Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Uudet automerkit ihastuttavat Oulussa – Myös Kärppien Aho ajaa uudella, upealla Alfa Romeo Stelviolla

Uudet automerkit ihastuttavat Oulussa – Myös Kärppien Aho ajaa uudella, upealla Alfa Romeo Stelviolla

|

Rinta-Joupin Autoliikkeen myyntipäällikkö Valtteri Laakko iloitsee uusien merkkien tarjonnasta Oulun toimipisteessä. Oulun Kärppien urheilujohtaja Harri Aho ajelee tyytyväisenä Alfa Romeo Stelviolla.

Rinta-Joupin Autoliikkeen Oulun toimipisteessä on uudet automerkit otettu hienosti vastaan, asiakkaat ovat löytäneet ja syttyneet uusista automerkeistä.

Rinta-Joupin Autoliikkeen myyntipäällikkö Valtteri Laakko kuvailee Oulun toimipisteen olevan merkittävä autokauppatoimija myös Oulun seudulla.

– Uusien autojen merkkiedustuksiimme kuuluvat Kia, Mitsubishi, Jeep, Alfa Romeo, Fiat sekä Fiat Professional. Edelleen mukana on totta kai myös Subaru. Meillä on täällä Oulussa kattava, keskimäärin 150 auton jatkuvasti vaihtuva vaihtoautovarasto. Toki kauttamme pääsee tutustumaan koko Rinta-Joupin Autoliikkeen yli 4000 vaihtoauton valtavaan valikoimaan. Tarpeen vaatiessa kuljetamme valitun auton ostajalle mistä tahansa toisesta liikkeestämme tänne Ouluun, taikka vaikka kotipihaan saakka.

Myös Oulun toimipisteessä Rinta-Joupin Autoliikkeellä on automyynnin lisäksi huolto- ja vauriokorjaustoiminnot, sekä varaosamyyntiä, eli kyseessä on Rinta-Joupin Autoliikkeen täyden palvelun autoliike.

Autamme asiakkaita oikean auton valinnassa

Oulun toimipisteellä autokauppoja tekevä Laakko on monipuolinen mies, joka harrastaa metsästystä, kalastusta sekä sählyä. Toimipisteensä henkilökuntaa hän kuvailee mukavaksi joukoksi.

– Täällä on töissä väkeä ihan joka ikäluokasta, aina juuri koulusta valmistuneista lähelle eläkeikää ehtineitä.

Myös asiakaskunta on Laakon mukaan monipuolista ja kaikki asiakkaat huomioidaan yksilöllisesti

– Oulussa on monia kansainvälisiä yrityksiä, joten ulkomaalaisiakin meillä käy paljon. Totta kai asiakkaina on runsaasti myös oululaisia ihmisiä. Erilaisissa elämäntilanteissa olevat ihmiset tarvitsevat tilanteeseensa sopivia autoja ja me olemme täällä vastaamassa tarpeeseen. Auton ostaminen autoliikkeestä on koko ajan entistä suositumpaa myös nuorten keskuudessa. Meiltä voi kuka tahansa tulla kysymään neuvoja, mihin vain auton hankintaan liittyen, Laakko kannustaa.

Sujuvaa kaupankäyntiä

Laakko kertoo, että myyntiprosessit toimivat Rinta-Joupin Autoliikkeessä mainiosti ja ammattilaiset hoitavat kaikki tarvittavat asiat asiakkaan puolesta.

– On hienoa nähdä ja kokea, että vuosien aikana hiotut prosessimme ovat nyt kunnossa. Itse olen asiakaspalvelijana nopeatempoinen, joten mielelläni vien kaupankäyntiä sujuvasti eteenpäin ja pyrin nopeasti sekä tehokkaasti löytämään asiakkaalle sopivan ratkaisun asiakkaan ehdoilla. Työssäni tärkeintä on onnistuminen jokaisessa yksittäisessä asiakaskontaktissa. Joka ikinen asiakas on se tärkein asiakas, muistuttaa Laakko.

Asiakkaat ovat löytäneet uudet merkit hyvin

Uusien merkkiedustusten tuleminen Rinta-Joupin Autoliikkeen Oulun toimipisteeseen toi Laakollekin mahdollisuuden vastata entistä laajemmin asiakkaiden toiveisiin.

– Nyt kun meillä tosiaan on tarjolla Kia, Mitsubishi, Jeep, Alfa Romeo, Fiat sekä Fiat Professional Subarun lisäksi, pystymme pohtimaan ja valitsemaan asiakkaan kanssa entistä laajemmasta autovalikoimasta juuri sen oikean. Asiakkaat ovat löytäneet uudet merkit mainiosti suorakirjeiden sekä sosiaalisen median kautta. Meiltä voi tosiaan tulla kysymään lisää kaikista merkeistämme tänne paikan päälle, tai sitten voi pirauttaa puhelimitse, tai kysellä lisää esimerkiksi verkon kautta, Laakko neuvoo ja jatkaa.

– Suhtautuminen näihin uusiin merkkeihin on ollut todella hyvää, sillä näitä merkkejä ei olla Oulussa edustettu vuosiin. Olemme olleet jopa yllättyneitä siitä, miten hyvin asiakkaat ovat meidät löytäneet. Asiakkaat ovat siis löytäneet ja syttyneet uusista mahdollisuuksista.

Tässä muutamia esimerkkejä Rinta-Joupin Autoliikkeen Oulun toimipisteen uusista merkeistä:

Persoonallinen Fiat

Laakko kuvailee Fiatin edustavan Suomessa klassikoita.

– Kaikki tietävät pikkuisen Fiat 500:n, autot ovat persoonallisia ja kivan näköisiä. Fiat Professional -hyötyajoneuvot ovat puolestaan tunnettuja yrityspuolella. Muutenkin pakettiautoasiakkaat tuntevat Fiatin pakettiautot lujina työkaluina. Myös monet retkeilyautot tehdään nykyään Fiatin alustalle.

Boheemimpi Jeep

Myös Jeep on Laakon mukaan merkkinä persoonallinen ja kivan näköinen.

– Jeepit sytyttävät hieman boheemimmat asiakkaat, jotka eivät välttämättä syty ihan perusautoista. Saamme piakkoin Jeeppiin myös lataushybridit. Lisäksi saamme Suomeen nuo vähän isommat Jeep-maasturit, eli monen mielestä niin kutsutut oikeat Jeepit, Laakko vinkkaa.

Upea Alfa Romeo

Ulkonäöltään upeaa Alfa Romeota Laakko kehuu ohjausominaisuuksiltaan mahtavan tarkaksi.

– Alfa Romeossa on hieno viimeistely. Itse olen nykyisin ihan ”Alfa-mies”. Nämä ovat kivoja autoja, jotka kääntävät päitä liikenteessä. Alfa Romeon omistajilla on omat harrastuspiirit ja aktiivista kerhotoimintaa, joka näkyy esimerkiksi siinä, että kun toinen Alfa Romeo tulee vastaan, niin aina nostetaan kättä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Rinta-Joupin Autoliikkeen Oulun toimipisteen myyntipäällikkö Valtteri Laakko ja Oulun Kärppien urheilujohtaja Harri Aho ovat tehneet pitkään saumatonta yhteistyötä.

Yhteistyössä Oulun Kärppien kanssa

Laakko kertoo myös mielenkiintoisesta yhteistyöstä Oulun Kärppien urheilujohtaja Harri Ahon kanssa.

– Hänellä on tosiaan tällä hetkellä käytössään meidän Alfa Romeo Stelvio. Olimme juuri aloittelemassa täällä Oulussa näiden uusien upeiden merkkien kanssa ja mietimme yhdessä Ahon kanssa, että nyt ei valitakaan käyttöön mitään perusautoa, vaan joku, joka herättää puhetta. Sovimmekin sitten yhteistyöstä yhdessä maahantuonnin ja Ahon kanssa. Aho on ollut erittäin tyytyväinen valintaansa.

Laakko toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan uudistuneeseen Oulun toimipisteen ja merkkitarjontaan.

– Olemme edelleen perheomisteinen autoliikeketju ja sloganimme on ”Koko kansan autokauppaa”, eli myymme kaiken hintaisia autoja. Kaikki ovat meille tervetulleita, Laakko muistuttaa hymyillen.

Mutkatonta yhdessä tekemistä

Oulun Kärppien urheilujohtajana jo 11 vuotta toiminut Harri Aho vastaa Oulun Kärppien urheilutoiminnasta ja sen kehittämisestä.

– Olen entinen ammattijääkiekkoilija 15 vuoden ajalta ja naimisissa oleva kolmen aikuisen lapsen isä. Jääkiekko on ollut aina vahvasti mukana elämässäni ja voisin kuvailla sitä enemmän elämäntavaksi kuin työksi.

