BMW-mallisto sinulle, joka vaadit parasta

Rinta-Joupin Autoliike | 10.11.2022

Porin BMW-merkkivastaava Tero Teljo kehottaa tulemaan koeajolle, sillä se on varmin tapa aistia BMW:n tunnelmaa.

BMW:llä ajamisen ilo ei ole vain tunnuslause, vaan lupaus. Kun ajat BMW:llä, matkassasi on mukana moderni edelläkävijä, jolla kelpaa ajaa pitkin kaupungin katuja sekä lumisia maanteitä.

BWM ihastuttaa vuodesta toiseen – eikä syyttä. Niin uutuuksissa kuin klassikkomalleissa puoleensa vetää mallin taattu laatu ja huippuluokan ajettavuus. Käyttökokemukset puhuvat puolestaan ja kannattaakin varautua siihen, että ensimmäisen BMW:si jälkeen et halua enää palata takaisin muuhun.

Mikkelin BMW-myyjä Anne Behm sekä uutuusmalli 225e Active Tourer.

– BMW:n ylellinen ajonautinto on täysin omaa luokkaansa ja auto todellakin nousee kunniaansa ajaessa, kehuu Mikkelin Rinta-Joupin automyyjä ja BMW-merkkivastaava Anne Behm.

Jatkuvasti uudistuva ja kehittyvä mallisto tarjoaa jokaiseen käyttötarpeeseen jotain. Ei siis ihmekään, että moni löytää unelmiensa auton juuri BMW:stä.

Suuntaa katseesi tulevaisuuteen ja tutustu BMW:n kuumimpiin uutuuksiin

BMW 3-sarja on uudistunut vuoden 2022 aikana.

Kuluva vuosi on tuonut mukanaan paljon uutuuksia ja eikä kehityksen tahti suinkaan ole hiipumassa. Uutuusmallit tarjoavat sinulle modernia tuntua ajamiseen ja markkinoiden uusimpia innovaatioita. Suuret näytöt, korkealaatuiset materiaalit ja edistykselliset käyttöjärjestelmät suorastaan hemmottelevat autoilijaa.

Paljon kiinnostusta herättänyt täysin uusi täyssähköinen BMW i4 on kokemisen arvoinen. Malli hurmaa tehokkuudellaan, maltillisella kulutuksellaan ja urheilullisuudellaan. I4 on miellyttävä ajaa ja sen katseen vangitseva muotoilu takaa sen, että minne tahansa sillä menetkään, niin saavut sinne näyttävästi.

Vaihtoehtoja käyttövoiman suhteen puolestaan tarjoaa BMW:n katumaasturimalliston X1, jonka uudistunut versio vakuuttaa vaativammankin autoilijan. Monipuolisen X1:n polttomoottorin ja hybridimallin rinnalle on tulossa myös täyssähköinen huippu-uutuus iX1, jolla kiidät sulavasti pitkin asfalttiteitä kuin lentäen.

Valitse auto, jolla on luonnetta

BMW on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä autoista, jotka turvallisuutensa ja taloudellisuutensa ansiosta toimivat myös erinomaisena kumppanina arjessa. Etenkin Suomen haastavissa talviolosuhteissa nopeasti lämpenevä sisätila ja tiellä optimaalisen pidon varmistava älykäs nelivetojärjestelmä ovat korvaamattomat.

BMW X5 - Joukon johtaja. Saatavana myös ladattavana hybridinä.

Porin toimipisteen automyyjä ja BMW-merkkivastaava Tero Teljo kehottaa kaikkia tulemaan rohkeasti koeajolle, sillä se on varmin tapa aistia BMW:n tunnelmaa ja löytää laajasta mallistosta omansa.

– BMW on auto, joka pitää kokea. Aina voidaan keksiä korulauseita, mutta niin se vaan on, että autot myyvät itseään, hän toteaa.