uusi ALFA ROMEO TONALE

Ennakkomyynnissä!

Alfa Romeo Tonale Hybrid – uuden aikakauden alku

Uuden Tonalen urheilullinen muotokieli yhdistää Alfa Romeon tunnusomaisen tyylin edistyksellisiin voimalinjoihin. Tervetuloa tutustumaan Alfa Romeon uuteen aikakauteen Tonalen myötä. Nyt ennakkomyynnissä kevythybridi ja alkuvuodesta 2023 tulossa myös ladattava hybridi. Ensimmäiset autot saapuvat Oulun myymälään syyskuun alussa.

Hinta alkaen 42 290 € + toimituskulut 600 €. Vakiona 5 vuotta tai 100 000 km tehdastakuu.

Uusi Alfa Romeo Tonale tarjoaa ainutlaatuisen hybridikokemuksen

Alfa Romeo Tonale tarjoaa ainutlaatuisen “hybridikokemuksen” luokassaan. Sen huippusuorituskyky yhdistyy korkeaan tehokkuuteen, monipuolisuuteen, eleganssiin ja mukavuuteen. Tämän vuoksi sen urheilullista Alfa Romeo DNA:ta on parannettu monilla hybridiominaisuuksilla, kuten:

  • “Silent Start”, joka käynnistää ajoneuvon käyttämällä yksinomaan sähkömoottoria.
  • “Electric Drive” ajaa sähkömoottorilla tilanteissa, kuten liikenneruuhkissa tai pysäköintitilanteissa.
  • “Energy Recovery”, joka auttaa ajoneuvoa ottamaan talteen energiaa hidastamisesta ja jarrutuksesta.
  • “e-Boosting”, joka käyttää sähkömoottoria tukemaan bensiinimoottoria, optimoimalla sen toimintaa ja lisäämällä pyörän vääntömomenttia.

Tyyli-ikoni

Tonalen muotoilu on omaa luokkaansa. Siinä yhdistyvät italialainen muotoilu ja Alfa Romeon ainutlaatuinen tyyli modernilla ja toimivalla tavalla.

Takavalot muodostavat aaltoilevan käyrän koko auton takaosan leveydeltä ainutlaatuisesti ja erottuvasti. Täysin mukautuvat LED Matrix 3+3 -ajovalot noudattavat kiistatta Alfa Romeon DNA:ta. Tyylikkäänä yksityiskohtana sivupeilien Italian lippu muistuttaa Tonalen italialaisista ​​juurista.

Ajodynamiikka

Alfa Romeo Tonale tarjoaa SUV-luokan ajokokemuksen uudelleen suoralla 13,6:1-välityssuhteella sekä edistyneellä etupyörän jousitusjärjestelmällä. Toinen Tonalessa esiintyvä Alfa Romeon tavaramerkki ovat kokonaan alumiiniset, yksirunkoiset ohjauspylvääseen asennetut vaihdevivut. Lisäksi Tonalen etuvetoisissa versioissa on Alfa Romeon elektroninen itselukkiutuva tasauspyörästö, joka tekee ajokokemuksesta vaivattoman ja vakaan takaamalla täydellisen pidon ja parantamalla sen ketteryyttä ja urheilullista luonnetta sekä turvallisuutta.

Kysy lisää Alfa Romeo-myyjältä