilainen Sami ”xseveN” Laasanen

Havu Gaming -joukkueessa pelaava Sami ”xseveN” Laasanen etsi itselleen...

Jenni pisti elämänsä uusiksi – muutti retkeilyautoon ja nauttii nyt vapaudesta

Viime syksynä yllättäen tyhjän päälle tipahtanut Jenni Ali-Keskikylä päätti...

Nopeus ratkaisee autokaupassakin – Rinta-Joupin Autoliikkeessä ymmärretään yrittäjän arkea ja kiireitä

Latvalan Puutarhan yrittäjä Juha Latvala on nopealiikkeinen mies. Kun...

Jutta ja Katriina kesälomamatkalla retkeilyautolla ympäri Suomen – lue matkablogi!

Serkukset Jutta ja Katriina kiersivät kesälomallaan Suomea Rinta-Joupin Autoliikkeen...

Merkkihuolto ehkäisee tulevaisuuden ongelmia – Pasi ajaa Kangasalta Poriin huollattaakseen autonsa Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Kangasalalainen Pasi Lehtinen ajaa mieluusti 135 kilometrin matkan huollattamaan...

Retkeilyauto toimii myös kartingin varikkoautona – Sofia tähtää kansainväliseksi huippukuskiksi

Retkeilyautosta on moneksi. Alexander Povazhnyyn perheessä se toimii varikkoautona...

Luksusautolla ajo on yrittäjälle kuin lomaa – ”BMW on käytössä osoittautunut ajonautinnoksi”

Uusia urapolkuja asiakkaille etsivä Katja Noponen arvostaa autoa, joka...

Pyöräkauppias tarvitsi tietynlaisen pakettiauton – Rinta-Joupin Autoliike metsästi sellaisen: ”Auton etsintä on meille tuttua puuhaa”

– Kerroin Nikolle, että tarvitsisin uudemman vaihtoauton tietyillä kriteereillä....

Triumph-kuva Instagramissa toi rakkauden ja vei moottoripyöräostoksille

Eipä tiennyt raumalainen Sami Mäkinen, minkä tarinan yksi hänen...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen