Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Sari suunnitteli avoauton hankintaa, päätyi sporttiseen nelivetomaasturiin – ”Nykyään odotan automatkoja, kun alla on turvallinen ajoneuvo”

Sari suunnitteli avoauton hankintaa, päätyi sporttiseen nelivetomaasturiin – ”Nykyään odotan automatkoja, kun alla on turvallinen ajoneuvo”

|

Autohankintaansa erityisen tyytyväinen Sari Somppi suunnitteli kesäisen avoauton hankintaa, mutta päätyi Rinta-Joupin Autoliikkeessä nelivetomaasturiin.

Vaasan ydinkeskustassa asuva Sari Somppi on Rinta-Joupin Autoliikkeen tyytyväinen asiakas. Somppi toimii Rikosuhripäivystyksessä Länsi-Suomen aluejohtajana ja hänen vastuualueensa ulottuu Ahvenanmaalta Kokkolaan.

– Koulutukseltani olen kriminologi sekä psykologi ja aikaisemmin olen työskennellyt vankiloissa. Lisäksi toimin turvallisuussuunnittelijana vaasalaisessa yrityksessä, joka toteuttaa Vaasassa liikenteeseen ja ihmisten liikkumiseen liittyviä pilottihankkeita.

Somppi on erittäin aktiivinen persoona. Hän on vahvasti myös politiikassa mukana ja istuu Vaasan kaupunginvaltuustossa. Lisäksi hän toimii RKP-naisten valtakunnallisena varapuheenjohtajana.

– Vietän hyvin aktiivista elämää. Opiskelen tällä hetkellä lentäjäopintoja täällä Vaasassa ja olen siis suorittamassa lentolupakirjaa. Vapaa-ajallani rentoudun mökilläni Vöyrillä yhdessä läheisimpien ihmisten ja koirieni kanssa.

Nopeaa toimintaa ja onnistunut lopputulos

Somppi kertoo asioineensa Rinta-Joupin Autoliikkeessä kesällä 2020. Koko autonhankintaprosessi sujui hänen mielestään jouhevasti. Uuden auton hankintaa hän pohti ennakkoon muutaman kuukauden ajan, jonka jälkeen hän otti yhteyttä Vaasan toimipisteen myyntijohtaja Niko Puskaan.

– Niko otti asian heti hienosti työn alle. Hän tarjosi minulle useita vaihtoehtoja, joista pääsin valitsemaan. Loppujen lopuksi valinta oli helppo, sillä valitussa BMW X4 -mallissa yhdistyy mahtavasti turvallisuus ja riittävät tilat, Somppi muistelee ja jatkaa.

– Työnkuvani ovat sellaisia, että ajan autoa paljon. Mukana on usein myös paljon tavaraa, joten tilava auto on välttämätön.

Helposti vastaukset kaikkiin autonhankintaan liittyviin kysymyksiin

Sompin mukaan autonhankinta Rinta-Joupin Autoliikkeestä oli siis todella sujuvaa. Prosessi alkoi kesällä ja aluksi Somppi kyseli Puskalta hieman pienempää ja sporttisempaa mallia.

– Syksyn tultua totesin kuitenkin, että katumaasturi soveltuukin käyttötarpeeseeni ja Suomen olosuhteisiin, ympärivuotiseen ajoon parhaiten. Lopputulos oli sitten näiden yhdistelmä, eli sain sekä sporttisuuden että maasturin. Valittu BMW X4 on hieno yhdistelmä näistä, Somppi iloitsee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kaupat valitusta autosta Somppi teki lopulta kuvien perusteella. Auto löytyi Rinta-Joupin Autoliikkeen Porvoon toimipisteessä ja se toimitettiin Sompille Vaasaan. Somppi kertoo saaneensa vastaukset kaikkiin kysymiinsä asioihin nopeasti ja lisäksi myyjäliike antoi kysymättä lisätietoja esimerkiksi auton tekniikasta ja lisävarusteista.

Yllättävän laaja valikoima vaihtoautoja

Rinta-Joupin Autoliikkeen vaihtoautovalikoima oli Sompin mielestä todella laaja.

– Tiesin jo entuudestaan, että täällä on todella kattava ja hyvä valikoima. Oli kuitenkin pienoinen yllätys, että eri malleistakin löytyy oikeasti monta hyvää vaihtoehtoa. Jopa värin pääsee valitsemaan vaihtoautovalikoimasta. Pääsin itsekin valitsemaan useasta hyvästä vaihtoehdosta mieleiseni. Lopullinen valinta oli sitten täydellinen ja vastasi juuri sitä mitä hain, Somppi kertoo tyytyväisenä.

Merkittävän turvallinen kokemus

Somppi kertoo kokevansa, että tämä autohankinta Rinta-Joupin Autoliikkeestä toi hänelle merkittävän turvallisuudentunteen liikenteeseen.

– Turvallisuus on yksi tämän hetken tärkeimmistä asioista, mitä ihmiset toivovat arkeensa. Turvallinen auto voi tuoda saman arvon myös monelle muulle. Nykyään suorastaan odotan automatkoja, kun alla on turvallinen ajoneuvo.

Sujuvaa, nopeaa ja luotettavaa palvelua

Somppi alleviivaa vielä kiinnittäneensä Rinta-Joupin Autoliikkeessä huomiota sujuvan palvelun lisäksi upeasti siistittyihin autoihin ja todella huoliteltuihin liikkeen sisätiloihin.

– Nikosta myös vielä sen verran, että hän on todella sympaattinen ja mukava henkilö. Hänen kanssaan on varmasti kenen tahansa hyvä asioida. Voin lämpimästi suositella Rinta-Joupin Autoliikettä kaikille, jotka toivovat sujuvaa, nopeaa ja luotettavaa palvelua autonhankinnalta.

Nuoresta autokauppiaasta Vaasan toimipisteen johtajaksi

Niko Puska toimii myyntijohtajana Rinta-Joupin Autoliikkeen Vaasan toimipisteessä. Hän on myynyt Rinta-Joupin Autoliikkeessä autoja jo noin 20 vuotta, eli mies on tullut autokauppiaaksi jo hyvin nuorena. Vaasan toimipisteen johtajana hän on toiminut noin yhdeksän vuoden ajan.

– Ikää minulla on 37 vuotta ja nautin elämästäni töiden lisäksi yhdessä perheeni, eli vaimoni, 8- ja 5- vuotiaiden tyttärieni sekä shetlanninlammaskoiran kanssa. Vapaa-ajallani viihdyn esimerkiksi maantiepyöräilyn parissa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Vaasan toimipisteestä Puska tahtoo nostaa esille uusien merkkien edustukset.

– Meiltä löytyy Toyota, Lexus, Mitsubishi, Kia ja Skoda. Olemme täyden palvelun autoliike, eli meiltä löytyy niin myynti-, huolto-, vuokraus- ja korikorjauspalvelut. Työntekijöitä meillä on täällä noin 50 henkeä.

Asiakkaan tarpeet aidosti huomioiden löytyy paras ratkaisu

Puska muistelee lähteneensä kartoittamaan asiakkaansa Sari Sompin kanssa auton tarvetta kesällä nopealla aikataululla. Viimeisimmän yhteisen keskustelun jälkeen Puska lähetti Sompille ehdotukset useasta erilaisesta vaihtoautosta, joita varastosta sillä hetkellä löytyi.

– Niistä ykköseksi valikoitui lopulta hieno valkoinen BMW X4 Porvoon toimipisteestämme. Aloitimme kartoituksen Sompin toivomasta kesäisestä avoautosta ja lopulta päädyimme yhdessä nelivetoiseen sporttiseen maasturiin, Puska kertoo hymyillen.

– On tärkeätä kuunnella asiakkaan todellisia tarpeita ja reagoida niihin. Joskus voi tosiaan käydä niin, että paras vaihtoehto onkin jotain ihan muuta, mitä alun perin lähdettiin hakemaan.

Tutustu erittäin kattavaan vaihtoautovalikoimaamme

Ei kommentteja

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Lue myös nämä

Lydmanien perhe kiertää asuntovaunun kanssa luontokohteita ja kilpailuja – ”Tässä pystyy pysähtymään ja nauttimaan elämästä sekä luonnosta”

Lydmanin perheessä matkailuvaunu on kuin oma hotellihuone, jonka voi...

Jarkon ja Opelin matka jatkuu, miljoona kilometriä tuli täyteen!

Päivitetty 21.4.2021 Jarkko Aarrekorpi kertoi aiemmassa jutussamme luottoautostaan Opel...

Autojen keräily on monelle pitkäaikainen harrastus – Marko Nikkasen viimeisin helmi löytyi Rinta-Joupin Autoliikkeestä

Saabismi elää vahvana autojen keräilijöiden sydämissä. Yksi heistä on...

Neliveto ja hevosvoimat kuljettavat eläintenhoitaja Saana Nygreniä

Saana Nygrenin mitta täyttyi, kun hän jäi saman päivän...

Matkailuauto sopii liikkuviin lomiin läpi vuoden – talvi tuo omanlaista reissutunnelmaa

Matkailuajoneuvot ovat nykyään hyvin varusteltuja ja mukavuus on talvellakin...

Lähdössä automatkalle Lappiin? Varmista sujuva matkanteko näillä vinkeillä

Rinta-Joupin Autoliikkeen Rovaniemen huollossa tiedetään, että etukäteen valmistautumalla matkanteko...

Automyyjiä kolmessa sukupolvessa – miten autokauppa on muuttunut sukupolvien vaihtuessa

– Ennen nettiä autovalikoima oli asiakkaille huomattavasti pienempi ja...

Ammattikäyttöön nyt myös täyssähköisiä pakettiautoja tarjolla

Näppärä Mercedes-Benz eVito kuljettaa sähköllä paketit kaupunkialueella ja kertoo...

Matkailuajoneuvo vaihtuu tarpeen mukaan – Utriaisten perhe on reissannut jo 20 vuotta pohjoisessa

Utriaiset matkaavat melkein joka viikonloppu 250 kilometrin matkan vaunupaikalleen...

Milena lähti paitaostoksille Lempäälän Ideaparkiin – Paita jäi kauppaan, mutta Mersu lähti mukaan

- Saavuimme kauppakeskukseen ja ajattelimme käydä ensin ihan muuten...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen