Jäätelötarjoilu koko kesän ajan! Jäätelötarjoilu koko kesän!
Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Mia on tyytyväinen – aktiivisesti liikkuvan perheen autoilu on helpottunut oikeilla ratkaisuilla

Mia on tyytyväinen – aktiivisesti liikkuvan perheen autoilu on helpottunut oikeilla ratkaisuilla

|

Mikkeliläinen Mia Tuoriniemi juoksee paljon. Hän myös ajaa paljon. Koko perheen liikuntaharrastukset ja Suomen eri kulmien juoksutapahtumat, joihin Mia ja perhe suuntaavat säännöllisesti, asettavat myös autolle odotuksia. Mitä Mia aktiivisena liikkujana tarvitsee ja haluaa autoonsa?

“Tilaa!” huudahtaa Mia epäröimättä. “Poika harrastaa jääkiekkoa, joten suuri kriteeri on se, ettei minun tarvitse askarrella lätkäkamoja autoon sen kummemmin, vaan saan vain laittaa ne sinne. Ja mailakin mahtuu!” Mia perustelee vastaustaan. “Auton on myös oltava hyvä ajettava ja luotettava, koska kisamatkat on pitkiä ja ajamme paljon myös Pohjanmaalle anoppilaan.”

Ensimmäistä kertaa Mäntyharjun polkujuoksuun

Juokseminen ja kisamatkailu yhdistettyinä ovat tuoneet Mia Tuoriniemen tällä kertaa polkujuoksutapahtumaan, jossa lähes parisataa juoksijaa pyyhältää Mäntyharjun ja Repoveden syksyisissä maisemissa Etelä-Savossa. Heitä odottamassa ovat 77:n, 45:n ja 14 kilometrin reitit.

“Tapahtuma on tarkoitettu kaiken kuntoisille, niin kilpajuoksijoille, firmojen porukoille, tyky-päivää viettäville kuin kävelijöillekin”, kertoo Sami Heinikainen, yksi polkujuoksutapahtuman järjestäjän, Griffin Events Finland Oy:n, yrittäjistä.

Rinta-Joupin Autoliike Oy yhteistyökumppanina

Rinta-Joupin Autoliike Oy on mukana tapahtumassa yhteistyökumppanina, kuten myös edellisvuonna, jolloin kisailtiin polkujuoksun lisäksi soratiepyöräilyssä. Kisapaikalle ovat kaartaneet kaksi ladattavaa hybridiämme, BMW X3 ja Mitsubishi Outlander PHEV. Hiljaisesti ja sähäkästi sähköllä; näiden automaattivaihteisten maastoautojen käyttövoimana on bensiinin lisäksi sähkö.

Sami Heinikainen, yksi polkujuoksutapahtuman toteuttajista, on saanut perehtyä BMW X3 plug-in-hybridiin ajellessaan tapahtuman järjestelyjä.

Tyylikäs BMW, joka lähtee äänettömästi kotipihasta

Sami Heinikainen on saanut perehtyä BMW X3 plug-in-hybridiin ajellessaan polkujuoksutapahtuman järjestelyjä. Hän kertoo ladanneensa BMW:tä kotona yön yli sähköpistokkeesta. ”Aamulla lähdin sähköllä liikenteeseen. Miten hienoa olikaan lähteä hissukseen pihasta naapuria herättämättä!” hän toteaa.

Myös BMW:n maastoauton ominaisuudet kaikkinensa saavat Samilta kehuja. “Kun ikää alkaa olla 46 vuotta, on aika mukavaa mennä vähän korkeampaan autoon. Sellaisesta minulla ei ole ollut aiemmin kokemusta. Auton korkeus viehätti, samoin ajo-ominaisuudet. Myös penkki tuntui hyvältä; olen juuri sopivan kokoinen siihen”,

kuvailee Sami saamaansa ajotuntumaa. Hän lisää: “Tuntui, että kaikki on saman tien hanskassa, vaikka en muista, milloin olen viimeksi ajanut BMW:llä. Tyylikäs peli, ja varusteet, jotka tuotiin tullessamme, mahtuivat hienosti mukaan!”

