Mitsubishi L200 – Äärimmäistä sitkeyttä Suomen sorateille

VARMA JA VAHVA MITSUBISHI L200

Järeä muotoilu • Edistykselliset turvallisuusteknologiat • Luokkansa ketterin • Ylivoimainen neliveto • Vääntöä 400 Nm

Nyt saatavilla rahoitustarjous koko Mitsubishi-mallistoon: Korko 1,9 % (+ kulut)!

Vahvaa muotoilua – Mitsubishi L200 uhkuu voimaa keulan muotoilusta aina auton takaosaan saakka. Voimakas ulkonäkö, tyylikkäät ajovalot ja vankat mittasuhteet.

Reilusti tilaa kuormalle – L200 Selviytyy raskaimmistakin lasteista. Helposti pakattava kuormalava on vahvistettu kestämään vaikeitakin olosuhteita. Tämä tekee täysin uudesta Mitsubishi L200:sta monipuolisen kumppanin niin työmalle kuin viikonloppureissuilles

Mukavat sisätilat – Astu sisään Mitsubishi L200:n. Löydät tilavat, mukavat ja henkilöautomaiset sisätilat. Tilava matkustamo, korkealaatuiset istuimet ja ensiluokkainen äänieristys, jonka ansiosta ajo on hiljaista ja mukavaa.

Turvallisuus – Käytät autoa työhön tai vapaa-aikaan, täysin uusi Mitsubishi L200 on tehty pitämään sinut ja matkustajat turvassa monien kehittyneiden turvallisuusteknologioiden ansiosta. Mitsubishi L200:lla on kauaskantoinen maine luotettavana ja kestävänä hyötyajoneuvona.

Turvallisuusominaisuuksia ovat mm.

  • Pysäköitäessä sattuvia törmäyksiä ehkäistään järjestelmällä, joka antaa äänimerkin ja näyttää varoituksen, jos etu- tai taka-anturit havaitsevat esteen. Järjestelmä myös ohjaa moottorin tehoa, jos vahingossa kiihdytät äkillisesti.  
  • Kuolleen kulman varoittimella (BSW) turvallisempaa kaistan vaihtamista
  • Multi Around Monitor-kamrejärjestelmälla parkkeeraus on tehty entistä helpommaksi
  • Etutörmäysvaroitin auttaa estämään etutörmäyksiä tai vähentämään niistä aiheutuvaa vahinkoa, jos törmäystä ei voi estää

Kysy lisää Mitsubishi-myyjältä

*Rahoitusesimerkkilaskelma: Auton hinta 46 000 €, vaihtoauton hyvitys 27 000 €, sopimusaika 72 kk, rahoituskorko 1,9 %, perustamiskulu 290 €, käsittelymaksu 15 €/kk, todellinen vuosikorko 3,82 %, luottokustannukset yhteensä 2 769,12 €, kk-erä 235,97 €/kk. Rahoitusyhtiö Lähitapiola rahoitus Oy, Helsinki.