Aho kertoo tehneensä Rinta-Joupin Autoliikkeen kanssa yhteistyötä jo moneen otteeseen.

– Aina olen ollut tyytyväinen mutkattomaan yhteistyöhön heidän kanssaan. Meillä on ollut useana vuonna yhteistä toimintaa mainosmarkkinoinnin ja autojen käytön osalta. Joka kerta olemme räätälöineet molempia osapuolia hyvin palvelevan ratkaisun.

Aholle auton turvallisuus on tärkeintä

Aho ajaa siis tällä hetkellä Alfa-Romea Stelviolla.

– Ajan vuositasolla paljon matka-ajoa. Pidän erittäin tärkeänä autoni turvallisuutta ja toki myös mukavuutta ajaessa. Stelvio on täyttänyt nämä vaatimukset ja olen nauttinut suunnattomasti sillä ajamisesta, Aho kiittelee.

Rinta-Joupin Autoliikkeen palvelua Aho kuvailee erittäin ystävälliseksi ja ammattitaitoiseksi. – Palvelu sekä myynnin että huollon puolella on ollut erityisen tärkeä osa hyvää yhteistyötä. Kaikki on sujunut saumattomasti ja voin hyvin kuvitella hankkivani autoni myös jatkossa Rinta-Joupin Autoliikkeestä edellä mainituista syistä.

Aho kiittelee vielä lopuksi Rinta-Joupin Autoliikkeen laajaa valikoimaa eri automerkkien osalta.

– Merkit ja ystävällinen sekä luotettava palvelu ovat ne asiat, joiden vuoksi voin suositella ketä vain käymään Rinta-Joupin Autoliikkeessä.

Löydä juuri omaan tarpeeseesi sopiva auto

Ei kommentteja

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Lue myös nämä

Kotimainen Rinta-Joupin Autoliike toimii pitkällä tähtäimellä

Omistaja Ari Rinta-Jouppi: ”Historia tuo vastuuta”.  Rinta-Joupin Autoliike on...

Jarmo rakastaa vanhoja autoja ja muistuttaa, että unelmat on tehty toteutettaviksi – ”Rinta-Joupin Autoliikkeestä löytyy tietämystä myös klassikkoautoista!”

Rinta-Joupin Autoliikkeen laajasta valikoimasta löytyy myös vanhoja klassikkoautoja. Perjantaisin...

Nuorena herännyt kiinnostus tekniikkaan johti sähköauton hankintaan – valtion sähköauton hankintatuki toimi kannustimena

Sähköauton hankintatuen, 2000 euroa, saa uuteen, rekisteröimättömään autoon. Tuen...

Tiesitkö, että voit saada valtiolta rahaa auton ostoon? Sähköauton hankintatuki on huikeat 2000 euroa!

Sähköauton hankintatuki on voimassa vielä noin vuoden ajan. Uuden,...

Sari suunnitteli avoauton hankintaa, päätyi sporttiseen nelivetomaasturiin – ”Nykyään odotan automatkoja, kun alla on turvallinen ajoneuvo”

Autohankintaansa erityisen tyytyväinen Sari Somppi suunnitteli kesäisen avoauton hankintaa,...

Mia on tyytyväinen – aktiivisesti liikkuvan perheen autoilu on helpottunut oikeilla ratkaisuilla

Mikkeliläinen Mia Tuoriniemi juoksee paljon. Hän myös ajaa paljon....

Oululainen yrittäjä listaa luottoautoliikkeensä parhaat puolet: ”Luottamus, rehellisesti kerrotut faktat ja aikaa harkinnalle!”

Mutkaton ja rehellinen asiakaspalvelu, sekä apu yrityksen perustamisen alkutaipaleella...

Rinta-Joupin Autoliike uuteen johtoon

Sami Kankaanpää siirtyy talousjohtajan tehtävistä toimitusjohtajaksi ja samalla yrityksen...

Koeajo: Kia Sorento

Kian suurin crossover Sorento 4. sukupolveen Kia So­ren­to on...

Oululainen Teemu vaihtoi uuteen Kia Sorento -hybridiin – vanha auto haettiin pihasta ja uusi tuotiin tilalle

Kian uusi itselataava hybridi-Sorento herätti oululaisen Teemu Pelttarin mielenkiinnon....

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä huollosta.

Ajanvaraukseen