Jäätelötarjoilu koko kesän ajan! Jäätelötarjoilu koko kesän!
Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Tänä kesänä matkaillaan Suomessa – ”Kasvutahti on vilkasta, matkailuautoja vuokrataan vuosi vuodelta enemmän”

Tänä kesänä matkaillaan Suomessa – ”Kasvutahti on vilkasta, matkailuautoja vuokrataan vuosi vuodelta enemmän”

|

Mirjami ja Henry Gyllenberg ovat ilahtuneita asuntoautomatkailun kasvusta Suomessa. [Henry Gyllenberg]

Matkailuautoja vuokrataan yhä kiihtyvämmällä tahdilla. Yksi Suomen suurimmista yksityisistä vuokraajista hankkii kaikki asuntoautot Rinta-Joupin Autoliikkeestä.

Asuntoautovuokraus Gyllenberg aloitti toimintansa Keravalla kahdeksan vuotta sitten. Vajaassa kymmenessä vuodessa yritys on kasvanut kasvamistaan. Tänä päivänä AAvuokraus.fi on yksi Suomen suurimmista yksityisistä matkailuautovuokrausyrityksistä.

– Tällä hetkellä meillä on noin 20 asuntoautoa vuokrattavana. Muutimme jo ensimmäisen vuoden aikana Keravalta isompiin tiloihin Järvenpäähän. Täällä Järvenpäässä meillä on ollut jo useamman vuoden ajan hyvät ja nykyaikaiset huolto- sekä pesutilat kalustollemme, Henry Gyllenberg kertoo.

Asuntoautomatkailu kiinnostaa kovasti Suomessa

Gyllenbergit vahvistavat, että matkailuautoja vuokrataan vuosi vuodelta enemmän. Vilkas kasvutahti ilahduttaa pariskuntaa ja he uskovat saman kasvutahdin jatkuvan myös tulevina vuosina.

– Asiakaskuntamme on aktiivista! Suurenmoiset asiakkaamme ovat valtaosaltaan lapsiperheitä, mutta myös pariskuntia ja eläkeläisiä on paljon mukana. Kaikki ovat mukavaa ja hyväntuulista karavaanariporukkaa, Gyllenbergit kiittelevät.

Juttu jatkuu infon ja kuvan jälkeen.

 


LISÄÄ AIHEESTA

AAvuokrauksen asiakas Tomi Koskinen

”Olemme perheeni kanssa jo kahdesti vuokranneet asuntoauton AAvuokraus.fi:ltä ja tulemme myös jatkossakin vuokraamaan samasta paikasta.

Ensimmäisellä kerralla matkailimme toukokuussa pohjoisessa. Matka sujui sen verran hyvin, että päätimme samantien varata auton myös juhannusta varten. Lähdimme silloin Länsi-Suomeen.

AAvuokraus.fi:n hintoihin sisältyi kaikki tarpeellinen ja saimme erittäin hyvän perehdytyksen autojen käyttöön. Molemmat autot olivat uusia ja erittäin siistejä. Palvelu oli kaikin puolin erinomaista!

Suosittelemme ehdottomasti AAvuokraus.fi:tä ihan kaikille – ensikertalaisista kokeneimmille matkailijoille!”

Tomi Koskinen innostui perheensä kanssa asuntoautomatkailusta toukokuussa 2020. Nyt reissuja on takana jo kaksi. [Tomi Koskinen]

Luottokumppani löytyi matkaan mukaan

Gyllenbergit aloittivat kumppanuuden Rinta-Joupin Autoliikkeen kanssa jo yrityksen ensimmäisen toimintavuoden aikana. Ensimmäisen matkailuautonsa he ostivat Kempeleen toimipisteestä kesäkuussa 2012.

– Siitä lähtien yhteistyömme on jatkunut todella hyvänä. Toki olemme ostaneet alkuvuosina autoja myös muualta, mutta aina me olemme palanneet Rinta-Joupin Autoliikkeeseen. Meillä vallitsee myyntipäällikkö Joni Parkkisen kanssa vahva molemminpuolinen luottamus. Olemme ostaneet melkein kaikki automme Rinta-Joupin Autoliikkeestä edes näkemättä niitä. Myös takuuasiat sekä varaosatoimitukset ovat aina toimineet kiitettävästi, avaa Henry Gyllenberg vahvaa luottamussuhdetta.

Kaupanteko käy kuin tanssi

Gyllenbergien mukaan Parkkinen kuunteli ja keskittyi alusta asti auttamaan aloittelevaa yritystä monipuolisesti.

– Saimme tarkkaa tietoa esimerkiksi rahoitusasioista ja muista mieltä askarruttavista asioista. Nykyään kaupanteko onkin helppoa tutun myyjän kanssa. Tunnemme kaikki hyvin toisemme, Henry Gyllenberg kuvailee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Gyllenbergit saivat Joni Parkkiselta tarkkaa tietoa rahoituksesta ja muista tärkeistä asioista. [Henry Gyllenberg]

Omat autot samasta osoitteesta

AAvuokraus.fi:n suosikiksi matkailuautomerkeistä on valikoitunut Carado ja nykyään ne kaikki hankitaan Rinta-Joupin Autoliikkeestä. Myös Gyllenbergien omat henkilökohtaiset autot on jo vuosia hankittu samasta osoitteesta.

– Kumppanuus toimii niin hyvin, että kyllä meillä on tarkoitus tätä jatkaa. Kuulumisia vaihdetaan Parkkisen kanssa aika usein, joskus jopa viikoittain. Parkkinen työskentelee Kempeleessä, mutta pyrimme näkemään vuosittain ainakin suurimmilla karavaanimessuilla, pariskunta kertoo.

Apu on lähellä

Jokusen kerran AAvuokraus.fi:n asiakas on epähuomiossaan tankannut väärää polttoainetta vuokra-autoon. Onneksi Rinta-Joupin Autoliikkeellä on laaja huoltoverkosto Suomessa.

– Olemme näissä tilanteissa saaneet aina apua ja hyvää palvelua. Palvelu on ollut kiitettävää, vaikka joskus Jonille on soitettu reilusti virka-ajan ulkopuolella. Muutaman kerran asiakkaamme ovat matkalla pohjoiseen pysähtyneet tarkastuskäynnillä Kempeleen toimipisteellä. Sieltä on saatu apua, jos joku asia on vaivannut mieltä, Henry Gyllenberg muistelee.

Yrittäjäpariskunta alleviivaa vielä, että Rinta-Joupin Autoliikkeen kumppanuus toimii heille parhaalla mahdollisella tavalla.

– Voimme vaihtaa vaikkapa henkilö- tai pakettiauton tai vaikka mönkijän, matkailuautoon. Monella muulla matkailuautokauppiaalla tämä ei olisi mahdollista, Gyllenbergit huomauttavat iloisina.

 


LUE MYÖS

Joni Parkkisen mietteitä asiakaskumppanuudesta:

”Gyllenbergien ensimmäinen matkailuauto oli McLouis, josta teimme kaupan kesäkuussa 2012. Sen jälkeen AAvuokraus.fi on hankkinut vuosien saatossa lisää autoja ja Gyllenbergien suosikkimerkiksi on valikoitunut Carado-matkailuautot. Nämä ovat heidän suosikkejaan toimintavarmuuden ja helppokäyttöisyyden takia.

Odotukset yhteistyön jatkon suhteen ovat positiivisia. Varsinkin kotimaan matkailu on varmastikin lisääntymässä ja matkailuauton ostajat ehkä harkitsevat auton vuokrausta ennen oman auton hankintaa. Todennäköisesti vuokrakäyttö lisääntyy tulevaisuudessa entisestään ja vuokra-autoille tulee oletettavasti olemaan kovasti kysyntää.

Ilahduttavaa on myös se, että matkailuautojen käyttökausi jatkuu nykyään talven yli.

Palaute Gyllenbergeiltä on ollut positiivista ja yhteistyömme toimii erinomaisesti, vaikka välillämme on matkaa noin 600 km. Toimitamme auton aina lähimpään toimipisteeseemme, tai jopa kotipihaan asti.

Tässä asiakkuudessa on parasta se, että asiakkaan kanssa voimme kaupanteon lisäksi puhua muistakin asioista. Mietimme yhdessä myös sitä, miten saisimme yhteistyötämme vielä entisestäänkin parannettua. Upeata tässä hommassa on myös se, että saan olla huipputyyppien kanssa tekemisessä tämän mahtavan karavaanariharrastuksen parissa!

Jos AAvuokraus.fi:n vuokralaisella tulee ongelmia tien päällä, niin pyrimme aina auttamaan asiakasta. Kyseessä on luotettava vuokraaja. Yritämme aina auttaa niin, että asiakkaan matka saa jatkua.”

Ei kommentteja

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Lue myös nämä

Autonkin voi hankkia verkosta – näin teki e-urheilun ammattilainen Sami ”xseveN” Laasanen

Havu Gaming -joukkueessa pelaava Sami ”xseveN” Laasanen etsi itselleen...

Jenni pisti elämänsä uusiksi – muutti retkeilyautoon ja nauttii nyt vapaudesta

Viime syksynä yllättäen tyhjän päälle tipahtanut Jenni Ali-Keskikylä päätti...

Nopeus ratkaisee autokaupassakin – Rinta-Joupin Autoliikkeessä ymmärretään yrittäjän arkea ja kiireitä

Latvalan Puutarhan yrittäjä Juha Latvala on nopealiikkeinen mies. Kun...

Jutta ja Katriina kesälomamatkalla retkeilyautolla ympäri Suomen – lue matkablogi!

Serkukset Jutta ja Katriina kiersivät kesälomallaan Suomea Rinta-Joupin Autoliikkeen...

Merkkihuolto ehkäisee tulevaisuuden ongelmia – Pasi ajaa Kangasalta Poriin huollattaakseen autonsa Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Kangasalalainen Pasi Lehtinen ajaa mieluusti 135 kilometrin matkan huollattamaan...

Retkeilyauto toimii myös kartingin varikkoautona – Sofia tähtää kansainväliseksi huippukuskiksi

Retkeilyautosta on moneksi. Alexander Povazhnyyn perheessä se toimii varikkoautona...

Luksusautolla ajo on yrittäjälle kuin lomaa – ”BMW on käytössä osoittautunut ajonautinnoksi”

Uusia urapolkuja asiakkaille etsivä Katja Noponen arvostaa autoa, joka...

Pyöräkauppias tarvitsi tietynlaisen pakettiauton – Rinta-Joupin Autoliike metsästi sellaisen: ”Auton etsintä on meille tuttua puuhaa”

– Kerroin Nikolle, että tarvitsisin uudemman vaihtoauton tietyillä kriteereillä....

Triumph-kuva Instagramissa toi rakkauden ja vei moottoripyöräostoksille

Eipä tiennyt raumalainen Sami Mäkinen, minkä tarinan yksi hänen...

Jorma Fräntilä vaihtaa vapaalle pitkän uran jälkeen, 50 vuotta autoalalla ja 30 vuotta Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Persoonansa täysillä autokauppaan pistänyt mies innostui matkan varrella aina...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen