uusi bmw 3-sarja

Uusi, urheilullisemmin muotoiltu BMW 3-sarja

Ikoni, joka vain paranee. Uusi, urheilullisemmin muotoiltu BMW 3-sarja hioo ajamisen ilon entistä täydellisemmäksi. Edistyksellinen BMW iDrive 8 -käyttöjärjestelmä tunnistaa sinut henkilökohtaisesti aina autoon astuessasi ja tarjoaa yksilöllisen käyttökokemuksen. Integroidulta Curved Display -kosketusnäytöltä näet kerralla kaiken olennaisen. Kuten aina, puitteet ovat erinomaiset myös matkustajille ja matkatavaroille.

Uusi 3-sarja

Uusi 3-sarjan Sedan tarjoaa erinomaisen ajodynamiikan ja kattavan, teknologisesti nykyaikaisen tuen kuljettajalle uuden, urheilullisen designin kanssa.

Uudessa BMW 3-sarjan Touringissa yhdistyvät BMW Touringin joustavuus ja arkikäytettävyys tavaratilan ollessa jopa 500-litrainen sekä älykkäät teknologiat, kattava liitettävyys ja erinomainen ajodynamiikka.

  • Sedan-mallissa M Sport -alusta jäykempien jousien ja iskunvaimennuksen kanssa mahdollistaa suoran ja ketterän ajokäyttäytymisen
  • Innovatiivinen käyttö modernien teknologioiden, kuten Intelligent Personal Assistantin, avulla
  • Peruutusavustin ja muut älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät varmistavat optimaalisen ajomukavuuden joka tilanteessa.
  • Kuljettajakeskeinen ohjaamo ja innovatiivinen BMW Curved Display, jossa kosketuskäyttö

Uusi BMW 3-sarja on ennakkomyynnissä. Ensimmäiset autot saapuvaat myymälään elokuun 2022 lopussa. Tilaa omasi ensimmäisten joukossa!

Kysy lisää BMW-myyjältä