Mian auto löytyi rinta-jouppi.comista

“Silloin, kun tätä nykyistä autoani etsittiin, tuli ihan vakituisesti käytyä rinta-jouppi.com-sivustolla”, Mia kertoo. Hakuun pantiin halutut ominaisuudet, miehen valitsemat automerkit ja käytetyt tilavat farmarit.

Sieltä se sopiva sitten löytyi: Rinta-Joupin Autoliikkeen vaihtoautopäällikkö Henrik Moilasen kanssa tehtiin kaupat Mikkelissä syksyllä 2019 ja kotiin tuli farmarimallinen ja automaattivaihteinen VW Passat.

“Mä myös halusin, että takaluukku aukeaa tällä tavalla jalalla”, naurahtaa Mia ja ojentaa polkujuoksutapahtuman maalialueella jalkaansa eteenpäin, “koska kun tulen kauppakassien kanssa autolle, en halua, että minun tarvitsee laskea kasseja maahan.” Valinnat ovat onnistuneet: “Olen ollut kyllä tosi tyytyväinen!”

Voittajan on helppo hymyillä! Mia vei hienolla suorituksella naisten polkujuoksun 45 kilometrin voiton.

Kivoja reissuja!

Mia Tuoriniemi ei turhaan ajellut juoksemaan Mäntyharju – Repovesi-reitille. Reippaan menonsa ansiosta hänellä on nyt plakkarissaan naisten polkujuoksun 45 kilometrin voitto. Hän kertoo jatkavansa kohti seuraavia juoksutapahtumia. Suunnitelmissa vilahtivat sanat puolimaraton sileällä, vaarat Kolilla ja perhe. “Jos mennään vähän kauemmaksi, vuokrataan mökki ja mennään koko perheen voimin. Matkat ovat samalla vähän kuin lomamatkoja – kivoja reissuja.”

Anna-Maija, Rinta-Joupin Autoliike, Mikkeli

Ei kommentteja

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Lue myös nämä

Autonkin voi hankkia verkosta – näin teki e-urheilun ammattilainen Sami ”xseveN” Laasanen

Havu Gaming -joukkueessa pelaava Sami ”xseveN” Laasanen etsi itselleen...

Jenni pisti elämänsä uusiksi – muutti retkeilyautoon ja nauttii nyt vapaudesta

Viime syksynä yllättäen tyhjän päälle tipahtanut Jenni Ali-Keskikylä päätti...

Nopeus ratkaisee autokaupassakin – Rinta-Joupin Autoliikkeessä ymmärretään yrittäjän arkea ja kiireitä

Latvalan Puutarhan yrittäjä Juha Latvala on nopealiikkeinen mies. Kun...

Jutta ja Katriina kesälomamatkalla retkeilyautolla ympäri Suomen – lue matkablogi!

Serkukset Jutta ja Katriina kiersivät kesälomallaan Suomea Rinta-Joupin Autoliikkeen...

Merkkihuolto ehkäisee tulevaisuuden ongelmia – Pasi ajaa Kangasalta Poriin huollattaakseen autonsa Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Kangasalalainen Pasi Lehtinen ajaa mieluusti 135 kilometrin matkan huollattamaan...

Retkeilyauto toimii myös kartingin varikkoautona – Sofia tähtää kansainväliseksi huippukuskiksi

Retkeilyautosta on moneksi. Alexander Povazhnyyn perheessä se toimii varikkoautona...

Luksusautolla ajo on yrittäjälle kuin lomaa – ”BMW on käytössä osoittautunut ajonautinnoksi”

Uusia urapolkuja asiakkaille etsivä Katja Noponen arvostaa autoa, joka...

Pyöräkauppias tarvitsi tietynlaisen pakettiauton – Rinta-Joupin Autoliike metsästi sellaisen: ”Auton etsintä on meille tuttua puuhaa”

– Kerroin Nikolle, että tarvitsisin uudemman vaihtoauton tietyillä kriteereillä....

Triumph-kuva Instagramissa toi rakkauden ja vei moottoripyöräostoksille

Eipä tiennyt raumalainen Sami Mäkinen, minkä tarinan yksi hänen...

Jorma Fräntilä vaihtaa vapaalle pitkän uran jälkeen, 50 vuotta autoalalla ja 30 vuotta Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Persoonansa täysillä autokauppaan pistänyt mies innostui matkan varrella aina...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen