Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Oululainen yrittäjä listaa luottoautoliikkeensä parhaat puolet: ”Luottamus, rehellisesti kerrotut faktat ja aikaa harkinnalle!”

Oululainen yrittäjä listaa luottoautoliikkeensä parhaat puolet: ”Luottamus, rehellisesti kerrotut faktat ja aikaa harkinnalle!”

|

Mutkaton ja rehellinen asiakaspalvelu, sekä apu yrityksen perustamisen alkutaipaleella vakuuttivat Oululaisen Noetta Oy:n perustajan Rinta-Joupin Autoliikkeessä, nyt asiakassuhde on syventynyt ystävyydeksi.

Rinta-Joupin Autoliikkeen Oulun toimipisteen myyntipäällikkö Valtteri Laakko on työssään tutustunut ja ystävystynyt oululaisen yrittäjän Mikko Muotkan kanssa. Muotka on ehtinyt hankkimaan Rinta-Joupin Autoliikkeestä jo useita autoja niin yritykselleen kuin myös henkilökohtaiseen käyttöön.

– Muotkalla on yritys nimeltään Noetta Oy, jonka hän perusti yhdessä kahden muun nuohousalan toimijan kanssa. Meillä on aina mennyt kaikki työautoasiat heidän kanssaan niin hyvin, että he tahtoivat hankkia myös henkilökohtaiset autonsa meiltä. Hankinnat on aina räätälöity heille tilanteen ja tarpeen mukaan.

Muotka on siis hankkinut Rinta-Joupin Autoliikkeestä useita pakettiautoja sekä henkilöautoja.

– Olemme myyneet heidän yritykselleen puolenkymmentä pakettiautoa ja varmasti toiset puolenkymmentä autoa myös heille henkilökohtaiseen käyttöön. Välillä olemme myyneet ja välillä ostaneet autoja takaisin. Heille on tehty myös leasingsopimuksia, Laakko kuvailee yhteistyötä.

Autot myös huolletaan Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Laakko kertoo, että Noetta Oy ja Muotka myös huollattavat sekä yrityksen autot että henkilökohtaisessa käytössä olevat autonsa Oulun toimipisteessä.

– Tarvittaessa olemme toimittaneet heille huollon ajaksi myös sijaisauton käyttöön, johon totta kai myös muilla asiakkailla vastaavissa tilanteissa on mahdollisuus, kertoo Laakko ja jatkaa.

– Muotkan ja hänen yrityksensä autot ovat tehdastakuun alaisia, joten isoja remonttitöitä ei luonnollisesti ole ollut. Perushuoltoja on autoille tehty ja joskus myös joitain pieniä kunnostustöitä. Minileasingilla olevien autojen huollot kuuluvat huoltoleasing sopimukseen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.


Valtteri Laakko palvelee Rinta-Joupin Autoliikkeen Oulun toimipisteessä mutkattomasti sekä vahoja tuttuja että uusia tutustumaan tulevia asiakkaita.

Mutkatonta yhteistyötä ja ystävyyttä

Muotka ja muutkin hänen yrityksensä työntekijät ovat Laakon mukaan mainioita asiakkaita ja ihmisiä. Yhteistyö on ollut mutkatonta. Autoihin liittyvien asioiden lisäksi Laakko ja Muotka juttelevat esimerkiksi osakesijoituksista, nuohouksesta ja muista elämän tapahtumista.

– Meillä on kaikki mennyt aina hienosti yhteen. Puolin ja toisin olemme aina sanamme pitäneet. Noettan yrittäjät ovat vielä kohtuu nuoria, kuten itsekin olen. Meillä käy jutut kyllä mahtavasti yhteen.

Laakon ja Muotkan välinen asiakkuussuhde on miesten mielestä syventynyt jo ystävyydeksi.

– Tässä kun on tarpeeksi nähty ja kauppoja tehty, niin alkaa Mikko jo kohta olemaan enemmänkin ystävä, kuin asiakas. Rupatellaan tosiaan paljon asioista yhdessä, Laakko kertoo hymyillen.

Mahtavaa palvelua aloittelevalle yritykselle

Noetta Oy:n toimitusjohtaja Mikko Muotka kuvailee yrityksensä toimivan nuohous ja ilmanvaihtoalalla Pohjois-pohjanmaalla ja Lapissa.

– Perustimme Noetta Oy:n 2017 syksyllä ja yrityksemme tarvitsi heti kolme pakettiautoa. Kyselimme eri liikkeiltä mahdollisuuksia auton hankintaan ja Rinta-Joupin Autoliikkeestä autettiin meitä heti asiassa. Sopivat autot löytyivät nopeasti ja saimme niihin asialliset rahoitusvaihtoehdot aloittavalle yritykselle.

Muotkalle jäi ensimmäisten kauppojen jälkeen vaikutelma, että Rinta-Joupin Autoliikkeellä haluttiin oikeasti tehdä autokauppaa.

– Saimme täältä silloin mahtavaa palvelua nimenomaan uuden yrityksen autojen hankintaan. Meille ei ollut itsestäänselvyys saada autoihimme rahoitusta, mutta asiat järjestyivät kuten meille luvattiin, Muotka kiittelee jälkikäteen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Oululainen yrittäjä Mikko Muotka on hankkinut Rinta-Joupin Autoliikkeestä useita autoja yritykselleen ja yksityiskäyttöön.

Hyvän palvelun vuoksi palaamme aina

Palvelu on Muotkan mukaan ollut Rinta-Joupin Autoliikkeessä aina niin hyvää, että siitä syystä he ovat hoitaneet myös omien autojen hankinnat ja vaihtamiset samassa paikassa.

– Hyvän palvelun vuoksi palaamme aina. Huolto on myös toiminut hyvin! Nykyään jo koko liikkeen henkilökunta on tullut meille tutuksi ja vaihdamme kuulumisia aina nähdessämme. Koemme itsemme aina lämpimästi tervetulleeksi liikkeessä asioidessamme.

Autojen ostaminen ja siirto onnistuu hienosti myös paikkakunnalta toiselle

Muotka luettelee Rinta-Joupin Autoliikkeestä hankkimiaan uusia pakettiautoja. Yritykselle on hankittu jo neljä Opel Combo -pakettiautoa, Opel Vivaro -pakettiauto sekä -minibussi ja lisäksi Opel Movano -pakettiauto.

– Näiden lisäksi ostin henkilökohtaiseen käyttööni uuden Opelin Oulun toimipisteestä. Tuo auto päivitettiin lisääntyneen ajon vuoksi BMW:hen.

Luotimme myyjän sanaan ja se kannatti

Muotka kertoo myös myyneensä yhden oman autonsa takaisin Rinta-Joupin Autoliikkeelle.

– Auto oli heidän myymänsä ja huoltamansa, joten myyminen takaisin heille oli hyvin helppoa, Muotka kertoo tyytyväisenä ja jatkaa leasingasioista.

– Yrityksellemme on nyt myös räätälöity mini-leasing. Autoksi valittiin Valtteri Laakon suosituksesta uusi Alfa Romeo Stelvio. Tämä on minun käytössäni, koska hoidan yrityksen myyntityötä. Tarvitsimme siis turvallinen ja hyvin ajettavan auton Pohjois-Suomen pitkille välimatkoille. Luotimme Valtterin sanaan ja se kannatti taas. Auto on vastannut täysin odotuksia!

Muotka valaisee vielä tulevaisuuden kuvia autohankintojen suhteen.

– Meillä on Noetalla uusien nuohoojien rekrytointi päällä ja heti työntekijöiden löydettyä, mietimme Rinta-Joupin Autoliikkeen kanssa uusia tarpeita ja hankintoja.

Ammattitaitoista ja rehellistä palvelua

Noetan pakettiautojen hankinnat on Muotkan mukaan tehty Rinta-Joupin Autoliikeessä Keijo Vuolteenahon kanssa. Laakko on puolestaan hoitanut kaikki henkilöautojen hankinnat sekä mini-leasingsopimukset.

– Molemmat myyjät ovat erittäin ammattitaitoisia ja rehellisiä. Asiakaspalvelu on ollut erinomaista. Minulle on aina kerrottu rehellisesti faktat ja annettu sen jälkeen aikaa harkinnalle. Autokaupat ovat yrityksen suurimpia hankintoja, joten ne onkin paras tehdä rauhassa.

Muotka korostaa myös, että useita kertoja Rinta-Joupin Autoliikeessä asioidessa on Valtterin kanssa ollut helppoa istua alas miettimään autohankintoja.

– Luottamus on syntynyt nopeasti. Olen itsekin kova puhuja ja minun on ollut helppo jutella Valtterin kanssa autojen lisäksi myös kaikesta muusta. Itselläni on mennyt asiointi niin hyvin, että suosittelen Rinta-Joupin Autoliikettä periaatteessa jokaiselle. Erityisesti uusille yrittäjille, jotka tarvitsevat apua auton hankinnassa!

Tutustu Rinta-Joupin Autoliikkeen laajaan merkkivalikoimaan, josta löytyvät Suomen suosituimmat työsuhdeautot, kuten myös ostetuimmat hyötyajoneuvot.

Yritysmyynti

Ei kommentteja

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Lue myös nämä

Lydmanien perhe kiertää asuntovaunun kanssa luontokohteita ja kilpailuja – ”Tässä pystyy pysähtymään ja nauttimaan elämästä sekä luonnosta”

Lydmanin perheessä matkailuvaunu on kuin oma hotellihuone, jonka voi...

Jarkon ja Opelin matka jatkuu, miljoona kilometriä tuli täyteen!

Päivitetty 21.4.2021 Jarkko Aarrekorpi kertoi aiemmassa jutussamme luottoautostaan Opel...

Autojen keräily on monelle pitkäaikainen harrastus – Marko Nikkasen viimeisin helmi löytyi Rinta-Joupin Autoliikkeestä

Saabismi elää vahvana autojen keräilijöiden sydämissä. Yksi heistä on...

Neliveto ja hevosvoimat kuljettavat eläintenhoitaja Saana Nygreniä

Saana Nygrenin mitta täyttyi, kun hän jäi saman päivän...

Matkailuauto sopii liikkuviin lomiin läpi vuoden – talvi tuo omanlaista reissutunnelmaa

Matkailuajoneuvot ovat nykyään hyvin varusteltuja ja mukavuus on talvellakin...

Lähdössä automatkalle Lappiin? Varmista sujuva matkanteko näillä vinkeillä

Rinta-Joupin Autoliikkeen Rovaniemen huollossa tiedetään, että etukäteen valmistautumalla matkanteko...

Automyyjiä kolmessa sukupolvessa – miten autokauppa on muuttunut sukupolvien vaihtuessa

– Ennen nettiä autovalikoima oli asiakkaille huomattavasti pienempi ja...

Ammattikäyttöön nyt myös täyssähköisiä pakettiautoja tarjolla

Näppärä Mercedes-Benz eVito kuljettaa sähköllä paketit kaupunkialueella ja kertoo...

Matkailuajoneuvo vaihtuu tarpeen mukaan – Utriaisten perhe on reissannut jo 20 vuotta pohjoisessa

Utriaiset matkaavat melkein joka viikonloppu 250 kilometrin matkan vaunupaikalleen...

Milena lähti paitaostoksille Lempäälän Ideaparkiin – Paita jäi kauppaan, mutta Mersu lähti mukaan

- Saavuimme kauppakeskukseen ja ajattelimme käydä ensin ihan muuten...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen